Şimdi Ara

w800i mi d600 mü? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
2.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • resim ve mp3 kalitesinin daha iyi olmasi tarafsiz, daha kibar ve şık olması ise tamamen tarafli bi yorum, zevkler ve renkler tartisilmaz ama genele hitab eden bazi kavramlar vardır ve bu kavramlardan 2 si ise w800 ün tasarim, sıklık ve kibarlık konusunda d600 e rakip olmayi birak yan yana koyulup kiyas dahi edilemeyecegidir...

quote:

Orjinalden alıntı: operator40

w800 ...
    Daha kibar, daha şık ve resim/mp3 kalitesi daha iyi
  • Arkadaslar bn telefonumu aldım d600. Ve iyiki bu teli almısım bn böle bir video kalitesi görmedim. Herkese tavsiye ederim. Samsung D600
  • quote:

Orjinalden alıntı: erthem

Arkadaslar bn telefonumu aldım d600. Ve iyiki bu teli almısım bn böle bir video kalitesi görmedim. Herkese tavsiye ederim. Samsung D600

Beğendiğin ve beğenmediğin yönleri nelerdir ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CepDoktor

quote:

Arkadaslar bn telefonumu aldım d600. Ve iyiki bu teli almısım bn böle bir video kalitesi görmedim. Herkese tavsiye ederim. Samsung D600

Simdi begenmediim yönlerim ufak seyler. Ama önemli olan bütün özellikler süper. Fotografı k750den kötü olabilir ama gayet güzel, memnun bırakıyor. Videosu inanılmaz ve tam ekran olabiliyor, televizyon performansı da cok güzel. Ekran kalitesi harika, menüsü süper cok kullanıslı, mesaj yazmak cok rahat tuslar cok yumusak. Ses kalitesi cok güzel ama cok yüksek deil 7610dan daha kaliteli ama daa hafif ses veriyor. Kulaklıklar harika ses veriyor.

Eksileri:
    Titresim-zil aynı anda olmuyor
    Fotograf tam ekran olmuyor.
    Radyo yok.
    Arka planda calmıyor.

Bnden bu kadar ama bu eksikler bnm icin cok cok önemli deil. Birde telefonun görünüsünü unuttum söylemeye gerek yok herhalde onu da 10/10...

• quote:

Orjinalden alıntı: emrahyaz

resim ve mp3 kalitesinin daha iyi olmasi tarafsiz, daha kibar ve şık olması ise tamamen tarafli bi yorum, zevkler ve renkler tartisilmaz ama genele hitab eden bazi kavramlar vardır ve bu kavramlardan 2 si ise w800 ün tasarim, sıklık ve kibarlık konusunda d600 e rakip olmayi birak yan yana koyulup kiyas dahi edilemeyecegidir...

quote:

Orjinalden alıntı: operator40

w800 ...
    Daha kibar, daha şık ve resim/mp3 kalitesi daha iyi

emrah "güzel" demedim bak ... Öyle desem kişiden kişiye göre değişir.
    E sen şimdi koy sol tarafa 150 kg bir hatun, sağ tarafa da 54 kg lık manken gibi bir hatun.
    Sana soralım hangisi KİBAR duruyor. Yapma Allah aşkına kibarlık çok da göreceli bir kavram değil.
    Ha şıklık, güzellik tabi ki göreceli ...

• d600 bence
  • herkesin şahsi fikridir..
    quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

Sormana bile gerek yok, direk ve dusunmeksizin W800 tabiki..

D600 sadece tip'ten biraz kurtariyor ama hepsi ve sadece bu..
    Cihazda makro çekim yok, foto kalitesi (ozellikle renk doygunlugu ve gercekciligi, keskinlik, kontrast ve aydinlik oranı) W800'un kalitesine rakip dahi degil, radyosu yok (bırakin rds'yi), 512 den afzla kart desteklemiyor ve T-flash kullaniyor (yani piyasada çok az bulunan hatta hiç bulunmayan tek hafıza kartı modeli), Camera korumasi yok yani darbe, cizilme, kirilma gibi istem dışı olaylara karsı savunmasız ve açık bir camera tasarımı var, en onemlisi auto focus'u yok, pili çok az gidiyor, ses kalitesi disariya verdiginde fena degil lakin kulaklik ile dinlediginde W800'Un yanina dahi yaklasamiyor (bizzat test ettim.. orijin kulakligindan cikan ses gercekten oldukca kalitesiz), menu kullanimi pratik degil ve sony kadar bazi kullanici ipuclari henuz tam oturmamis,

Son karar senin yinede arkadasım..

• k750 kullandım
  • quote:

k750 kullandım

Sormana bile gerek yok, direk ve dusunmeksizin W800 tabiki..

D600 sadece tip'ten biraz kurtariyor ama hepsi ve sadece bu..
    Cihazda makro çekim yok, foto kalitesi (ozellikle renk doygunlugu ve gercekciligi, keskinlik, kontrast ve aydinlik oranı) W800'un kalitesine rakip dahi degil, radyosu yok (bırakin rds'yi), 512 den afzla kart desteklemiyor ve T-flash kullaniyor (yani piyasada çok az bulunan hatta hiç bulunmayan tek hafıza kartı modeli), Camera korumasi yok yani darbe, cizilme, kirilma gibi istem dışı olaylara karsı savunmasız ve açık bir camera tasarımı var, auto focus yok, pili çok az gidiyor, ses kalitesi disariya verdiginde fena degil lakin kulaklik ile dinlediginde W800'Un yanina dahi yaklasamiyor (bizzat test ettim, orijin kulakligindan cikan ses gercekten oldukca kalitesiz), menu kullanimi pratik degil ve sony kadar bazi kullanici ipuclari henuz tam oturmamis, pozlama, ISO ayarı gibi özellikler D600’de de var fakat pratik kullanımda bu ayarların çekim kalitesine pek bir etkisi olmuyor ve sadece lafta kaliyor, (örneğin pozlama yöntemi değiştirseniz bile kamera kendi kafasına göre takılabiliyor), Yüksek ISO değerleri verdiğinizde olusan gren (noise-goruntu kirliligi) oldukça fazla ve çok rahatsız edici duzeyde,

Cihazda netleme ile bariz sorunlar mevcut, fotoğrafı çekilecek nesnelere netlik yapmada zaman zaman sorunlar yaşanabiliyor.. makro ayarı bulunmadığı için (ki başka bir sürü özellik konacağına bunu koysalar çok daha iyi olurmuş) yakın plan çekim yapamıyorsunuz., ayarlar menüsüne girmek ve çıkmak epey bi vakit alıyor ve kullanıcı dostu bir arayüzle daha hızlı hareket edebilme imkanı W800 ile kıyas dahi kabul etmiyor..

• almış bile telefonu hala tartışıonuz
  • Ne olursa olsun Ben D600 almayı göze aldım
  • BEnde....
  • quote:

quote:

quote:

Simdi begenmediim yönlerim ufak seyler. Ama önemli olan bütün özellikler süper. Fotografı k750den kötü olabilir ama gayet güzel, memnun bırakıyor. Videosu inanılmaz ve tam ekran olabiliyor, televizyon performansı da cok güzel. Ekran kalitesi harika, menüsü süper cok kullanıslı, mesaj yazmak cok rahat tuslar cok yumusak. Ses kalitesi cok güzel ama cok yüksek deil 7610dan daha kaliteli ama daa hafif ses veriyor. Kulaklıklar harika ses veriyor.

Eksileri:
    Titresim-zil aynı anda olmuyor
    Fotograf tam ekran olmuyor.
    Radyo yok.
    Arka planda calmıyor.

Bnden bu kadar ama bu eksikler bnm icin cok cok önemli deil. Birde telefonun görünüsünü unuttum söylemeye gerek yok herhalde onu da 10/10...

Dostum herkes fotolarım tam ekran olmadığından bahsediyor, bunun kötülüğünden tabi.. Yani eğer kötü bi durumsa fotolar normal izlemede çok mu küçük? Yani tam ekran yapma ihtiyacımı doğuyor? Onu tam olarak anlayamadım. Ve de tam ekran dediğiniz bir seçenek mi? Yani yakınlaştırma yok mu eğer küçükse resimler?

Bi açıklarsanız aydınlanıcam gerçekten..

• Soru mükkemel Bencede Bende bunu anlatmak istemiştim..
  • arkadaşlar ben de sunu söylemek istiyorum.. t-flashlar yok diyorlar.. hepsiburdaya gelmiş..
    ben k750 kullandım.. son derece memnundum ama şimdi d600 siparişi verdim.. bi dee şunu düşündüm.. memorystickler t-flasha göre çok pahalı sony sandisk farketmiyor.. 512ms 110ytl civarı iken 512t-flash 74 ytl.. bakınız hepsiburda..
    şimdi bunu düşününce mantıklı gelmiomu k750 alıp yükselteceğine d600 alıp yükseltmek??
  • Soru abes olmuş biraz,
    W800 ün gelişmiş özelliklerini barındırmayan bir telefonla kıyaslanması hiç de mantıklı değil. Tabiki W800...
  • w800i kendi telim
    d600 iş yerinde her gün elimde
    ama düşünmeden w800 i al derim
  • D600 için, görüntü iyi
    ama içerik zayıf diosunuz yani???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tritone -- 22 Kasım 2005, 1:38:15 >
  • d6oo ün dışı w8oo ün içi...
  • Her ikiside süper telefon. İkisinide alıp kullanmak lazım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.