Şimdi Ara

W800i parlaklık sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar.benim sorunum şu.telefonum w800 ve ekran parlaklığı maalesef%100 olduğu halde çok donuk.Özellikle gündüz vakti telefonda hiçbirşey görünmüyo.Aynı marka diğer telefonlara baktım onlarınki daha parlak duruyo.Bu sorunu nasıl halledebilirim.

• yokmu yardım edecek dostlar.
  • telefonda sağ * sol sol * sol * vakit bir menü açılacak.oradan servis ayarlarına gir.kontrast menüsü çıkacak.joystick yardımı ile ekran parlaklığıyla oynayabilirsin bende w200 var oldu valla umarım sendede işe yarar yukarı yaptınmı açılır aşağı yaptınmı kararır..
  • ilgine teşekkürler ama dediğini yaptım fakat dediğin gibi servis ayarları ve kontrast ayarları diye biryer yok.sadece servis testleri var oradada bişey yapılamıyo.
  • aynı sorun benim w800i de de var. gündüz hiçbirşey görünmüyor nerdeyse..
    garantinin bitmesine 1 ay kaldı.servise vereceğim bu aralar
  • ekranlar zamanla parlaklıklarını yitirebiliyor...

normal bi durum bence

zamanında yeni alınmış bi sx1 benimkinden daha iyi gösteriyoodu bende şaşırıyoodum ama zamanla hepsi aynıya döndü
  • aynı olay K750de de var. zaten aynı ekran her seyiyle. bu soruna çözüm bulmak imkansiz. tek sorun w810 ekranı taktırmak. o da cok uzun iş. yapabilecegin bisey yok kardes
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla benim telefon 2 defa servise gitti ve aynen geri geldi.bence gönderme bakmıyolar bile.
  • gerçekten çok az arkimde w800i var telefonlarımızı karşılaştırdığımısda benm %50 im hemn hemn onun %100 ü gibi bişe
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.