Şimdi Ara

walkman mı expressmusic mi hangisi daha iyidir??*

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sizce hangisi daha iyi özellikle kulaklık ve hoparlör performansı olarak...

• hoporlör olarak nokia olabilir genelde ama kulaklıkta kesinlikle walkman.tabi ikisi içinde istisna teller var nokia n91 mesela sesi çok iyi diyorlar kulaklıkta ama çok büyük eskidi.w810 a acustic at hem hoporlör hemde kulaklıkta harika.6233 le yarışacak nerdeyse.6233 te nokianın en iyi hoporlörü olan teli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ax

hoporlör olarak nokia olabilir genelde ama kulaklıkta kesinlikle walkman.tabi ikisi içinde istisna teller var nokia n91 mesela sesi çok iyi diyorlar kulaklıkta ama çok büyük eskidi.w810 a acustic at hem hoporlör hemde kulaklıkta harika.6233 le yarışacak nerdeyse.6233 te nokianın en iyi hoporlörü olan teli.
    se modellere yapılan akustiklerle oldukça iyi sonuçlar alabilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞahEser

se modellere yapılan akustiklerle oldukça iyi sonuçlar alabilirsin...

Alıntıları Göster
    Konu "ses" ise SE bence.
  • Walkman bence. Zaten Sony işte adı üstünde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS Karaçay

Walkman bence. Zaten Sony işte adı üstünde.
    Bir kaç kişiden duyduğum "SE daha iyi ses vermiyor, yalnızca daha iyi bass verdiği için daha iyi ses verdiği zannediliyor" şeklindeki bir ifadeden dolayı belirtmeden edemeyeceğim: Kulaklık kalitelerini incelemek için her telefonun GSMArena'daki RMAA testlerine (audio quality diye geçiyor) bakmanı öneririm. Aşağıda bir Walkman telefon bir de XpressMusic telefonun değerleri var.

Grafiği değerlendirmeyi bilmiyorsan yardımcı olayım: Ortada (0 dB çizgisinde) ve zigzag yapmadan ilerleyen çizgi idealdir.

Nokia 5800 XpressMusic:
     walkman mı expressmusic mi  hangisi daha iyidir??*

Sony Ericsson W910:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeceBekcisi -- 24 Ağustos 2009; 21:09:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GeceBekcisi

Bir kaç kişiden duyduğum "SE daha iyi ses vermiyor, yalnızca daha iyi bass verdiği için daha iyi ses verdiği zannediliyor" şeklindeki bir ifadeden dolayı belirtmeden edemeyeceğim: Kulaklık kalitelerini incelemek için her telefonun GSMArena'daki RMAA testlerine (audio quality diye geçiyor) bakmanı öneririm. Aşağıda bir Walkman telefon bir de XpressMusic telefonun değerleri var.

Grafiği değerlendirmeyi bilmiyorsan yardımcı olayım: Ortada (0 dB çizgisinde) ve zigzag yapmadan ilerleyen çizgi idealdir.

Nokia 5800 XpressMusic:

Sony Ericsson W910:

Alıntıları Göster
    bence SE tabikii...

• quote:

Orijinalden alıntı: SpinalTap

bence SE tabikii...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: themanyax

bence SE tabikii...

+1905
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

quote:

Orjinalden alıntı: themanyax

bence SE tabikii...

+1905

Alıntıları Göster
    Başlıktaki tek SonyEricsson kullanmayan ve kişisel görüşünü değil de tarafsız ve bilimsel incelemeyi gösteren ben miyim
  • quote:

Başlıktaki tek SonyEricsson kullanmayan ve kişisel görüşünü değil de tarafsız ve bilimsel incelemeyi gösteren ben miyim

Alıntıları Göster
    bence bir w810 al sen bir dinle ondan sonra karar ver.
  • quote:

Alıntıları Göster
    se ların w810 dışında dışarıya iyi ses veren modeli yok nokia ha iyidir bu konuda

ama kulaklıkla se daha iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Golden Gate

se ların w810 dışında dışarıya iyi ses veren modeli yok nokia ha iyidir bu konuda

Alıntıları Göster
    Walkman telefonlar da, Xpress Music telefonlar da oldukça iyi ses kalitesine sahiptir fakat Walkman telefonların sesini Acoustic ile daha da iyi hale getirebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Golden Gate

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: EmreFB1907

yanlışın var w900,w550,w760 var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ax -- 24 Şubat 2009; 13:06:26 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

katılıyorum sana gecebekcisi.verilen test sonuçlarına bakmadan yorum yapmayın.5800 da çizgide en ufak bi zigzag yok.yani ses mükemmel kalitede dümdüz bir çizgide gidiyor..oysa se'de görüldüğü gibi bol zigzaglı bi ses var.5800 daha başarılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 24 Şubat 2009; 13:40:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

katılıyorum sana gecebekcisi.verilen test sonuçlarına bakmadan yorum yapmayın.5800 da çizgide en ufak bi zigzag yok.yani ses mükemmel kalitede dümdüz bir çizgide gidiyor..oysa se'de görüldüğü gibi bol zigzaglı bi ses var.5800 daha başarılı.

Alıntıları Göster
    w810..

• quote:

Orijinalden alıntı: oğuzhan61

w810..

Alıntıları Göster
    Kulaklıkta SE hoparlörde NOKİA
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert

Kulaklıkta SE hoparlörde NOKİA

Alıntıları Göster
    Bende w810i var ama yorumlara bakıyorum da neymiş bizim telefon bee Ben bunu satıp sözde müzik için iphone düşünüyordum
    Peki acoustic denilen muhabbet nedir arkadaşlar?Anlatırsanız memnun kalacağım valla

• quote:

Orijinalden alıntı: mhyen

Bende w810i var ama yorumlara bakıyorum da neymiş bizim telefon bee Ben bunu satıp sözde müzik için iphone düşünüyordum
    Peki acoustic denilen muhabbet nedir arkadaşlar?Anlatırsanız memnun kalacağım valla

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mhyen

sony ericsson sayfasına gir orada bulursun.telin çok değişecek emin ol.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ax

profil bilgilerime bakarsnıs ei olur bnm zaten bir w810i m var
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda89

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: arda89

quote:

bn bu konuyu tellerimin üstüne (w810i,innova8,n82) üstüne yeni bir tel alacagım için actım teli farketmes hangsi daha iyidir ögreneyim illaki bir modelini alıcam
    ikisndende önerebilceklerinis varmı (walkmanda w810 hariç zaten bir w810im var)

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.