Şimdi Ara

W810İ İLE 6233 TAKAS EDİLİR Mİ??? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ondaki müzik kalitesi yok hiçbişeyde.Şuan bi w850 weya w810 bulsam n70imle takas edecem walla.Bi pire için yorgan yakma(yada onun gibi bişe )
  • quote:

Orjinalden alıntı: armano6

Saçmala
    Ondaki müzik kalitesi yok hiçbişeyde.Şuan bi w850 weya w810 bulsam n70imle takas edecem walla.Bi pire için yorgan yakma(yada onun gibi bişe )

sen once okumasını bir ogren, ben telefonla ilgili bir şey soylemedim sadece eksik yanını soyledim tabi senin gibiler telefonu telefon diye degil fotograf yada mp3 çalar için kullandıgı için oyledir telefon ozelligi zayıf bir teli bu kadar abartmanın manası ne ayrıca n70 verip w810 alacakmışın seni tutanmı var.

• bak arkadasım sana dün gece yasadığım bir olayı anlatayim ben ist. ünv. avcılar öğrenci yurtlarında kalan bir ünv. öğrencisiyim
    dün gece tuvalete inmek için kalktığımda koridorun başında 4 kişilik bi dallama grubu vardı 1 tanesi w810 u ile son ses müzik açmış 3 arkadasına hava atuyordu.Ben sadece onların yanından geçip tuvalete gittim. Tuvaletteyken aklıma bi şey geldi ve bu dallamalara bi şov yapiim dedim
    neyse tuvaletten cıkarken bi tane bass lı tizz li müzik ayarladım ve koridorun basından itibaren calarak gelmeye basladım. Bunların yanından geçerken yüz ifadelerini görmeliydiniz
    w810 ile hava atan eleman apusup kalmısstı

ben bunların yüzüne gülerek baktım ve devam ettim

hemen arkamdan 3 eleman kosarak geldi ve abi ya telefonunun moddeli ne dedi ben de

''6233'' dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gayberi -- 26 Ocak 2007; 11:20:38 >

• gerek yok bi hoparlör için değmez
  • 6233'ün hoparlör sesinden başka nesi var ki zaten?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Blof

6233'ün hoparlör sesinden başka nesi var ki zaten?

taş gibi kasası var(piyasadaki en sağlam kasaya sahip cihazlardan biridir kendileri),320x240 çözünürlüklü 2 inç ekranı var,640x480 15 fps çeken videosu var,ışığın yeterli olduğu ortamalarda oldukça kaliteli resim çeken 2mp kamerası var (bkz 6233 resimleri topic i)....ses konusunda zaten tek söylediğin gibi...başka ne olmasını arzu edersin kardeşim???
  • Evet doğru bir de 640x480 videosu vardı.Haklısın...
    Ancak diğer dediklerin kişiden kişiye değişir.Bence W810'un ekranı 6233 e fark atar.Sağlamlığa gelince forumda daha bir tek kişi W810 un kasasından şikayet etmemiştir.Bir şey daha söyleyeyim;6233 o kadar sıradan görünüyor ki vitrinlerde benim ilgimi hiç çekmiyor.Fotoğraf konusuna ise hiç girmeyelim istersen.
  • quote:

Evet doğru bir de 640x480 videosu vardı.Haklısın...
    Ancak diğer dediklerin kişiden kişiye değişir.Bence W810'un ekranı 6233 e fark atar.Sağlamlığa gelince forumda daha bir tek kişi W810 un kasasından şikayet etmemiştir.Bir şey daha söyleyeyim;6233 o kadar sıradan görünüyor ki vitrinlerde benim ilgimi hiç çekmiyor.Fotoğraf konusuna ise hiç girmeyelim istersen.

Valla tip konusunu hiç açma. Hiç bir özelliği olmayan 8800 a 2000YTL verenlere ne diyeceksin. Sırf çelik diye. İşte 6233 te çelik. Şunu belirteyim W810i nin 6233 ten tek üstün yanı kutu içeriği ve yakın çekimi. Çünki bunun dışında üstün olduğu bir yönü yok gibi. Zaten ikiside şu an piyasanın en iyi fiyat performans oranına sahip olan telefonları. W810i yi de ben beğenemedim tip olarak. Renkler güzel ancak ekranın üst kısmı çok ince gibi geldi.

• quote:

Evet doğru bir de 640x480 videosu vardı.Haklısın...

ekran konusunda doğru diyorsun tabiii,ne de olsa 176x220 ekran 320x240 çözünürlüklü ekrandan iyidir...matematiksel olarakta tabiki...neyse o senin görüşün tabiki...sabit fikirlilik diyelim ona...w810 nun kasanından elimde kalcak diye çok yazı okudum,daha bugün okudum hatta ayrı ayrı topiclerde...eski bir SE (k700 çıktığı ilk hafta almıştım 700milyona) kullanıcısı olarak SE telefonlarda her zaman malzeme kalitesi düşüktür...k700 bile 2 ay içinde kasasında soyulmalar başlamıştı+joystick sorunları oluyordur..onun için mümkünde 6233 le w810 nun mazleme kalitesini karşılaştırmayalım nasıl sen foto konusuna girmeyelim dediysen...tip konusu da yine senin düşüncen..senin ilgini çekmemiş olabilir ama benim ilgimi gayet çok çekti tıpkı 5-6 ayda 55.sayfaya ulaşan 6233 kullanıcılar gibi

• Olabilir hocam.Zevkler ve renkler tartışılmaz.Zaten 6233 mü W810 mu diye bir çok topic açıldı,birçok tartışmalar yaşandı ve bir sonuca ulaşılamadı.Sen 6233'ün le mutlusun bende W810'umla.Başka söze gerek yok.Ayrıca sayfa sayısı olayına da girmeyelim istersen!
    Bir şey daha belirteyim K700'ü bende kullandım ve 1.5 yıldır hala kullanıyorum,joystick problemi doğrudur fakat kasa soyulması diye bir olay duymadım daha(Az çok anlarım K700 den; bkz:İmzam)
  • @Mr.Blof....yok zaten tartışmaya girmeye de niyetim yoktu ,k700 ü 4 ekim 2004 te almıştım...şu an eşim kullanıyor.kasa soyulması ilk aldığım zamanda başlamıştı ve biliyorsun oı dönemin en şaşalı telefonu olduğundan birçok arkadaşım almıştı ve hepsinde de kasada köşelerde,kamera civarında,yazılarında soyulmalar oldu,quckshare yazısı hemen düştü vs vs...k700 üneskilerindenim yani sadece k700 için yazdım zaten bu mesajı..saygılar
  • Forumda W810i ve 6233 arasındaki farkları daha önce açıklamıştım. Ancak W810i'nin 6233'e göre tek avantajının kutu içeriği ve macro modu olmadığını belirtmek isterim.

- Dahili hafıza + artırılabilir hafıza
    - Ekran parlaklığı
    - Kutu içeriği
    - Autofocus, fotoğraf modları (panaroma vs), çift led flaş, harici xenon flaş desteği

Nokia 6233'ün fotoğraf konusunda iddialı olmadığı ve telefonda Nokia'nın en ucuz kamera modüllerini kullandığı telefon inceleme sitelerinde belirtilmiş. Bu da gerek foruma eklenen fotoğraflardan gereksewww.flickr.com adresine eklenen fotoğraflardan anlaşılıyor.

quote:

The quality of the pictures taken is average. It shows good resolution, but the photos have a preprocessed look - just take a look at the foliage at the sample pictures and you will see what we mean. To make the pictures visually sharper some of the edges are oversharpened, even jaggy. It is strange that Nokia takes exactly the opposite approach in the cameras of their Symbian phones – for example Nokia N71 takes a lot cleaner pictures, which respond better to editing.

quote:

This handset has 2mpx camera (CMOS) which is not that much according to today’s standards, but it is still pretty enough for a middle class model. Nokia decided not to bet on camera part, it is more of an optional feature. This is why camera’s module that was selected for 6233 is one of the cheapest, and provides average quality, if not to say bad one. In dark conditions camera refuses to work normally, exposure time increases and every movement your hand makes within that time leads to blurry image in the end. Dark conditions are considered daytime in summer on a street where there’s not much of sunlight. Indoors it is even worse. In case you consider camera being a nominal solution – it is pretty much comfortable, at same time handset was unable to reach at least Sony Ericsson’s K750i level

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 27 Ocak 2007; 22:07:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: SerdaR^73

@Mr.Blof....yok zaten tartışmaya girmeye de niyetim yoktu ,k700 ü 4 ekim 2004 te almıştım...şu an eşim kullanıyor.kasa soyulması ilk aldığım zamanda başlamıştı ve biliyorsun oı dönemin en şaşalı telefonu olduğundan birçok arkadaşım almıştı ve hepsinde de kasada köşelerde,kamera civarında,yazılarında soyulmalar oldu,quckshare yazısı hemen düştü vs vs...k700 üneskilerindenim yani sadece k700 için yazdım zaten bu mesajı..saygılar

O.K.Benin açımdan da sorun yok.Zaten böyle kısır tartışmaların bir sonuç getirmediğini hepimiz biliyoruz.Dilerim herkes telefonu ile mutlu olur.
    Ayrıca K700 kullanmış olman bile benim için ayrıcalıklı olduğunu gösterir.Galiba K700 bölümünden de tanışıyoruz,yanılıyor muyum?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.