Arkadaşlar çok kez görüyorum Ekranın sol üst köşesindeki "E" harfinden kurtulmak isteyen arkadaşlar var. Çözümü bilen varsada yazanı görmedim.
Ayarlar>Bağlantı>Data İletişimi>Tercihli Servis>"Sadece GSM" seçmeniz gerekiyor bu şekilde şebeke göstergesinin üzerindeki "E" harfi sizi birdaha rahatsız etmeyecektir.
NOT:Multimedia msj alan gönderen kişilere tavsiye etmem. GPRS iletişimini deaktif duruma getiriyor. Kolay gelsin..
Teşekkürler...
sağol ben halletmiştim ama arkadaş yapamamıştı.iyi oldu yazdığın :)
quote:
Orjinalden alıntı: Varg
Arkadaşlar çok kez görüyorum Ekranın sol üst köşesindeki "E" harfinden kurtulmak isteyen arkadaşlar var. Çözümü bilen varsada yazanı görmedim.
Ayarlar>Bağlantı>Data İletişimi>Tercihli Servis>"Sadece GSM" seçmeniz gerekiyor bu şekilde şebeke göstergesinin üzerindeki "E" harfi sizi birdaha rahatsız etmeyecektir.
NOT:Multimedia msj alan gönderen kişilere tavsiye etmem. GPRS iletişimini deaktif duruma getiriyor. Kolay gelsin..
süpersin
o "e" edge kapsama alanında oluğumuzu göstermiyor muydu?
Evet EDGE kapsama alanında olduğumuzu gösteriyor. Kapamanın mantığı olduğunu düşünmüyorum. Nete enaz 4-5 kat hızlı bağlanıyor.
Teşekkürler paylaşım için. Beni rahatsız etmiyor ama edene yardımcı olmak için güzel paylaşım
Alta not düşmüştüm interneti kullananlar için açık olması iyi
BU çok iyi oldu saolasın...
Gfx bölümünden sinyal göstergesi ikonları atmıştım e simgesi yüzünden görünmüyordu artık görünüyor çok teşekkür ederim...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme