Şimdi Ara

W810İ İLE 6233 TAKAS EDİLİR Mİ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR.3 AY ÖNCE W810İ ALDIM.AÇIKÇASI MALZEME KALİTESİ BENİ KORKUTUYOR.HER AN BİRŞEY OLABİLİR GİBİ GELİYOR BANA...KARARSIZIM....6280 6288 YADA 6233 DÜŞÜNÜYORUM.BİR SES HASTASI OLARAK SES KALİTESİNİN İYİ OLMASINI İSTİYORUM...BAZI ARKADAŞLAR BANA 'BU KONUYLA İLGİLİ BİR ÇOK TOPİC AÇILDI' DİYE CVP YAZABİLİR FAKAT İNTERNET KAFEDEYİM VE FAZLA VAKTİM YOK ONUN İÇİN ARAŞTIRAMIYORUM...ACİL TAVSİYELERİNİZİ İSTİYORUM..TEŞEKKÜRLER...

• 6233 u al arkana bile bakma dostum kaliteli saglam malzeme 1.sinif video kalitesi fotograf ve muziktede cok basarili guclu bir telefon dur 6233 hemen al derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yegoadam

6233 u al arkana bile bakma dostum kaliteli saglam malzeme 1.sinif video kalitesi fotograf ve muziktede cok basarili guclu bir telefon dur 6233 hemen al derim
    teşekkür ederim.6280 veya 6288 ile arasınadakii farklar nelerdir.Bir de 6233 de uçuş modu var mı???
  • quote:

Orijinalden alıntı: yegoadam

6233 u al arkana bile bakma dostum kaliteli saglam malzeme 1.sinif video kalitesi fotograf ve muziktede cok basarili guclu bir telefon dur 6233 hemen al derim
    Arkadaşım eğer fotoğraf kalitesi senin için ön plandaysa W810'u satma

Sadece hoparlör için ben almazdım
  • Malzeme kalitesi beni çok korkutuyor.Daima dikkatli olmak zorunda kalıyorum ve bu benim devamlı yapabileceğim gibi değil.Ayrıca fotoğraf çok önemli değil benim için açıkçası.6233 te uçuş modu var mı bilen arkadaş varmı? nokia sitesinde göremedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: engineer23

Malzeme kalitesi beni çok korkutuyor.Daima dikkatli olmak zorunda kalıyorum ve bu benim devamlı yapabileceğim gibi değil.Ayrıca fotoğraf çok önemli değil benim için açıkçası.6233 te uçuş modu var mı bilen arkadaş varmı? nokia sitesinde göremedim..
    uçuş modu...........

sanmıyorum.....
  • quote:

Malzeme kalitesi beni çok korkutuyor.Daima dikkatli olmak zorunda kalıyorum ve bu benim devamlı yapabileceğim gibi değil.Ayrıca fotoğraf çok önemli değil benim için açıkçası.6233 te uçuş modu var mı bilen arkadaş varmı? nokia sitesinde göremedim..
    Evet uçuş modu var 6233'de.

Hadi K 750 desen anlarım ama W 810 o kadar kolay yıpranmaz

Malzeme kalitesi ön plandaysa bu açıdan Nokia'nın en kaliteli üçüncü telefonu diyebilirim Vertu ve 8800'dan sonra

+ şunu da eklemek lazım 2 mp ancak kötü fotoğraf çekmiyor W810'a göre kötü

İyi bir kulaklıkla (sennheiser) mp3 konusunda harikalar yaratabilir

Hoparlör sesi stereo ve çok yüksek W810'unki gibi cılız değil

Video konusu ise N93'den sonra en başarılı olanalr arasında Nokia'lar içerisinde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Akadaşlar 6280 6288 ve 6233 arasındaki farklar nelerdir??6680 de düşünüyorum..Ama ses konusunda yetersiz sanırım 6280...Ayrıca 6233 kulaklığı tlf doğrudan jack girişli mi?????aklıma gelen herşeyi soruyorum bu arada...
  • quote:

Akadaşlar 6280 6288 ve 6233 arasındaki farklar nelerdir??6680 de düşünüyorum..Ama ses konusunda yetersiz sanırım 6280...Ayrıca 6233 kulaklığı tlf doğrudan jack girişli mi?????aklıma gelen herşeyi soruyorum bu arada...
    Arkadaşlar cvp yazacak yok mu???
  • ARKADAŞLAR AYRICA 6233 TE PDF FORMATINDA DOSYA GÖRÜNTÜLEYEBİLİYOR MUYUZ??
  • quote:

ARKADAŞLAR AYRICA 6233 TE PDF FORMATINDA DOSYA GÖRÜNTÜLEYEBİLİYOR MUYUZ??
    http://www.mobile-review.com/review/nokia-6233-en.shtml

Yukarıdaki linkte tüm sorularına ayrıntılı cevaplar bulabilirsin

İstersen sitenin forumundan da yararlanabilirsin
  • Arkadaşım ilgilendiğin için teşekkür ederim ama o sitedekileri anlayacak kadar ing. yok malesef bende....yetmiyor yani...
  • quote:

Arkadaşım ilgilendiğin için teşekkür ederim ama o sitedekileri anlayacak kadar ing. yok malesef bende....yetmiyor yani...
    Arkadaşlar 6233 kullanım klavuzunu okudum biraz.Uçuş modunda müzik dinlebiliyor mu.Böyle bir ibare yok klavuzda.Rehbere takvime ulaşabilirsiniz deniyor.6233 kullanan arkadaşlardan cvp bekliyorum.bu arada hala internet kafedeyim...
  • quote:

Arkadaşlar 6233 kullanım klavuzunu okudum biraz.Uçuş modunda müzik dinlebiliyor mu.Böyle bir ibare yok klavuzda.Rehbere takvime ulaşabilirsiniz deniyor.6233 kullanan arkadaşlardan cvp bekliyorum.bu arada hala internet kafedeyim...

Alıntıları Göster
    takas edebilirsin zevk ve para senin ama W810i modelini takas ederken üstüne biraz da para almayı unutma
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakra

takas edebilirsin zevk ve para senin ama W810i modelini takas ederken üstüne biraz da para almayı unutma

Alıntıları Göster
    Arkadaşım sorularını cevaplayayım. Öncelikle kesinlikle değişmeni öneririm.

Telefonda uçuş modu var bu modda telefon özelliği dışındaki tüm çzellikleri kullanabiliyorsun. Video çek resim çek, müzik dinle telefon ayarlarını yapa galeri de dolaş telefon rehberine bak takvime gir yani sadece ekranın üstünde bir uçak simgesi çıkıyor ses kısılıyor ve hat kapatılıyor. İstersen tercihlerden seçebiliyorsun uçak modunu istersen de telefon açılışında uçak modunda açılsın mı diye sormasını ayarlayabiliyorsun.

Telfonun resim kalitesinden korkma sakın ışıklı ortamda W810 u aratmıyor. Video kalitesi konusunda piyasadaki en iyi ikinci telefon diyebilirim hangi marka olursa olsun.

Ses konusunda kendi kulaklığı bile oldukça iyi sonuçlar elde ediyor. Ayrıca alacağın bir kulaklık ise seni yerden yere vurduracak bir ses çıkartır (niye en baştan bunu almadım diye).

Hoparlör sesi konusunda piyasanın tartışmasız en iyi telefonu (gerçi şu motorolanın yeni bir modeli varmış onu hiç denemedim ama onu saymazsak piyasanın en iyi ve en yüksek ses veren telefonu)

Ekran kalitesi ise oldukça iyi. 6280 almamanı öneririm kardeşimde var ve ekranına daha ilk günden toz girdi şimdi ise tüm ekran üzerinde bir toz tabakası var. Garantiye vermeyi düşünüyor temizlensin diye ama KVK ya sağlam giden telefon bekareti bozdurup geliyor. Ayrıca kapaklı bir model şunu unutma ne kadar çok oynar aksam o kadar çok problem. Ayrıca 6280 ve 6288 de tk hoparlör var ve ayrıca 6280 de bazı yazılımsal sorunlar var.

Ayrıca telefonun W810 a göre tek üstünlüğü sesi değil; video çekimi, malzeme kalityesi, daha yüksek çözünürlüklü ekran, hız ve bir çok artı özellik. Eksisi de var tabi; oto fokusu yok ama zaten sen de börtü böcek çekip ne yapacaksın değil mi?

Al bir 6233 bak keyfine. Unutmadan o telefonun fiyatı K790i nedeniyle sürekli düşüyor yakında fiyatı K750 seviyesine kadar inecektir. Ayrıca şimdi fırsatın varken elden çıkar sony telefonlar ikinci ele düşünce çok fiyat kaybediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 24 Kasım 2006; 23:09:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

Arkadaşım sorularını cevaplayayım. Öncelikle kesinlikle değişmeni öneririm.

Telefonda uçuş modu var bu modda telefon özelliği dışındaki tüm çzellikleri kullanabiliyorsun. Video çek resim çek, müzik dinle telefon ayarlarını yapa galeri de dolaş telefon rehberine bak takvime gir yani sadece ekranın üstünde bir uçak simgesi çıkıyor ses kısılıyor ve hat kapatılıyor. İstersen tercihlerden seçebiliyorsun uçak modunu istersen de telefon açılışında uçak modunda açılsın mı diye sormasını ayarlayabiliyorsun.

Telfonun resim kalitesinden korkma sakın ışıklı ortamda W810 u aratmıyor. Video kalitesi konusunda piyasadaki en iyi ikinci telefon diyebilirim hangi marka olursa olsun.

Ses konusunda kendi kulaklığı bile oldukça iyi sonuçlar elde ediyor. Ayrıca alacağın bir kulaklık ise seni yerden yere vurduracak bir ses çıkartır (niye en baştan bunu almadım diye).

Hoparlör sesi konusunda piyasanın tartışmasız en iyi telefonu (gerçi şu motorolanın yeni bir modeli varmış onu hiç denemedim ama onu saymazsak piyasanın en iyi ve en yüksek ses veren telefonu)

Ekran kalitesi ise oldukça iyi. 6280 almamanı öneririm kardeşimde var ve ekranına daha ilk günden toz girdi şimdi ise tüm ekran üzerinde bir toz tabakası var. Garantiye vermeyi düşünüyor temizlensin diye ama KVK ya sağlam giden telefon bekareti bozdurup geliyor. Ayrıca kapaklı bir model şunu unutma ne kadar çok oynar aksam o kadar çok problem. Ayrıca 6280 ve 6288 de tk hoparlör var ve ayrıca 6280 de bazı yazılımsal sorunlar var.

Ayrıca telefonun W810 a göre tek üstünlüğü sesi değil; video çekimi, malzeme kalityesi, daha yüksek çözünürlüklü ekran, hız ve bir çok artı özellik. Eksisi de var tabi; oto fokusu yok ama zaten sen de börtü böcek çekip ne yapacaksın değil mi?

Al bir 6233 bak keyfine. Unutmadan o telefonun fiyatı K790i nedeniyle sürekli düşüyor yakında fiyatı K750 seviyesine kadar inecektir. Ayrıca şimdi fırsatın varken elden çıkar sony telefonlar ikinci ele düşünce çok fiyat kaybediyor.

Alıntıları Göster
    W810'un malzeme kalitesinden endişe etmen çok yersiz. K750 dersen, tamam malzeme kalitesi çok kötü ama W810 çok başka bir telefon. Sırf malzeme kalitesi için 6233 ile değiştirmeye değmez. ama ben W810'a ısınamadım, Nokia daha hoşuma gidiyor dersen, 6233 harika bir tercih olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZZ RAT

W810'un malzeme kalitesinden endişe etmen çok yersiz. K750 dersen, tamam malzeme kalitesi çok kötü ama W810 çok başka bir telefon. Sırf malzeme kalitesi için 6233 ile değiştirmeye değmez. ama ben W810'a ısınamadım, Nokia daha hoşuma gidiyor dersen, 6233 harika bir tercih olacaktır.

Alıntıları Göster
    6233
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert

6233

Alıntıları Göster
    Bence W810i'yi 6233,6280 ya da 6680 ile takas etmek doğru olmayacaktır. W810i'den bir üst segmentte bulunan bir telefona geçmek daha doğrudur. 6233'ün fotoğraf kalitesi, kutu içeriği W810i'yi göre zayıf kalıyor. Ayrıca telefonun malzeme kalitesi konusunda endişe edecek bir durum bulunmuyor. Son karar senindir.

Bir de pek çok kişinin yanlış bildiği bir konuya da değineyim. Kamerada bulunan autofocus özelliği böcek, çiçek çekmek için tasarlanmamıştır. Autofocus (manzara, macro çekim, portre vb) fotoğraflarda daha iyi performans alınmasını sağlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 25 Kasım 2006; 12:47:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ..Knight..

Bence W810i'yi 6233,6280 ya da 6680 ile takas etmek doğru olmayacaktır. W810i'den bir üst segmentte bulunan bir telefona geçmek daha doğrudur. 6233'ün fotoğraf kalitesi, kutu içeriği W810i'yi göre zayıf kalıyor. Ayrıca telefonun malzeme kalitesi konusunda endişe edecek bir durum bulunmuyor. Son karar senindir.

Bir de pek çok kişinin yanlış bildiği bir konuya da değineyim. Kamerada bulunan autofocus özelliği böcek, çiçek çekmek için tasarlanmamıştır. Autofocus (manzara, macro çekim, portre vb) fotoğraflarda daha iyi performans alınmasını sağlar.

Alıntıları Göster
    Arkadaşım bir üst segment derken hangi modelleri öneriyorsun...önerilerini bekliyorum...

• quote:

Arkadaşım bir üst segment derken hangi modelleri öneriyorsun...önerilerini bekliyorum...

Alıntıları Göster
    üst segment ,k790i gibi mesele ama senin için ses önemli ise,
    kesinlikle 6233
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.