Bildirim
W800i parlaklık sorunu
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
yokmu yardım edecek dostlar. -
telefonda sağ * sol sol * sol * vakit bir menü açılacak.oradan servis ayarlarına gir.kontrast menüsü çıkacak.joystick yardımı ile ekran parlaklığıyla oynayabilirsin bende w200 var oldu valla umarım sendede işe yarar yukarı yaptınmı açılır aşağı yaptınmı kararır.. -
ilgine teşekkürler ama dediğini yaptım fakat dediğin gibi servis ayarları ve kontrast ayarları diye biryer yok.sadece servis testleri var oradada bişey yapılamıyo. -
aynı sorun benim w800i de de var. gündüz hiçbirşey görünmüyor nerdeyse..
garantinin bitmesine 1 ay kaldı.servise vereceğim bu aralar -
ekranlar zamanla parlaklıklarını yitirebiliyor...
normal bi durum bence
zamanında yeni alınmış bi sx1 benimkinden daha iyi gösteriyoodu bende şaşırıyoodum ama zamanla hepsi aynıya döndü -
aynı olay K750de de var. zaten aynı ekran her seyiyle. bu soruna çözüm bulmak imkansiz. tek sorun w810 ekranı taktırmak. o da cok uzun iş. yapabilecegin bisey yok kardes -
valla benim telefon 2 defa servise gitti ve aynen geri geldi.bence gönderme bakmıyolar bile. -
gerçekten çok az arkimde w800i var telefonlarımızı karşılaştırdığımısda benm %50 im hemn hemn onun %100 ü gibi bişe
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X