Şimdi Ara

w800i mi d600 mü? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
105
Cevap
0
Favori
2.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: CepDoktor

w800i'de çektiğin videoları mı izleyeceksin Televizyonda ? ßilgisayara atacaksın sonra vcd formatında cd'ye çekeceksin sonra VCD varsa izleyeceksin ve vcd varsa o çektiğin video'yu kare kare izleyeceksin iğrenç bişey çıkacak ortaya

Demişsin ki 30 saat mp3 dinleme diye sen normal telefonu başlatınca dinleyebiliyor musun mp3'ü sadece FLY modda dinleyebilirsin ha w800i ile 30 saat dinlersin D600 ile 20 saat dinlersin fark budur.Ayrıca kafadan konuşmamanı tavsiye ederim D600'ün hafızası w800i'den az değil hafıza sınırı 512 değil 2 gb...bilmiyorsanız lütfen yazmayın...öğrenmek istiyorsanız 0212 315 00 00 (telpa)
    Telpayı ara sonra yanıma qeL dOstum..

Senin w800i'nin jack çıkışı varsa D600'ü televizyona bağlar açarım mp3 ordan dinlerim..

iyi yazışmaLar / ChaLLenGeR

Dostum yapma ya tv den mp3 mü dinleyeceksin? Takılmışsın bir tv den video izleme özelliğine. Her derdin bir çözümü var TIKLA . Yani arkadaşın (emrahyaz) dediği gibi paha biçilemez değil. Hatta daha fazlası var parayı bastırana. Ben şahsen telden çektiğim videoyu tvde izleyeceğim diye bu cihazı almazdım. Hatta benim için gerekli bile değil bu özellik. Ama sen d600 e w800 özelliklerini nasıl eklersin bilemem

Sana da iyi yazışmalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alaz1903 -- 22 Kasım 2005, 22:56:37 >

• güzel kardesim peki sen w800 ünün igrenc turuncu tipini yükseltmek icin ne yapacaksin? her özelligi tek tek yazmissin ama bunu gecmissin, bence yan taraflarini siyaha boya, belki biseye benzer...

quote:

Orjinalden alıntı: _alaz_

quote:

Orjinalden alıntı: emrahyaz

K750i ile fotograf cekmek 770 ytl, k750i ile radyo dinlemek 770 ytl, w800 ile ucus moduna gecmek 930 ytl, w800 ile fotograf cekmek 930 ytl, tüm gün D600’le sevdiklerini çektiğin videoları akşam evde televizyonunda izlemenin keyfi ... Paha biçilemez...

hersey makro cekim yada autofocus demek degil, hersey fotograf cekmek demek de degildir, burada w800 söyle böyle diyen arkadaslar nedense hic video hakkinda yorum yapmiyolar, bakin, D600 de radyo yok tamam, ama 2mp kamera var yani tatmin edici düzeyde fotograf cekebiliyor ve w800 le kiyas edilebilir bu, peki w800 ün videosu ve tvden izlenemeyisi ile d600 karsilastirilabilir mi? peki tip olarak karsilastirilabilir mi?

D600ün bazi multimedya özellikleri yok ama barindirdigi özelliklerde baska telefonlarda yok, olaylara birazda bu yönden bakin, bu gözle bakinca da D600 en disli rakibini 3 e katlar 5 le carpar...

W800 ile çektiğim videoları bilgisayarda rahatlıkla izleyebiliyorum. Ayrıca seni bilmem ama ben bilgisayarımda izleyebildiğim herşeyi tv de de izleyebilirim. Yani paha biçilemez dediğin şeyi her ortalama bilgisayar kullanıcısı rahatlıkla yapabilir.

Sen W800 de olup da D600 de olmayan özellikleri (rds radyosu olmaması, 30 saat mp3 dinleme olasılığı olmaması, uçuş modu olmaması, pil ömrü, mp3ün arkaplan olmaması, hafıza desteğinin w800iden az olması, resimlerinin w800i yanında vasat kalması) nasıl telafi edersin bilemiyorum. D600 ünü W800 e terfi etmek için Radyo kayıt desteği olan bir mp3 player, bir fotoğraf mak, ve yetersiz hafıza ile verilerini taşımak için taşınabilir bir harddisk almak zorunda kalmazsın umarım.

Şu anda w800 ümün jack çıkışından 2+1 masaüstü ses sistemim ile kristal ses kalitesinde rds radyo dinliyorum, tek kelime ile yıkılıyor ortalık. SRS TruSurround XT ses çıkışı olan diz üztü bilgisayarımdan bile daha iyi inletiyor hoparlörleri. Kolay gele.

• d600 ün foto performansi w800 den kötü bunu herkes biliyor ama asla ve asla arada daglar kadar farklar yok, bunu söyleyenler ordan burdan duyduklarini yazan cizen tipler, asla iki telefonu eline alip görmemis insanlar, bakin tekrar söylüyorum d600 ün fotograf cekimi w800 den kötü dogru ama asla w800 ile aralarinda daglar kadar fark yok. Ama video cekim konusunda aralarinda daglar ve daglar kadar fark var, aksini iddia edenlere bidaha cevap yazmiycam cünkü kesinlikle iki telefonu incelememis, kendi telefonlarini öven tipler... bunun harici tvout cok cok iyi bir özellik, w800ü televizyona baglamak biseyi degistirmez, asla ve asla d600 gibi olamaz cekilen görüntülerin kalitesi, burda bahsedilen bu, cekilen görüntülerin kalitesinin televizyonda tatminkar sekilde izlenebilmesi, yoksa bi isi bilen biri biraz ugrassa a1018 i de baglar televizyona... Son olarak w800 kullanicilari turuncu renkli telefonlariyla istedikleri kadar fotograf ceksinler, ucus moduna gecsinler, bi gercek var ki,

w800 icine ferrari motoru koyulmus bir sahinden baska hicbisey degil...

yabanci forumlarda tipleri,tasarimlari yerden yere vurulan k750 ve w800 ün bir lakabi var "dark age design

fanatiklikten gözleri körelmislerin bilgilerine...

quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

Alaz arkadasin yazdiklarina ek olarak;

Kullanim olarak W800'de tum sony'lerin rahatligi mevcut..
    Çalma listesi olusturmak, video ve resim duzenlemek neredeyse hep tek tusa bakiyor.. basit bir mp3 calar rahatligi var cihazda, zaten teknik ozellik acisindan zaten zirvede olan cihazin 4 Gb memorstick ve kaliteli bir kulaklik ile birlikte gelmesi 9 puani hak ediyor.. maksimum hafiza desteği 4gb olan W800'un, 2 Gb hafizasi destegi ile D600 bu rakamlarin yanında maaelsef oldukça traji-komik kaliyor.. ustune, pc'de hiçbir extra hiçbir yazilim istemeden cihazin otomatik "flashdisk" olarak taninmasi ve tel uzerinden bios destekledigi takdirde "boot" yapilabilmesi ayri bir guzellik..

Kamera ve foto kalitesi "aşikar" olan W800'un, D600un sonuk renklere sahip, en ufak titretmede dahi bulanik cikan, iso pozlamasi zayif ve bir 2Mp'e yakışmayan vasat goruntu kalitesinin yanında W800'un foto seçenekleri sony'nin cyber-shot modellerini animsatir nitelik ve kalitede.. öyleki, digital makinelerde dahi daha yeni yeni yaygınlaşmaya başlayan "panoromik" çekim ozelligi ile (akabinde son firmware R1NA005 ile daha da ustun hale gelmiş olan, autofocus ve gece cekimlerindeki basarisina deginmiyorum) oldukça gelişmiş bir digital-cam ozelliklerine sahip olarak, sony'nin goruntu ve ses teknolojisindeki yıllardır kazandıgı tecrube ve deneyimlerini W800'e fazlasiyla aktardigi rahatlıkla gorulebilmekte..

Bunca özelligin yaninda D600, sony'nin yaninda sanki biraz, hani nasil desem ........ kaliyor! :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahyaz -- 23 Kasım 2005, 14:41:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: emrahyaz

resim ve mp3 kalitesinin daha iyi olmasi tarafsiz, daha kibar ve şık olması ise tamamen tarafli bi yorum, zevkler ve renkler tartisilmaz ama genele hitab eden bazi kavramlar vardır ve bu kavramlardan 2 si ise w800 ün tasarim, sıklık ve kibarlık konusunda d600 e rakip olmayi birak yan yana koyulup kiyas dahi edilemeyecegidir...

quote:

Orjinalden alıntı: operator40

w800 ...
    Daha kibar, daha şık ve resim/mp3 kalitesi daha iyi

+ 1
  • Herkes Beğendiği Telefonu aLsIn.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.