Bildirim
w810i de dosya kıtleme programı olan varmı yardım lütfen
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşım bende k750i var sanrım o da bununla aynı özelliklere sahip java program mevcut bende ama inanır mısın çok saçma kitlemiyor gibi geldi bana karıştırdı attı telefonu sinir oldum
googleden filelock diye aratırsan çok rahat bulursun bide üst konuda var java paylaşımı orda da var bu klasör kitleme ama inan o kadar uğraştım bişey anlamadım anlarsan bana da anlatıver -
program çok saçma neyi nası görcek anlamadmm böle bi program banada acil lasm lütfen yardm edin
quote:
Orjinalden alıntı: nolamaz
arkadaşım bende k750i var sanrım o da bununla aynı özelliklere sahip java program mevcut bende ama inanır mısın çok saçma kitlemiyor gibi geldi bana karıştırdı attı telefonu sinir oldum
googleden filelock diye aratırsan çok rahat bulursun bide üst konuda var java paylaşımı orda da var bu klasör kitleme ama inan o kadar uğraştım bişey anlamadım anlarsan bana da anlatıver
-
ya bu dosya kitleme programları cok sacma gercekten. file lock diye bi program yükledim her seferinde bisürü soru soruyor. dosya coğaldıkca daha çok soru soruyo.diğerleride başka bi alem. adam gibi biprogram varsa bi zahmet bilgilendirsin bizi -
olsaydı sanırım bulurduk zamanında gerek dh gerek netten araştırdım bulamadım tek bulduğum locker ve filelock ikiside birbirinden saçma -
w810 ana konusundan veya Java üst konusundan bulabilirsiniz.
Forum arama motoru veya google'den File_Protect diye de aratabilirsiniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X