Merhaba, forumdan ve google dan aratmama rağmen düzgün sonuç bulamadığımdan konuyu açtım,
2gblık sony memory stick pro duo aldım fakat w800i de yanında gelen 512 takıp çıkarırken problem yok ama 2gb lığı telefonran 512 yi çıkarıp takarsam telefon kilitleniyor, çıkardığımda tekrar eski haline dönüyor.
sadece telefonu kapatıp 2gb lığı takıp öyle açarsam bi problem olmuyor, nedeni hakkında bilgisi, çözümü olan varmı?
hafıza kartını bıcımlendırdın mı
evet bicimlendirmiştim, şimdi sanırım çözümü buldum, fotoğrafmakinasına takıp bi iki resim çektim öyle taktım bu sefer içinde dosya olduğundanmı bilmiyorum klilitlenmedi
quote:
Orjinalden alıntı: rcan
evet bicimlendirmiştim, şimdi sanırım çözümü buldum, fotoğrafmakinasına takıp bi iki resim çektim öyle taktım bu sefer içinde dosya olduğundanmı bilmiyorum klilitlenmedi
boş kartı napim abicim diyodur
Belki de makine kızmıştır. Ulan bomboş kartı taktın, ben sana göstermeyeyim bunu da gör gününü gibisinden. Sonra bakmış ki içinde dosya var tamam demiştir.
quote:
Orjinalden alıntı: dekonline
Belki de makine kızmıştır. Ulan bomboş kartı taktın, ben sana göstermeyeyim bunu da gör gününü gibisinden. Sonra bakmış ki içinde dosya var tamam demiştir.