Şimdi Ara

W810İ İLE 6233 TAKAS EDİLİR Mİ??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: over and under

quote:

Orjinalden alıntı: DigitalWorld

N73 te olabilir ama gene uyarayım o da W810 dan daha sağlam bir telefon değil.

Bunları neye dayanarak diyorsun gerçekten çok merak ediyorum

Yalnış anlama olmasın lütfen. Arkadaş sırf sağlam olduğunu düşünmediği için W810 u takas etmek istiyor bende ona w810i nin sağlam olduğunu anlatmak istiyorum. N73 e çamur atmıyorum ama şu da var sonuçta n73 biraz daha ağır olduğu için yere düşüşüde o kadar sert olur. Ayrıca kamera kapağı ve joystik gibi hareketli kısımları var yani sonuçta hareketli aksam muhakkak bir soruna neden olacaktır.

• kalsın bence kardeş.
  • 6233 ün kulaklık aparatını alıyorsun...5- 10 ytl
    ve ona mükemmel bir markalı kulaklık takıyosun...en iyi sesi dinliyosrsun..bas vs..

dış görünüş.tartısmasız 6233 adam işi...diğeri spor takılan genç işi.....6233 daha asil..
    ses olarak kesinlikle 6233 tartışmasız..

ekran kesinlikle 6233
    fotograf kalitesi makroda w810 daha iyi okadar.....6233 de makro yok..

video kalitesinde 6233 çok kaliteli.....w810 berbat.

6233 le çektiğin görüntüyü. vcd diye izlersin tv de...

benim bataryam 4 gün gidiyor...

ayrıca sevmesemde nokia.
    sevmesemde her zaman para ediyor altın gibi...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: over and under

quote:

N73 te olabilir ama gene uyarayım o da W810 dan daha sağlam bir telefon değil.

Bunları neye dayanarak diyorsun gerçekten çok merak ediyorum

Yalnış anlama olmasın lütfen. Arkadaş sırf sağlam olduğunu düşünmediği için W810 u takas etmek istiyor bende ona w810i nin sağlam olduğunu anlatmak istiyorum. N73 e çamur atmıyorum ama şu da var sonuçta n73 biraz daha ağır olduğu için yere düşüşüde o kadar sert olur. Ayrıca kamera kapağı ve joystik gibi hareketli kısımları var yani sonuçta hareketli aksam muhakkak bir soruna neden olacaktır.

Telefonun oynar kısımlarının olması veya kamera kapağının olması onun sağlam olmadığını göstermez ...

İleride bu parçalarda her telefonda olduğu gibi sorunlar olabilir hepsi bu ...

Ama sağlamlık farklı bir olay

• ben w810i yi takas ettim 6233 aldım ve daha memnunum.karar senin.yalnız fotoğraf olarak w810i daha iyi.onun dışında 6233 tabi ki üstün.yalnız kutu içinde sadece şarz aleti,kulaklık ve CDrom geliyor.başka birşey yok(pinti nokıa.kutuya biraz daha fazla şey koyacam diye ödü kopuyo).kutu olarak w810i kadar zengin olmaması bir dezavantaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nokia-fun -- 26 Kasım 2006; 21:07:00 >
  • Takas etmeye değmez.. Fakat Yeni alacaksanız 6233 daha iyi olur ..
    1. Kasa ve malzeme 6233 daha iyi W810 her tarafından gacur gucur sesler geliyor..
    2. Pil gücü ikisinin de iyi 4-5 gün gidiyor
    3. Foto W810 da oto focus ve makro ile daha iyi. ( W800 kadar başarılı fotolar yakalayamadım!!! YAzılımdan olabilir) 6233 fotolarıda güzel ve tatminkar.. @ Soylu çok güzel kareler yakalamış 6233 topiğinden bakabilirsiniz.
    4. Video çekimi ve hoperloör sesi W810 daha iyiii
    5. Cellat 6233 ün ekranı daha iyiii

• quote:

Orjinalden alıntı: narinci

Eminsin değil mi ?
  • 6233 cok basit bir tel ve eminim 2 ay sonra eleayaga düşecektier telefon ediğin masanın üzerinde kendini belli edecek hem de kalite olarak w 810 daha ii bi telefon resim leri o kadar ii ki fotograf makinamı satmayı düşünüyorum kesinlikle düşünme o telefonda canın cok sıkaılacagına eminim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ak-rap

ben w810i yi takas ettim 6233 aldım ve daha memnunum.karar senin.yalnız fotoğraf olarak w810i daha iyi.onun dışında 6233 tabi ki üstün.yalnız kutu içinde sadece şarz aleti,kulaklık ve CDrom geliyor.başka birşey yok(pinti nokıa.kutuya biraz daha fazla şey koyacam diye ödü kopuyo).kutu olarak w810i kadar zengin olmaması bir dezavantaj

seni tanıyorum sen hiç w 810 kullanmadın sen k 750 kullandın millete yanlış bilgi verme coook ayıp lütfen

• Değmez kardeş
  • quote:

Orjinalden alıntı: narinci

Takas etmeye değmez.. Fakat Yeni alacaksanız 6233 daha iyi olur ..
    1. Kasa ve malzeme 6233 daha iyi W810 her tarafından gacur gucur sesler geliyor..
    2. Pil gücü ikisinin de iyi 4-5 gün gidiyor
    3. Foto W810 da oto focus ve makro ile daha iyi. ( W800 kadar başarılı fotolar yakalayamadım!!! YAzılımdan olabilir) 6233 fotolarıda güzel ve tatminkar.. @ Soylu çok güzel kareler yakalamış 6233 topiğinden bakabilirsiniz.
    5. Cellat 6233 ün ekranı daha iyiii

hayır abi ya karşılaştırdım w810 daha iyi

• 6233
  • quote:

Orjinalden alıntı: kara_eylül

Kesinlile edilir ben w810 kullandim hic memnun kalmadim gittim sattim hemen 6233 aldim, ses olayi harika 6233 de w810 haporlor berbat otesi bi sey, oyle abarttiklari kadar resim farkida yok zaten al 6233 ile cektigim resimler ,

bence hic durma degistir

W810İ İLE 6233 TAKAS EDİLİR Mİ???

W810İ İLE 6233 TAKAS EDİLİR Mİ???

Eklediğiniz fotoğrafların EXIF bilgilerine bakacak olursak Sony Ericsson W810i ile çekilmiş... Burada yaptığınız doğru mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 30 Kasım 2006; 15:53:15 >

• @kara_eylül
    6233'te macro yok bir kere bu fotoğrafları onla çekmeniz imkansız kimi kandırdığınızı zannediyorsunuz...
  • pardon arkadaslar yanlis dosyalari eklemisim,
  • quote:

Orjinalden alıntı: kara_eylül

pardon arkadaslar yanlis dosyalari eklemisim,

kendini ele vermiş oldun işte 6233'le böyle fotoğraflar çekmen imkansız
  • w810 satıp 6233 almak için zarar etmenin gereği yok gibi
  • ben kesinlikle nokıa sempatizmanı degilim ericson kotulemek degil maksatım ama alacak arkaşlara yardımı olsun diye yazıyorum w810 i fotograf konusunda cok ıyı bunu herkez biliyor ama oyle bir olay varkı bence cok onemli karşıdan gelen ses yani kulaklık sesi cok kısık yani berbat kalabalık veya gurultulu bir yerde konuşmak çok zor tabi bunu herkez anyamıyor cunku degişik telefon markası kullananlar fark edebilir .bundan dolayı ben k750 i kullandım arkadaşımda w800 vardı ikisindede aynı problem vardı şuan 6233 kullanıyorum cok memnunum marka takındımda yoktur motorola ve samsung da kullandım bilginize
  • bu arada topıgı acan arkadas ne yptı?... gozumden kacırmadıysam hala degımedı galıba 6233 ıle kendı telını?...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.