Şimdi Ara

walkman mı expressmusic mi hangisi daha iyidir??* (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • n91 8gb
  • bence arada cok kücük farklılıklar var.bir coğunu ayırt bile edemeyiz.bunun yanında atılan mp3ün mhz si,bitrate'i gibi unsurlarda var o yuzden ''arkadasımda x telefon var onda bi sarkı dinledim bendede y telefonu var ondada baska bi sarkı dinledim benimki daha iyi'' demek saçma olur.
    xpressmusic,walkman ve iphone kulaklıktan müzik dinleme konusunda sizi mahcup etmez
  • vay be 2ay önce n82mi w960imi alsam diye kararsız kaldm n82 aldım simdide n91 mi w960mı (w910 elenmistir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda89 -- 6 Mart 2009; 16:47:03 >
  • w960 n91 çok kaba duruyor.
  • w960i dış ses ve kulaklıkta n91e göre nasıldır???*
  • dış sesi daha iyidir acustic atarsan kulaklıktada çok iyidir.n91 in kulaklık seside çok övülüyor ama n91 ağır bir tel vede ekran kamera performansı çok kötü.ayrıca eski bir tel temizini bulman zor.
  • w960i daha ii gibi görünüyor ama n91 arkadasta var inceledim kulaklık sesi pc deki kulaklık kadar nerdeyse hatta daha bile fazla fakat dıs sesi biras kötü kamerasi iyi gercekten kötü deil symbian oldugu için biras yavas calısıyor bisim burdaki telcilerden birin 0 ı var elinde kalmıs adamın yıllardır kmse almamıs bn simdilik satma dedim ...... ama hala kararsızım ya w960i yada n91
  • nerdesinis arkadaslar 2 gündür yardım edinn
  • Eğer sizin için kulaklık performansı ön planda ise, kişisel görüşüm; N91 daha iyi bir tercih olacaktır
  • w995 öneririm otofocus kamera, wifi, (diğer hiç bir telde olmayan clear bass ve clear treble) çift hoparlor s.e has mukemmel ekran güzel tasarım 3.5 jack girişi gibi bir cok özelliği barındırıyor eğer bugün telefon alıcak olsam ve bu tel muzik odaklı olacaksa beklerdim bunu en gec mayıs da vitrinlerde olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolverine55

w995 öneririm otofocus kamera, wifi, (diğer hiç bir telde olmayan clear bass ve clear treble) çift hoparlor s.e has mukemmel ekran güzel tasarım 3.5 jack girişi gibi bir cok özelliği barındırıyor eğer bugün telefon alıcak olsam ve bu tel muzik odaklı olacaksa beklerdim bunu en gec mayıs da vitrinlerde olur

evet 2010 mayısta gelir türkiyeye.
  • TMM kararımı verdim nokia n91 alıyorum yorum yazanlara cook tesekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ax

hoporlör olarak nokia olabilir genelde ama kulaklıkta kesinlikle walkman.tabi ikisi içinde istisna teller var nokia n91 mesela sesi çok iyi diyorlar kulaklıkta ama çok büyük eskidi.w810 a acustic at hem hoporlör hemde kulaklıkta harika.6233 le yarışacak nerdeyse.6233 te nokianın en iyi hoporlörü olan teli.

N91 den kulaklık dinledim.Bass lar çok az geldi bana.Onun dışında sorun yok.
    Bende eski W800i var.Bass olarak çok daha kuvvetli veriyo.
    Aynı şarkılarda karşılaştırdım.
    Eski Sony Ericsson Walkman ler Bass konusunda çok başarılıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 8 Mart 2009; 13:28:53 >
  • marka olarak kıyaslarsan yanılırsın örnek vereyim n73 kulaklık sesinde rezaletken me oldugu halde n81 çok başarılı sonyde de aynı durum geçerli w850 muhteşem bi performansa sahipken w910 biraz geride kalıyor
  • kesinlikle walkman. zaten adından da anlaşılacağı gibi müzğin duayeni. alabileceğin model bence w902 yi bekle başka bişeyde yapma. gerçek bir müzik üstadıdır. veya bulabilirsen w960 walkman smartphone.
  • walkman walkman walkman ...
  • Bütçenizi bilemem ama ses konusunda iphone/ipod öneririm.
  • n91 almaya karar vermistim ama vazgectgimm sony ericson w960i alıyorum herkese tesekkürrrlerr
  • Se daha iyi ..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.