n91 kaç sene önce çıktı onu almamakla iyi yaparsın bence
quote:
Orjinalden alıntı: matrix22
quote:
Orjinalden alıntı: arda89
bgn gittim telefoncuya 5800ı inceledm berbat bi telefon ve walkman almaya karar verdim walkman öneririmisinis
Hocam o zaman biraz sabredin yakında sonyericsson w995 çıkacak onu alın diğer telefonları atın gitsin:)
Öne çıkan özellikleri:
-8mp flash lı otofocuslu kamera -wifi -gps -2.6 inc ekran -stereo dış ses ( çift hop.) -hareket sensörü vs... vs...
3.2 mp kamera.
quote:
Orjinalden alıntı: Ka Ta Te Zum ZuM
quote:
Orjinalden alıntı: matrix22
quote:
bgn gittim telefoncuya 5800ı inceledm berbat bi telefon ve walkman almaya karar verdim walkman öneririmisinis
Hocam o zaman biraz sabredin yakında sonyericsson w995 çıkacak onu alın diğer telefonları atın gitsin:)
Öne çıkan özellikleri:
-8mp flash lı otofocuslu kamera -wifi -gps -2.6 inc ekran -stereo dış ses ( çift hop.) -hareket sensörü vs... vs...
3.2 mp kamera.
8 mp kamera.
quote:
n91 almaya karar vermistim ama vazgectgimm sony ericson w960i alıyorum herkese tesekkürrrlerr
cebinde tuğla taşımaktan vazgectiğine sevindim w960 da güzel bir tel fakat w995 i beklerdim senin yerinde olsam. tabi bekleme şansın varmı bilmiyorum.
Orjinalden alıntı: wolverine55
n91 almaya karar vermistim ama vazgectgimm sony ericson w960i alıyorum herkese tesekkürrrlerr
cebinde tuğla taşımaktan vazgectiğine sevindim w960 da güzel bir tel fakat w995 i beklerdim senin yerinde olsam. tabi bekleme şansın varmı bilmiyorum. [/quote
bekleme sansım olsa ZATEN onu alırdım
w910 ve 5800 xm kullandım ve kesinlikle walkman diyorum xm çok aşağılarda kalmış bana göre (kulaklık için)
sony ericsson tabiki ses konusunda daha iyi
SE ses konusun nokiadan bayagı ilerde.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme