Şimdi Ara

w810i ciler yardım....lütfen....

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu hafta w810i alıyorum telefonu biliyorum tanıyorum....yani sizden istediğim öneri değil....kulaklık ve dışarıya verdiği sesi(mp3 sesi) son versiyonda çok mu düşük...ben 005 li versiyon dönmeye korkuyorum da biraz...

• 031 sürümüde ses iyidir abartıldığı kadar az değildir yani olmazsa goldwave programını pc'ye yüklersin mp3lerin sesini yükseltip atarsın farkı anlarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rockcı

031 sürümüde ses iyidir abartıldığı kadar az değildir yani olmazsa goldwave programını pc'ye yüklersin mp3lerin sesini yükseltip atarsın farkı anlarsın

saol kardeşim içimi rahatlattın!!...kulaklık sesi iyiyse problem yok benim için...bass lar iyi mi son versiyonda peki...megabass etkisini gösteriyor mu???
  • aslında megabass kulaklıkta var ile yok arasındadır ama hoparlör standlar var sonyler için megabass onun gibi aparatlarda belli eder kendini öyle stand alıcaksan megabass kendini hissettirir ama 05 sürümüne dönemiyorsan dediğim gibi mp3lerin sesini yükseltip at farkı anlarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 28 Mayıs 2007; 22:04:56 >
  • ya aslında dönmek çok kolay sadece biraz cesaret edersen piyasadaki en çok ses veren tel olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: aNLcLk_1905

ya aslında dönmek çok kolay sadece biraz cesaret edersen piyasadaki en çok ses veren tel olur

kendime bu konuda pek güvenmiyorum!!!
  • R4DB005 sürümü kulaklık ses çıkışı açısından daha başarılıdır. (Genel ses seviyesi / Bass) Hoparlör ses çıkışı açısından pek bir fark olacağını sanmıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • korkacak birşey yok 005 li versiyona döndüğünde buna değdiğni göreceksin
  • quote:

Orjinalden alıntı: dost..:)

korkacak birşey yok 005 li versiyona döndüğünde buna değdiğni göreceksin

ama yapamayıp servise vermek de var telefonu...şimdiye kadar 10 tel. aldım...hiçbirinde servise ihtiyaç duymadım yani servisin yolunu pek bilmiyorum!!!
  • Aslında o kadarda zor olacagını zannetmıyorum
    ben sımdı gıdıp ust konudan ogreneyım :)
    w810i bende alıcam ama kafama takılan
    vıdeo ızlerken goruntu cızıklı oluyor vıdeo cekımi ıyı degıl dedıler
    gerci ne video ne izlicez
    oncelık resım muzık
    sen kullanırsan bi yorum yaparmısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkb

Aslında o kadarda zor olacagını zannetmıyorum
    ben sımdı gıdıp ust konudan ogreneyım :)
    w810i bende alıcam ama kafama takılan
    vıdeo ızlerken goruntu cızıklı oluyor vıdeo cekımi ıyı degıl dedıler
    gerci ne video ne izlicez
    oncelık resım muzık
    sen kullanırsan bi yorum yaparmısın

alınca deneyimlerimi paylaşırım!!!...w810i ana konusunu takip et yeterli!!!...
  • ya hocam tırsma bu kadar çok kolay bi işlem bunlar
  • İşlemleri sırasıyla dikkatli bir şekilde yaptıktan sonra problem bulunmuyor.
  • valla gaza geldim alınca yapabilirim!!!
  • oo kürşat en sonunda alıyorsun hayırlı olsun bende bu hafta işallah n95 imi alıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.