Şimdi Ara

W810 Flash Tema, Ses Ayarları (Acoustic) ve CamDriver (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.041
Cevap
0
Favori
187.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu flash lama programı çok yavaş iniyor funy251@msn.com msn den yolluyabilirmisiniz acaba?
  • Ben şuanda durdursam ne olur telefon acılırmıı
  • quote:

Orjinalden alıntı: BURHAN 55

Ben şuanda durdursam ne olur telefon acılırmıı

Açılır..
    Açılmadığı takdirde pili 5-10 saniyeliğine çıkartırsınız ve açılır..
  • dahi misin nesin çağrı yaa
  • lan oğlum senin yüzünde telefon gitti geldi dün akşam
    allahtan diğer cda'ı denedimdr işi hallettim

quote:

Orjinalden alıntı: CeLLaT_1905

dahi misin nesin çağrı yaa
  • vay bir de suçlu olduk he tamam baba

helal olsun kardeşim tek başına başardın
    quote:

Orjinalden alıntı: *BlaCkEaGLe*

lan oğlum senin yüzünde telefon gitti geldi dün akşam

quote:

• ya şimdi seninde yardım oldu mesela c tuşuna bas dedin
    valla dün akşamki şekilde kalsaydı telefon garantide uçuyodu

quote:

vay bir de suçlu olduk he tamam baba

helal olsun kardeşim tek başına başardın
    quote:

Orjinalden alıntı: *BlaCkEaGLe*

lan oğlum senin yüzünde telefon gitti geldi dün akşam

quote:

• arkadaslar bu ozellık son durumde olmuyormu
  • arkadaşlar benim kafamda soru işaretleri oluştu.

1-) Ne gibi bir riski olabilir bunun? Hangi şartlarda garanti kapsamında kalabilir?
    2-) Ben şimdiye kadar hiç yeni yazılımları yüklemedim şimdiki yazılım R4CK003 bu yazılım uygun mudur yukardakileri yapmak için?
  • arkadaşlar benim kafamda soru işaretleri oluştu.

1-) Ne gibi bir riski olabilir bunun? Hangi şartlarda garanti kapsamında kalabilir?
    2-) Ben şimdiye kadar hiç yeni yazılımları yüklemedim şimdiki yazılım R4CK003 bu yazılım uygun mudur yukardakileri yapmak için?
  • çok güzel ve basit anlatmışsın kardeş sağol..
  • merhaba arkadaşlar,cehaletimi mazur görün,ben de bir w810a sahibim.ama flash tema nedir,normalinden farkı nedir,bilmiyorum.
    ayrıca telefonumun yazılım sürümünü neresinden ögrenebilirim?
    teşekkürler.
  • emeğin için sağol.
    ben hala cesaret edemiyorum. merak ettiğim bu yüklemeyi yapıp telefonu göçen varmı
  • Benimki ilk yüklemede uçmuştu mesela yanlış cda seçtiğim için (europa1'i seçmişim )
    Birdahaki yüklemede uygun olan cda ile hallettim.

quote:

Orjinalden alıntı: .Taner.

emeğin için sağol.
    ben hala cesaret edemiyorum. merak ettiğim bu yüklemeyi yapıp telefonu göçen varmı
  • quote:

emeğin için sağol.

hiç bir şey olmaz ilk yapışımda oldu.çökmedi hiç bir şey silinmedi.yeter ki doğru yap.ilk yapışta olmazsa ikincisinde olur.yalnız dosyalar atılırken tak diye kablo çekilirse o zaman çökebilir.

*BlaCkEaGLe*
    cda dosyalarıyla niye oynadın ki sadece telefonu takıp flash fsx e basıcaz başka bir işlem yapmaya gerek yoktu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: onurdag89

Herhangi bir yazılım sürümüyle telefonunuzu Flash'layabilirsiniz, farketmez.
  • quote:

emeğin için sağol.

Forumda henüz telefonunun bu işlem sonunda bozulduğunu duyuran biri olmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pasternak

merhaba arkadaşlar,cehaletimi mazur görün,ben de bir w810a sahibim.ama flash tema nedir,normalinden farkı nedir,bilmiyorum.

Örneğin bu adresteki menüler Flash menülerdir: w810i with new flash menus
    Eğer telefonunuzdaki menüler buradakiler gibiyse, telefonunuz Flash'lıdır. Ek olarak temalar ve Flash menüler yüklemek isteyebilirsiniz.
    Eğer telefonunuzdaki menüler buradakiler gibi değil ve eski tipse, hareketli menüler için telefonunuzu Flash'layabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: pasternak

ayrıca telefonumun yazılım sürümünü neresinden ögrenebilirim?
    teşekkürler.

Ayarlar / Genel / Güncelleme Servisi / Yazılım Sürümü / (R ile başlayan yazılım sürümünüzdür)

• quote]Örneğin bu adresteki menüler Flash menülerdir: w810i with new flash menus
    Eğer telefonunuzdaki menüler buradakiler gibiyse, telefonunuz Flash'lıdır. Ek olarak temalar ve Flash menüler yüklemek isteyebilirsiniz.
    Eğer telefonunuzdaki menüler buradakiler gibi değil ve eski tipse, hareketli menüler için telefonunuzu Flash'layabilirsiniz.

bu videodaki baştan 2ci tema yani ACTİVE DESKTOPu nereden bulabilirim..ve ayrıca yine aynı vidyodaki clup pulse! clup pulse bende var ama menü ikonları o şekilde değil onun aynısının nerede olduğunu bilen yada bahsettiğim bu 2 temaya sahip olan varsa lütfen paylaşsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatred -- 8 Ocak 2007; 21:05:33 >

• arkadaşlar üstte attığım msj a ne oldu anlamadım valla...alıntı içinde yazılan benim yazdığım aslında yani bu;

bu videodaki baştan 2ci tema yani ACTİVE DESKTOPu nereden bulabilirim..ve ayrıca yine aynı vidyodaki clup pulse! clup pulse bende var ama menü ikonları o şekilde değil onun aynısının nerede olduğunu bilen yada bahsettiğim bu 2 temaya sahip olan varsa lütfen paylaşsın

yanlışım için kusura bakmayın düzeltmeye çalılştım ama olmadı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.