Şimdi Ara

w800i mi d600 mü? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
2.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ayrıca d600 ün yanında kart verolar. 64 lük ama.
  • ben hiçbir yerde goremedim yanında card verildigini int sitelerde ??
  • Ben d600 alacam..

Fiyat oturunca şimdi alanlar yeni diye baya yüksek fiyattan vericeklerdir..
  • bugun ilk kez w800 ü yakından gordum cok hos bi telefon gercekten cok şirin hersei güsel ama bni tek sıkan sey ekranı küçük we tus takımı kullanışlı diil gbi geldi nedense...
  • D600 rulez
  • quote:

Orjinalden alıntı: TEKNODE

TABİKİDE W800 çünkü;

kamerada otofokus makro modu olması

walkman özelliği uçak modu ve 30 saat boyunca müizk dinleme

hafızanın max. 4g olması ve yanında 512mb kart verilmesi

rds li fm-radyo

3d oyunlar ve daha çok oyun bulabilirsin se ler için

d600ün ekranının çözünürlüğü (240x320) ve video çözünürlüğü (video 352x288) daha yüksek birde 3d ses ve tv out var.

her iki telinde artıları var ama walkman w800 al derim.çünkü bazı özellikleri d600den daha üstün bir cihaz

iki telide almadan önce inceleme imkanın varsa öyle yap.karar vermene yardımcı olur

quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

tipi için alıcaksan d600 bence daha güzel
    içerikle ilgileniyosan w800 daha güzel

quote:

Orjinalden alıntı: java

Samsungların en önemli - si, 2. eli hemen hemen hiç yok...

quote:

Orjinalden alıntı: EXTREME_84

arkadaşlar ben kesinlikle w800i derim.neden derseniz?????
    *d600de radyo yok, w800de var
    *d600de autofocus yok, w800de var
    *d600 max. 512mb h.kartı destekliyo, w800 4gb!!! bu sınıf tellerde hafıza çok çok önemlidir
    *d600de uçuş modu yok, w800de var
    *d600de makro modu yok, w800de var.(çok önemli bi özellik olmasada ) illa w800 üstün olucakya
    son olarak d600ün artılarını yazayım:
    *daha karizmatik
    *video kaydı daha iyi
    *telin kalitesi w800e 10 basar.

telde karizma ve kalite istiyorsanız:d600-8800
    telde benim gibi kullanışlılık ve özelliği birarada istiyorsanız:w800

sonuç w800 derim ben

• bencede w800
  • tabik w800 arkadaşlar nedenini çokdan söylemişler zaten ama siyah karizma olsun diyorsan bence k750i almalısın ben w800 i nin tipini hiç sevmediğim için k750i aldım hem siyah
  • Sadece ekranı için bile d600 alınır.
  • D600
  • karizma yapmak icin k750 mi almalarini tavsiye ediyorsun insanlara? antikarizma demek istedin herhalde, Ben yabanci forumlari sürekli takip ediyorum, w800 ve k750nin tasarimina verilen isim ne forumlarda biliyormusunuz, "dark age design" . Siz burda özellik naralari atmaya devam edin... renkler ve zevkler tartisilmaz, telefonlarinizi sevebilirsiniz ama bir gercek var o da w800 ve k750 nin tasarimi COK COK KÖTÜ...

quote:

Orjinalden alıntı: MERTERAK

tabik w800 arkadaşlar nedenini çokdan söylemişler zaten ama siyah karizma olsun diyorsan bence k750i almalısın ben w800 i nin tipini hiç sevmediğim için k750i aldım hem siyah
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrahyaz2

karizma yapmak icin k750 mi almalarini tavsiye ediyorsun insanlara? antikarizma demek istedin herhalde, Ben yabanci forumlari sürekli takip ediyorum, w800 ve k750nin tasarimina verilen isim ne forumlarda biliyormusunuz, "dark age design" . Siz burda özellik naralari atmaya devam edin... renkler ve zevkler tartisilmaz, telefonlarinizi sevebilirsiniz ama bir gercek var o da w800 ve k750 nin tasarimi COK COK KÖTÜ...

quote:

Orjinalden alıntı: MERTERAK

tabik w800 arkadaşlar nedenini çokdan söylemişler zaten ama siyah karizma olsun diyorsan bence k750i almalısın ben w800 i nin tipini hiç sevmediğim için k750i aldım hem siyah

+sonsuz...

• w800i
  • ARKADAŞLAR SİZE GERÇEKTEN OBJEKTİF BİR YORUM YAPICAM

Bende ilk başka k750 ile w800 arasında kalmıştım ama düşüncem şu :

k750 ile 20 saat müzik dinlersin w800 ile 30 saat dinlersin

Uçaklar ile çok seyahat etmediğim için otobüslerle vs.. W800'deki fly mode işe yaramadı zaten o telefonda fly modda 30 saat müzik var normal modda yok :)

Kameralar aynı , videolar aynı tek farkı bu 30 saat müzik ve fly mode

Ve ben eski bir k750 kullanıcısı olarak kameradan ve sesten gayet memnunum.Ama spot olayı yüzünden satmıştım :)

Şimdi w800i alacaktım ama D600 'ün çıktığını öğrenince w800'iyi kenarda bıraktım.

w800'nin artıları : FOTO VE SES

D600 'ün artıları : foto iğrenç değil, iyi de değil, ^^ süper ^^ :) ama w800'e göre 1 adım geri
    Ses olarak çift hoparlör ve 3d ses d500'ün hoparlörlü olarak x2 ses verse off bana yeterde artar bile TV OUT ve muhteşem bi video.

ßenCe ; tHe ßeSt Phone is D600

D600 ; Ekran kalitesinde en iyi cep telefonlarından birisi olduğunu söylemeliyim ve w800'nin ekranından daha büyük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şair-i Maderzat -- 15 Kasım 2005, 19:59:35 >

• ben w800 derim
    Cepdoktor
  • w800i veya k750i tercih senin pişman olmazsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: erthem

Ewt arkadaslar malesef cok zor bi durumda kaldım w800 ile d600 arasında secim yapamıyorum. Siz olsanız hangisini alırsınız? Neden? Fiyatı düsünmeyin yorum yaparken cünkü ikiside aynı fiyata gelicek bna. Yardımlarınızı bekliyorum...

hersey çok güzel w800 ama ekran boyutları küçük geldi bana ve o rengi yokmu beni uyuz ediyo tam anlamıyla out eğer renk olayını abartmaıp d600 gibi renk kullansalardı w800 alırdım d600 yerine renk yüzünde gittim d600 aldım tabiki d600 artılarınıda göz ardı etmiyelim

• bence d600
  • w800 ...
    Daha kibar, daha şık ve resim/mp3 kalitesi daha iyi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.