Şimdi Ara

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.379
Cevap
1
Favori
170.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kapakla cevap kullandığımızda gelen aramalarda kapakla cevap verebiliyoruz.

ama konuşma biterken kapağı kapattığımızda konuşmayı kesmiyor.

yani kapakla başlayabiliyoruz ama bitiremiyoruz.

gerçekten böyle mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: panelvan

kapakla cevap kullandığımızda gelen aramalarda kapakla cevap verebiliyoruz.

ama konuşma biterken kapağı kapattığımızda konuşmayı kesmiyor.

yani kapakla başlayabiliyoruz ama bitiremiyoruz.

gerçekten böyle mi ?

ben kullanmıyorum ama kullanan arkadaş bunun telefonun içindeki çağrılar menüsünden ayarlanabildiğini söyledi. Yani durum dediğin gibi değil. Kapakla cevaplama ve çağrı bitirme var
  • özellikle cihazı kutusundan çıkarıp baktım çağrı ayarlarınadan ayarlanabiliyor
    ekran çok parlak ve canlı diğer walkman göre.ses kalıtesi dış ses çok yüksek değil ama kulaklık süper.

birde şu 3,5 mm jack aparat yerıne direk cihazda olsa daha güzel olcak ama.. neyse buna da şükür..
  • quote:

Orjinalden alıntı: redbloodedman

quote:

Orjinalden alıntı: moffaka

w810 sahibiyim ve 910 alayım diyorum.. bir taraftanda gerek yok diyorum.. sizce ne yapmalı? 810 dan 910 a geçmek gereksiz bir para masrafımıdır..?

Kesinlikle hayır. 3g(görüntülü konuşma) ve hdspa yüksek hızlı internet. 2.4 " kristal berraklığında görkemli ekran. 12.5 mm kayar kapaklı tasarım harikası. walkman 3.0 ve daha temiz ses kalitesi. qwga (320*240) 15 fps video kaydı. shake it, sens me, harakete duyarlı telefon, yeni media arayüzü. A200 platformu(daha fazla hafızaya destek veriyor ayrıca daha çok mesaj mms vs saklanıyor ve ilerde çıkıcak yeni aksesurlar için önemli), menülerde daha fazla ayrıntı(kullandıkça hissediliyor) bu özellikler için telefon değiştirilmez mi? bence değiştirilir.
    eskiden w800i kullanıcısıydım şimdi k850i kullanıyorum. kamera ve walkman özellikleri hariç diğer herşey aynı w910i ile. dolayısıyla bu telefonlar inan eski modellerden çok farklı.
    w910i nin tek eksi yönü ise auto focus ve flash ışığı yok.

Güzel anlatım teşekkürler

• beyler lütfen biri msj atsın bi cvp verin ya nolur off..
  • Arkadaşlar bu akşam itibariyle ben de W910 sahibiyim. Telefon gerçekten çok güzel.Ekran ve menüler gençlere hitap ediyor. Tek sevmediğim nokta ise hoporlör sesi.Benim önceki K700 bile hoporlör sesi bakımından bu telefondan daha kaliteli.Ama güncellemeyle inşallah bu sorunu da atlatacağım. Telefon Telpanın stoklarında.Ermanozk arkadaş, dur hemen hiddetlenme. Aşağıdaki linkte güncelleme olayı detaylı resimli anlatılmış.

http://forum.donanimhaber.com/m_19608469/tm.htm
  • ben anlatamıyorum sanırım.. aynen ne yaptıysam ss aldım ve gösteriyorum... SORUNUM NEDİR??
     WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanozk -- 26 Şubat 2008; 23:33:57 >
  • Kısmetse bende alıyorum yarın bir gün, tavsiye edeceğiniz bi yer var mı ankarada? teknosada 729 ytl 12 ye bölüolar, daha uygun bulamadım...
  • macromedia flash ı tekrar yükle bellki o zaman düzelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djkubi -- 27 Şubat 2008; 1:57:38 >
  • bu gün şu dikkatimi çekti bilmem bana katılıyormusunuz

tüm sonyler içerisinde dış görüntü olarak en iyisi 910
  • böhüöhüöhü ben nie yapamadım ya bendemi bi sorun var pcdenmi kaynaklanıyo acaba.. Allah rızası için yardım edin:)
  • hallettim taam:D
  • Bugün telefonum kargo ile geldi ve şu an şarj oluyor.Elime almaya korkuyorum açıkçası şahane bir şey.Şu upgrade işini becerebilirim umarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lucretia

Bugün telefonum kargo ile geldi ve şu an şarj oluyor.Elime almaya korkuyorum açıkçası şahane bir şey.Şu upgrade işini becerebilirim umarım.

hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan yarın sabahta benim tel geliyor kargoyla inşallah sabah elimde olucak buyuk sabırsızlıkla bekliyorum bukadar sayfayı kaç gündür okudum deli olmammak içten değil bir an önce gelsin yaws şu :D:D hemen bi update edeyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkeruslu

quote:

Bugün telefonum kargo ile geldi ve şu an şarj oluyor.Elime almaya korkuyorum açıkçası şahane bir şey.Şu upgrade işini becerebilirim umarım.

hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan yarın sabahta benim tel geliyor kargoyla inşallah sabah elimde olucak buyuk sabırsızlıkla bekliyorum bukadar sayfayı kaç gündür okudum deli olmammak içten değil bir an önce gelsin yaws şu :D:D hemen bi update edeyim

şimdiden hayırlı olsun.. güle güle kullan... ki eminim öyle olacak.. :)))
  • evet update yaparken %99da biraz bekledi ve güncelleştirmede hata verdi sonuç olarak türkçe dil desteği gitti.Bir daha geri getirme şansımız yok mu servise mi vermem lazım?
  • quote:

evet update yaparken %99da biraz bekledi ve güncelleştirmede hata verdi sonuç olarak türkçe dil desteği gitti.Bir daha geri getirme şansımız yok mu servise mi vermem lazım?

Hocam en sinir durumlardan biri olmuş sana da.Yeni telefon alıyorsun dokunmaya kıyamıyorsun update olayını yaparken %99'a gelip ardından hata veriyor ve türkçe dil desteğide gidiyor.Bu kadar sinir bozucu birşey olamaz heralde.Geçmiş olsun.
  • quote:

evet update yaparken %99da biraz bekledi ve güncelleştirmede hata verdi sonuç olarak türkçe dil desteği gitti.Bir daha geri getirme şansımız yok mu servise mi vermem lazım?

tekrar dene bence.
  • yeni fw de bi kaç eksik var beyler
    1.media playerla tema uyumu arasında küçük bi sıkıntı var bazen arka plan değişmior
    2.kulaklık sesi artmış fakat önceki kalite yok gibi öneki ses daha berraktı bence ama hala kaliteli diyebiliriz
    beni rahatsız eden bu ikisi oldu diğer yönleri süper olmuş ama bunlar giderilmeli
  • sanki karşıdakinin sesi boğuk geliyor gibi değil mi ?

quote:

Orjinalden alıntı: wolverine55

yeni fw de bi kaç eksik var beyler
    1.media playerla tema uyumu arasında küçük bi sıkıntı var bazen arka plan değişmior
    2.kulaklık sesi artmış fakat önceki kalite yok gibi öneki ses daha berraktı bence ama hala kaliteli diyebiliriz
    beni rahatsız eden bu ikisi oldu diğer yönleri süper olmuş ama bunlar giderilmeli
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.