W810 telefonuma 2 GB sony memory stick taktim. Onceleri problem yoktu. Gerci cihaz eskiye gore biraz yavalasmisti. Son 1 haftadir arada sirada kendiliginden kapaniyor. Telefonun icinde gelen 512 lik sandisk marke memory stick takinca problem yasamiyorum. Normalde 2 GB kadar bu telefonlar destekliyor diye biliyorum. Ne yapmamiz gerekir?
kart orjinal mi
quote:
Orjinalden alıntı: blue1972
Merhaba Arkadaslar,
W810 telefonuma 2 GB sony memory stick taktim. Onceleri problem yoktu. Gerci cihaz eskiye gore biraz yavalasmisti. Son 1 haftadir arada sirada kendiliginden kapaniyor. Telefonun icinde gelen 512 lik sandisk marke memory stick takinca problem yasamiyorum. Normalde 2 GB kadar bu telefonlar destekliyor diye biliyorum. Ne yapmamiz gerekir?
quote:
Orjinalden alıntı: blue1972
Merhaba Arkadaslar,
Telefon, 4 GB'a kadar Memorystick PRO Duo desteği sunuyor. Hafıza kartı orjinal mi?
2gb Memorystick PRO Duo bende kullandım w810 da ama hiç sorun yaşamadım.Kartın ya orjinal değil ya da arızalı.
Kartın arızalı olma olasılığı yüksek Aldığın yerden fazla zaman geçmeden değiştirsen iyi olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme