Şimdi Ara

W810i mi yoksa W700i mi??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu iki telefonun arasında 100ytllik bir fiyat farkı var hemen hemen fakat telefonlar arsında bir fark göremedim ben W810i yi diğerine göre üstün kılan nedir????

• Quadband, EDGE desteği, 1.9 inç daha büyük ve parlak ekran, ışık sensörü, autofocus ve macro modu özellikli kamera, GPRS üzerinden firmware güncelleyebilme, navigasyon tuşu, 1 mm daha ince tasarım, kutu içeriği
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Quadband, EDGE desteği, 1.9 inç daha büyük ve parlak ekran, ışık sensörü, autofocus ve macro modu özellikli kamera, GPRS üzerinden firmware güncelleyebilme, navigasyon tuşu, 1 mm daha ince tasarım, kutu içeriği

Bu özelliklere de 70-80 lira verilir herhalde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murselsevim -- 1 Mart 2007; 13:47:28 >
  • w810i
  • tek kelime ile w810i
  • W810i kesinlikle ....

Tek dezavantajı hoparlör sesinin W700'ye göre bir miktar kısık çıkması bunun dışında her açıdan en iyi F/P oranına sahip tellerden biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi over and under -- 1 Mart 2007; 20:32:31 >
  • Over herhalde hareket çubuğunun arızalanması ya da üstündeki o şirin noktanın düşmesinden iyidir hoparlörün kısık sesli olması.

Benim tavsiyem de tabiki W810i yönünde, mağazalarda birine söylediğim gibi; "fazladan vereceğiniz her kuruşa değer"
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 3GS mi yoksa Iphone 4 mü ?
    14 yıl önce açıldı
    N70 mi E50 mi?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aralarındaki fiyat farkına fazlasıyla değer bence w810i
  • quote:

Orjinalden alıntı: DigitalWorld

Over herhalde hareket çubuğunun arızalanması ya da üstündeki o şirin noktanın düşmesinden iyidir hoparlörün kısık sesli olması.

Kesinlikle dostum
  • kesinliklle w810da olan menü içerikleri kesinlikle w700 de yok ve w700de foto çekerken en büyük boyut(1632*1224)zoom yapılmıyorbilmem yardımcı olabildimmi?
  • w810i
  • quote:

Orjinalden alıntı: WrongWay

bu iki telefonun arasında 100ytllik bir fiyat farkı var hemen hemen fakat telefonlar arsında bir fark göremedim ben W810i yi diğerine göre üstün kılan nedir????

bence hicbiri
  • w810i
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.