Şimdi Ara

w810i servis sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 nisan servis kayıtlı telefonum hala genpa etilerde beklemektedir(sitelerinden baktım değişim kararı alınmış).Bu süre zarfından bıkmış usanmış durumdayım.
    Merak ettiğim konu,şu meşhur azami tamir süresi hakkında:30 iş gününe cumartesi günleri de dahil mi?Bu konuda forumda olsun google da olsun kesin bir bilgi edinemedim.Eğer bu süreye cumartesileri ve 23 nisan ile 1 mayıs,19 mayıs tarihini de eklersek 28 mayıs günü dolmuş olacak(31.iş günü).Fakat sitelerinden baktığımda cumartesileride çalışıyor bunlar ve bu sebepten ötürü bu sürenin 20 mayıs(31.iş günü)olması gerek.Yani resmi olarak biz hangi kriteri ele alacağız.
    Ve diyelim ki azami tamir süresi bir şekilde doldu.Örneğin 28 mayıs günü arayıp ben o telefonu artık istemiyorum tüketici hakem heyetine gidecem dersem onlar(genpa)benden büyük ihtimalle kutu içeriğini servis fişini ve faturasını göndermemi isteyecekler.Hadi kutu içeriğini gönderdim diyelim ama elimde bulunan en önemli iki delili fatura ve servis fişini genpaya göndermek ne kadar güvenilir olur?Fotokopisini falan kabul ederler mi veya bu belgelerin fotokopyasıda kanunen geçerli midir(örneğin hakem heyetinde)?Aklım karışmış durumda azami tamir süresi dolmadığı için telefon açıp dakikalarca birinin bana dönmesini beklemek istemiyorum ki geçen aradım bayağı beklemek zorunda kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arcis -- 13 Mayıs 2009; 19:26:44 >

• Cumartesi günleri iş gününe dahildir.
    Ama 23 Nisan-19 MAyıs tatil olarak sayılır.
    Bu arada ben de bu akşam w810i tlefonumu bozdum
    Acoustic filan yüklerken. Şimdi tel açılmıyo. Herşeyi denedim, servislik oldu kesin.
    Garanti devam ediyor. Servise ne diyerek götürsem??
    Ben değişim istemem bana telimi versinler yeter

Not: fotokopi gönderebilirsiniz. Birşey diyemezler. Ben Asus laptopu da göndercem de onlara sordm. Aslı sizde kalsın ne olur ne olmaz!!!
    Şansa bak hem tel hem bilgisayar gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tripolis -- 14 Mayıs 2009; 0:32:14 >

• 1 mayıs günü de resmi tatil olarak ilan edildi,ben onuda ekledim.O zaman dediğin gibi ben 20 mayıs günü bi arayıp 30 iş günü doldu diyeyim ama büyük ihtimalle iş günü tartışmasından ortam bayağı bi gerilecek.
    Durum vahim gibi sizde...Valla telefonu bir iki sallayın sarsın ki kendisine gelsin,seni servise verecem diye tehdit et :) Yoksa görüyorsunuz 10 nisanda verdim telefonu ve severek kullandığım bir eşyamdı,hala bekle bekle kafayı sıyıracam :@
    Ayrıca hangi servislere göndereceksiniz telefonla laptopu ?

Not:Ayrıca süreç içinde olumlu ya da olumsuz gelişmeleri buraya yazacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arcis -- 14 Mayıs 2009; 1:17:13 >
  • Ama suç bende nazar değidridim. Üstelik bugün 4gb kartım gelmişti
    Bendeki de kafa. neyine gerek patch yüklemek adam gibi müziğini atsana. Ya ben telefonumu çok seviyordum
    Trabzona göndericem mecburen. İnşallah sorun çıkarmazlar. Tamir edip göndersinler.
    Asusu ise İstanbula göndericem.
    Bilgisayar da servise gidecek ona mı, 4 gb kart aldığımı ma mı, telefonsuz kaldığıma mı....
  • 2007 tarihinde zavallı bir vatandaşımızın genpayla münasebeti konuyla ilgili:

"Ancak 30 iş günü sonra Genpa'yı aradığımda,Genpa henüz 30 iş günü olmadığını ve cumartesi günlerin iş günü olarak sayılmadığını söyledi.Buna mukabil ben Genpa'nın neden cumartesi günleri çalıştığını ve iş günü olarak saymadığını sorduğumda bir cevap alamadım"

Gerginlik çıkacak dedim,çıkaracam gerginliği aksini idda ederlerse.

Büyük ihtimalle telefona yazılım yüklemesi yaparlar umarım sizden extra para almazlar.Benim merak ettiğim hangi servise vereceksiniz,genpa mı kvk faln mı?
  • Genpa.
    Şimdi netten bir site buldum. Online tamir yapıyorlar. bir deneme yapayım bakalım. Servis para istermi ki.
  • iki hafta önce w810i telefonumu tuşları soyulmus özellikle yön tuşları soyulmus olmak üzere telpa garantiye verdim danışmandaki personel garanti harici dedi bende dedimki palavradan ben bu telefonu kılıfta taşıyordum ama yine soyuldu (öyle birşey yok tabiki)1 hafta sonra haber geldi telefonunz hazırdır diye gittim telefonun kasasını degişmişler tuş takımını yenilemişler hemde orjinal ücretini sordum ücret yok dediler bende Allah razı olsun dedim cıktım koşa koşa eve geldim:Dbütün garantiler kötü insanlar degil bence:P
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PowerColor Servis Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    iPhone 4s servis yok sorunu
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet arkadaşlar bugün itibariyle 30 iş günü dolmuş oluyor genpaya göre.Ne yazık ki cumartesi günleri bile çalışan bir servis o günü iş gününe saymıyor,trajikomik değil mi?
    Gelelim olayın devamına.Bugün genpa servisine gittim ve neden bu kadar uzadı ne oluyor gibisinden sordum.Onlarda topu SE'ye attılar :) Siz bi arayın onları konuşun anlaşın sonra bakarız bi çaresine...Neyse daha sonra SE'yi aradım ve ilk cümlem "o telefonu artık istemiyorum alın sizin olsun" dedim :) Neyse karşıdaki beyefendi alttan alarak durumun ciddiyetini kavramış oldu :) "Uzatmak istemiyorum meseleyi bana indirim yapın başka bi model telefonunuzu alayım hemen bitsin bu iş iki aydır telefonsuzum"dedim ama olumlu bir cevap alamadım.Ya w302'yi yollayalım sana ya da para iadesi yapalım dedi bende para iadesini kabul ettim.Bakalım şimdi dediğine göre 3 hafta içinde fatura tutarı eksiksiz bi şekilde hesaba yatacakmış.Hadi hayırlısı bir ay daha bekleyecez gibi görünüyor oldu size 3 ay :S :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arcis -- 27 Mayıs 2009; 22:31:20 >

• Bugün itibariyle fatura tutarının hepsi genpa tarafından banka hesabıma yatırılmıştır.Bu süreçte olan tüm arkadaşlara sabır diliyorum.Yorumları ve fikirleriyle yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.İyi günler.
  • Haydi gözün aydın sevindim adına
    darısı benim başıma benim de 20 iş günü bugün itibari ile dolmuş bulunmaktadır.
    bakalım ne olacak. telefonsuz kalmak zor iş.
  • Suan soktayım..

Benim telefonumda yaklaşık 2.5 aydır serviste... Nihayetinde 30 iş günü doldu ve dün servis ile konuşup, SE ile anlaştım... 10 gün icerisinde paranın hesabıma yatacağını söylediler ama sizin yaşadıklarınız daha ikna edici

Acaba beni de o kadar beklemek zorunda kalırmı bu adi insanlar
  • dedikleri sürede para yatırmazlarsa ilgili yerlere baş vurursunuz.
  • Telefonla edinilen bilgilerin bağlayıcılığı olmaz iadenin kabulü ve maksimum geri ödeme süresine dair fax iste eğer bahsi geçen süre içerisinde ödeme yapılmazsa icra mahkemesine git.(son gün ara icra için başvuruyorum de 45 dakikada yatırıyorlar cumartesi bile olsa)Ne ironik değilmi?iş günü saymadıkları cumartesi günü EFT bakın havale demiyorum EFT yapıyorlar forumda çok fazla örneği var ve trajikomik bir şekilde işler TATLI olarak sonlanıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.