Şimdi Ara

w800i mi d600 mü? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
2.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: bynedim

quote:

Orjinalden alıntı: erthem

quote:

Orjinalden alıntı: CepDoktor

quote:

Orjinalden alıntı: erthem

Arkadaslar bn telefonumu aldım d600. Ve iyiki bu teli almısım bn böle bir video kalitesi görmedim. Herkese tavsiye ederim. Samsung D600

Beğendiğin ve beğenmediğin yönleri nelerdir ?

Simdi begenmediim yönlerim ufak seyler. Ama önemli olan bütün özellikler süper. Fotografı k750den kötü olabilir ama gayet güzel, memnun bırakıyor. Videosu inanılmaz ve tam ekran olabiliyor, televizyon performansı da cok güzel. Ekran kalitesi harika, menüsü süper cok kullanıslı, mesaj yazmak cok rahat tuslar cok yumusak. Ses kalitesi cok güzel ama cok yüksek deil 7610dan daha kaliteli ama daa hafif ses veriyor. Kulaklıklar harika ses veriyor.

Eksileri:
    Titresim-zil aynı anda olmuyor
    Fotograf tam ekran olmuyor.
    Radyo yok.
    Arka planda calmıyor.

Bnden bu kadar ama bu eksikler bnm icin cok cok önemli deil. Birde telefonun görünüsünü unuttum söylemeye gerek yok herhalde onu da 10/10...

Dostum herkes fotolarım tam ekran olmadığından bahsediyor, bunun kötülüğünden tabi.. Yani eğer kötü bi durumsa fotolar normal izlemede çok mu küçük? Yani tam ekran yapma ihtiyacımı doğuyor? Onu tam olarak anlayamadım. Ve de tam ekran dediğiniz bir seçenek mi? Yani yakınlaştırma yok mu eğer küçükse resimler?

Bi açıklarsanız aydınlanıcam gerçekten..

Evet foto tam ekran olmuyor ama güzel gözüküyor. Zoom yapabilirsin ama fotoyu kendin cektiysen yani bilgisayardan gönderdiin bi fotoyu zoom yapamazsın. Videoda ise bilgisayardan da yüklesen, kendinde ceksen 1 tusuna bastıında tam ekran yapmıs oluyorsun ve inan bna bu kısmı cok ama cok tatmin edici. Tvye baglarsan da cok kaliteli bi görüntü alıyorsun. Baska soruların varsa onlarıda cevaplamaya calısırım...

• erthem d600ün hayırlı olsun
  • K750i ile fotograf cekmek 770 ytl, k750i ile radyo dinlemek 770 ytl, w800 ile ucus moduna gecmek 930 ytl, w800 ile fotograf cekmek 930 ytl, tüm gün D600’le sevdiklerini çektiğin videoları akşam evde televizyonunda izlemenin keyfi ... Paha biçilemez...

hersey makro cekim yada autofocus demek degil, hersey fotograf cekmek demek de degildir, burada w800 söyle böyle diyen arkadaslar nedense hic video hakkinda yorum yapmiyolar, bakin, D600 de radyo yok tamam, ama 2mp kamera var yani tatmin edici düzeyde fotograf cekebiliyor ve w800 le kiyas edilebilir bu, peki w800 ün videosu ve tvden izlenemeyisi ile d600 karsilastirilabilir mi? peki tip olarak karsilastirilabilir mi?

D600ün bazi multimedya özellikleri yok ama barindirdigi özelliklerde baska telefonlarda yok, olaylara birazda bu yönden bakin, bu gözle bakinca da D600 en disli rakibini 3 e katlar 5 le carpar...

quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

D600 için, görüntü iyi
    ama içerik zayıf diosunuz yani???

• iste orda subjektif bakis acilari girio...sanirim icerik zayif diyenlerin hic biri oturup da video cekmicekler dewamli...
    mesela benim icin foto cok onemli cunku surekli kullaniyorum bu ozelligi, aldigim hic bi telde bugune kadar video cekmedim, iste bu tip farklar degistirio tercihleri...

az once konusuoduk bi arkla ben de tipi ici alirsam alirim dio...ben de tip icin alicaksan git d500 al dedim hatta ona bakioduk su an...

tip için kimisi d600e yumurta dio, bizim k750iye de kumanda, bunlar da espirili takilmalar bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tritone -- 22 Kasım 2005, 16:21:26 >
  • ben sunu söylemek istiyorum sadece, w800 ün fotograf kalitesi daha iyi, radyosu var, hadi mp3 de daha iyi diyelim, w800 de de video kalitesi bununla kiyas edilmez, tvout yok, word excell,acrobat gösterim yok arti şıklık ve estetik yok , bana göre özellik olarak d600 ün w800 den hic asagi kalir yani yok, sadece dedigin gibi tercih meselesi

quote:

iste orda subjektif bakis acilari girio...sanirim icerik zayif diyenlerin hic biri oturup da video cekmicekler dewamli...
    mesela benim icin foto cok onemli cunku surekli kullaniyorum bu ozelligi, aldigim hic bi telde bugune kadar video cekmedim, iste bu tip farklar degistirio tercihleri...

az once konusuoduk bi arkla ben de tipi ici alirsam alirim dio...ben de tip icin alicaksan git d500 al dedim hatta ona bakioduk su an...
    kimisi de d600e yumurta dio, bizim k750iye de kumanda yani bunlar espirili takilmalar

• şimdi d600 de w800ide hoş telefonlar,ikiside alınası telefonlar
    ikisininde birbirine + ve - olduğu yönler var

d600un en bariz artısı video kalitesi

w800e göre eksileri ise
    -rds radyosu olmaması
    -30 saat mp3 dinleme olasılığı olmaması,uçuş modu olmaması
    -pil ömrü 300-7 d600de w800ide 400-9
    -mp3ün arkaplan olmaması
    -hafıza desteğinin w800iden az olması
    -resimlerinin w800i yanında vasat kalması

w800inin eksileri ise
    -tv çıkış olmaması
    -videosunun vasat olması

yani kişinin hangi isteği önplan ise ona göre seçimini yapabilir
    d600 w800i kıyasında hiçbiri diğerine 5e katlayamaz

bu arada k750i.................700-750
    w800i.............................800-850
    d600.................................800
    piyasada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 22 Kasım 2005, 16:08:01 >
  • w800 nerde 800 ytl? olamaz ya, garantili faturali degildir o...

quote:

Orjinalden alıntı: gren

şimdi d600 de w800ide hoş telefonlar,ikiside alınası telefonlar
    ikisininde birbirine + ve - olduğu yönler var

d600un en bariz artısı video kalitesi

w800e göre eksileri ise
    -rds radyosu olmaması
    -30 saat mp3 dinleme olasılığı olmaması,uçuş modu olmaması
    -pil ömrü 300-7 d600de w800ide 400-9
    -mp3ün arkaplan olmaması
    -hafıza desteğinin w800iden az olması
    -resimlerinin w800i yanında vasat kalması

w800inin eksileri ise
    -tv çıkış olmaması
    -videosunun vasat olması

yani kişinin hangi isteği önplan ise ona göre seçimini yapabilir
    d600 w800i kıyasında hiçbiri diğerine 5e katlayamaz

bu arada k750i.................700-750
    w800i.............................800-850
    d60.................................800
    piyasada

• w800i trye ilk geldiğinde 850ytlden alındı zaten bazı yerlerde 900dü o zamanda
    internet siteleri her zaman yüksektir
    bursa altıparmakta 800 ytlye olan yer var
  • ŞİMDİ D600 sipariş veriyorumwww.hepsiburada.com 'a Oleeeeeey kararımı verdim ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrahyaz

ben sunu söylemek istiyorum sadece, w800 ün fotograf kalitesi daha iyi, radyosu var, hadi mp3 de daha iyi diyelim, w800 de de video kalitesi bununla kiyas edilmez, tvout yok, word excell,acrobat gösterim yok arti şıklık ve estetik yok , bana göre özellik olarak d600 ün w800 den hic asagi kalir yani yok, sadece dedigin gibi tercih meselesi

quote:

iste orda subjektif bakis acilari girio...sanirim icerik zayif diyenlerin hic biri oturup da video cekmicekler dewamli...

kimisi de d600e yumurta dio, bizim k750iye de kumanda yani bunlar espirili takilmalar

"Hersey", video cekip tv'de seyretmek'de degildir dostum :))
    Ayrica D600'un sozde 2 Mp kamerası kendi familyasi icinde en berbat foto kalitesine sahip cihaz.. bunu "ben" degil, gerek basili test yayin organlari, gerek se nette bircok tarafsiz test editorlerince vurgulanan bir gercek maalesef..

Kisaca D600'un tv cikisi var ve video kalitesi W800'den "biraz daha iyi" ok.. lakin hepsi ve sadece bu kadar!
    W800'un ise D600'e karsi ustunlukleri "sadece şu yada bu'dur" seklinde bir tane özellik ile sınırlı olmayıp (o'da 40 yılda bir kullanılan bir ozellik) suan burada saymakla bitiremeyecegim bircok ustun yonu ve ozelligi bunyesinde barindiran bir cihazdir arkadasim...

• quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

Kisaca D600'un tv cikisi var ve video kalitesi W800'den "biraz daha iyi" ok..

biraz mı???
  • k750 ile bir video çekiyordum dakikası 1mb D600 ile çekiyorsun dakikası 5mb

foto olarak ahım şahım fark yok ama w800i biraz daha iyi...

D600'ün flashı w800i'nin flashının 2 katı bunu ben değil kullananlar söylüyor

Şekil + karizma = D600

varsın 30 saat mp3 çalmasında 20 saat çalsın bana yeter ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrahyaz

K750i ile fotograf cekmek 770 ytl, k750i ile radyo dinlemek 770 ytl, w800 ile ucus moduna gecmek 930 ytl, w800 ile fotograf cekmek 930 ytl, tüm gün D600’le sevdiklerini çektiğin videoları akşam evde televizyonunda izlemenin keyfi ... Paha biçilemez...

hersey makro cekim yada autofocus demek degil, hersey fotograf cekmek demek de degildir, burada w800 söyle böyle diyen arkadaslar nedense hic video hakkinda yorum yapmiyolar, bakin, D600 de radyo yok tamam, ama 2mp kamera var yani tatmin edici düzeyde fotograf cekebiliyor ve w800 le kiyas edilebilir bu, peki w800 ün videosu ve tvden izlenemeyisi ile d600 karsilastirilabilir mi? peki tip olarak karsilastirilabilir mi?

D600ün bazi multimedya özellikleri yok ama barindirdigi özelliklerde baska telefonlarda yok, olaylara birazda bu yönden bakin, bu gözle bakinca da D600 en disli rakibini 3 e katlar 5 le carpar...

W800 ile çektiğim videoları bilgisayarda rahatlıkla izleyebiliyorum. Ayrıca seni bilmem ama ben bilgisayarımda izleyebildiğim herşeyi tv de de izleyebilirim. Yani paha biçilemez dediğin şeyi her ortalama bilgisayar kullanıcısı rahatlıkla yapabilir.

Sen W800 de olup da D600 de olmayan özellikleri (rds radyosu olmaması, 30 saat mp3 dinleme olasılığı olmaması, uçuş modu olmaması, pil ömrü, mp3ün arkaplan olmaması, hafıza desteğinin w800iden az olması, resimlerinin w800i yanında vasat kalması) nasıl telafi edersin bilemiyorum. D600 ünü W800 e terfi etmek için Radyo kayıt desteği olan bir mp3 player, bir fotoğraf mak, ve yetersiz hafıza ile verilerini taşımak için taşınabilir bir harddisk almak zorunda kalmazsın umarım.

Şu anda w800 ümün jack çıkışından 2+1 masaüstü ses sistemim ile kristal ses kalitesinde rds radyo dinliyorum, tek kelime ile yıkılıyor ortalık. SRS TruSurround XT ses çıkışı olan diz üztü bilgisayarımdan bile daha iyi inletiyor hoparlörleri. Kolay gele.

• Alaz arkadasin yazdiklarina ek olarak;

Kullanim olarak W800'de tum sony'lerin rahatligi mevcut..
    Çalma listesi olusturmak, video ve resim duzenlemek neredeyse hep tek tusa bakiyor.. basit bir mp3 calar rahatligi var cihazda, zaten teknik ozellik acisindan zaten zirvede olan cihazin 4 Gb memorstick ve kaliteli bir kulaklik ile birlikte gelmesi 9 puani hak ediyor.. maksimum hafiza desteği 4gb olan W800'un, 2 Gb hafizasi destegi ile D600 bu rakamlarin yanında maaelsef oldukça traji-komik kaliyor.. ustune, pc'de hiçbir extra hiçbir yazilim istemeden cihazin otomatik "flashdisk" olarak taninmasi ve tel uzerinden bios destekledigi takdirde "boot" yapilabilmesi ayri bir guzellik..

Kamera ve foto kalitesi "aşikar" olan W800'un, D600un sonuk renklere sahip, en ufak titretmede dahi bulanik cikan, iso pozlamasi zayif ve bir 2Mp'e yakışmayan vasat goruntu kalitesinin yanında W800'un foto seçenekleri sony'nin cyber-shot modellerini animsatir nitelik ve kalitede.. öyleki, digital makinelerde dahi daha yeni yeni yaygınlaşmaya başlayan "panoromik" çekim ozelligi ile (akabinde son firmware R1NA005 ile daha da ustun hale gelmiş olan, autofocus ve gece cekimlerindeki basarisina deginmiyorum) oldukça gelişmiş bir digital-cam ozelliklerine sahip olarak, sony'nin goruntu ve ses teknolojisindeki yıllardır kazandıgı tecrube ve deneyimlerini W800'e fazlasiyla aktardigi rahatlıkla gorulebilmekte..

Bunca özelligin yaninda D600, sony'nin yaninda sanki biraz, hani nasil desem ........ kaliyor! :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 22 Kasım 2005, 22:05:58 >

• w800i'de çektiğin videoları mı izleyeceksin Televizyonda ? ßilgisayara atacaksın sonra vcd formatında cd'ye çekeceksin sonra VCD varsa izleyeceksin ve vcd varsa o çektiğin video'yu kare kare izleyeceksin iğrenç bişey çıkacak ortaya

Demişsin ki 30 saat mp3 dinleme diye sen normal telefonu başlatınca dinleyebiliyor musun mp3'ü sadece FLY modda dinleyebilirsin ha w800i ile 30 saat dinlersin D600 ile 20 saat dinlersin fark budur.Ayrıca kafadan konuşmamanı tavsiye ederim D600'ün hafızası w800i'den az değil hafıza sınırı 512 değil 2 gb...bilmiyorsanız lütfen yazmayın...öğrenmek istiyorsanız 0212 315 00 00 (telpa)
    Telpayı ara sonra yanıma qeL dOstum..

Senin w800i'nin jack çıkışı varsa D600'ü televizyona bağlar açarım mp3 ordan dinlerim..

iyi yazışmaLar / ChaLLenGeR

• quote:

Orjinalden alıntı: CepDoktor

w800i'de çektiğin videoları mı izleyeceksin Televizyonda ? ßilgisayara atacaksın sonra vcd formatında cd'ye çekeceksin sonra VCD varsa izleyeceksin ve vcd varsa o çektiğin video'yu kare kare izleyeceksin iğrenç bişey çıkacak ortaya

Demişsin ki 30 saat mp3 dinleme diye sen normal telefonu başlatınca dinleyebiliyor musun mp3'ü sadece FLY modda dinleyebilirsin ha w800i ile 30 saat dinlersin D600 ile 20 saat dinlersin fark budur.Ayrıca kafadan konuşmamanı tavsiye ederim D600'ün hafızası w800i'den az değil hafıza sınırı 512 değil 2 gb...bilmiyorsanız lütfen yazmayın...öğrenmek istiyorsanız 0212 315 00 00 (telpa)
    Telpayı ara sonra yanıma qeL dOstum..

Senin w800i'nin jack çıkışı varsa D600'ü televizyona bağlar açarım mp3 ordan dinlerim..

iyi yazışmaLar / ChaLLenGeR

Dostum anlaşilan sen dugunlerde çekim falan yapan ve bu yolla geçimini saglayan birisin :)
    D600'u sadece W800'den "biraz daha" iyi olan video cekim olayini temcit pilavi gibi ısıtıp-ısıtıp onumuze koydugun, yere-göge sıgdıramadigin ve başka da bi özelligini yazamadigina gore :))
    (Aletin W800'den "aman-aman" ustun başka'da bi ozelligi olsa, ona yanmicam) :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 22 Kasım 2005, 22:28:50 >

• ßu senin şahsi fikrindir ben D600 , w800i'den çok çok üstün demiyorum bu görecelidir herkesin ihtiyacına göredir bu.

Düğünlerde çekim felan yapmıyorum Ne demek istiyOrsun sen Bu arada

video çekmek istesem video cameram CANON ama onu her zaman yanımda taşıyamam

Ayrıca Yere göre Sığrımadığım felanda yok Biz Sadece BUrada ßiLgiLerimizi söylüyoruz Ben D600'ü baş tacı yapsam Ne kazanırım ?
  • d600
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadirartun

d600

Kullandigin pc'nin ozelliklerine bakilirsa, D600'u secmiş olmana şaşırmamak gerek kadirartun :))
    (Kızmadın umarım?) ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 22 Kasım 2005, 22:35:26 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.