Şimdi Ara

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.379
Cevap
1
Favori
170.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: nohackmove

quote:

Orjinalden alıntı: tevbu

Geçen hafta Telpa'ya telefon açmıştım, telefonun stoklarında olup olmadığını sordum.Ordaki yetkili telefonun bu hafta içinde stoklarında olacağını söyledi.Son olarak telpa'nın internet sitesinde adamlar telefonu ana sayfalarına koymuşlar ve bir de telefonun ödüllü olduğu etiketini de ekleyerek ve telefonun telpa fiyatı 729 Ytl.Telefonun fiyatının düşeceğini umuyordum ama bu gelişmelere göre telpa telefonun fiyatını düşürmeyecek gibime geliyor.

Telefonun aldığı ödül 1-2 sayfa önce link verilerek gösterilmişti.

Telefon ucuzladı aslında. ben aldığımda 850ytl verdim 60 ytl yede Garantex yaptırdım.

o günlerde teknosa da 890ytl idi. en ucuz da 800 e vardı bazı yerlerde ama taksitler bana uymuyordu.

Neyse 730 şimdilik normal bence. zaten daha ucuza benzer hatta aynı özellikleri(neredeyse) bulabilirsiniz başka telefonlarda. çokta uyanık olmak gerekmez. :) ince olarak 3610, ve 6300 var Nokiadan. SE de ise W610 w880 ve tabii ki W810 da revaçte

anladım ben seni sadece bizde olsun istiosun

• yapıorum bakalım ne olcak
  • ses bayağğğğğğğ yükselmiş evet resimlerde geçişlerde hoş olmuş ve hala türkce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolverine55 -- 25 Şubat 2008; 15:07:40 >
  • az önce aldım telefonu ve şu anda yanımda şarj aluyor:) sony ericsson kullanıcısı olmama rağmen programları anlamadım.. bana sorularıma yardım edebilecek w910i deeyimli bir arkadaş pm den msn adresini yazarsa süper olur.. lütfen yardım:D ööle teknoloji özürlü değilim çekinmeyin
  • çözersin sorun deil bence telefonu hemen güncelle ses kalitesi ve seviyesi çok artıo inletio valla
  • İlk şarz mutlaka 12 saat olmalı mı ?

quote:

Orjinalden alıntı: wolverine55

çözersin sorun deil bence telefonu hemen güncelle ses kalitesi ve seviyesi çok artıo inletio valla
  • Arkadaşlar önceden de sormuştum ama,w910'un kırmızısını gören var mıdır? Hiçbir yerde ve internet sitesinde göremiyorum,hep siyahı var
  • quote:

Orjinalden alıntı: panelvan

İlk şarz mutlaka 12 saat olmalı mı ?

quote:

çözersin sorun deil bence telefonu hemen güncelle ses kalitesi ve seviyesi çok artıo inletio valla

ilk şarj die bişiy yok. telefon üzerinde tam dolu yazdığı anda şarjdan çıkarabilirsin. O saatten sonra şarjda kalmas bi yarar sağlamaz. 12 saat olayı eski model telefonlarda geçerliydi. 2 - 2.5 saatte tam şarj seviyesine ulaşırsın. Telefonu şarj edip boşalttıkça şarj sürende belirgin artış olacaktır. Telefon şarj süresi ilk 1 iki haftada kendine gelir.

• teşekkürler

quote:

Orjinalden alıntı: redbloodedman

quote:

Orjinalden alıntı: panelvan

İlk şarz mutlaka 12 saat olmalı mı ?

quote:

ilk şarj die bişiy yok. telefon üzerinde tam dolu yazdığı anda şarjdan çıkarabilirsin. O saatten sonra şarjda kalmas bi yarar sağlamaz. 12 saat olayı eski model telefonlarda geçerliydi. 2 - 2.5 saatte tam şarj seviyesine ulaşırsın. Telefonu şarj edip boşalttıkça şarj sürende belirgin artış olacaktır. Telefon şarj süresi ilk 1 iki haftada kendine gelir.

• quote:

ooo o kadar iileşmiş demek @wolverine55 hocam. valla hayırlı olsun o zmaan telefonun bi eksiği kalmadı... açıkçası bir walkman telefonun o şekilde ses çıkarması benim de utanmama neden oluyordu ama madem düzeldi sorun yok
  • bu update olayını yapamadım ben ya biri yardım etsin:D abi ekleyin beni acele erman-.-@hot..
  • telefon geliyor bakalım sipariş verdik gelince en iyi yorumları yazıcam buraya
  • update yapan arkadaşlar telefonun orjınalliği bozulma söz konusu oluyormu yani içindeki mnü yazılım vs. kaybolma dilin değişmesi vs. gibi şimdi telefon glsin hemen bi update yapmamı öneririmisniz acaba bana cevaplarınızı bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkeruslu

update yapan arkadaşlar telefonun orjınalliği bozulma söz konusu oluyormu yani içindeki mnü yazılım vs. kaybolma dilin değişmesi vs. gibi şimdi telefon glsin hemen bi update yapmamı öneririmisniz acaba bana cevaplarınızı bekliyorum

bozulma olmuyor tabiiki.. zaten bu update sony-ericssonun resmi bi update'i olduğu için telefona zarar vermesi söz konusu bile değil. yazılım ve menülerde hiçbi değişiklik olmuyor. telefon gelsin hemen update yap
  • az önce bende seus tan güncelledim telefon manyak oldu. sıkıntı veren herşey yok oldu. ses kalitesi artarak ses seviyesi arttı. telefonda medyaya girerken belirgin bir hız artışı var. ayrıca kendi temelarına birkaç değişik özellik daha eklenmiş. zooom yapma çok yavaştı dahada hızlanmış. walkmanda manuel eq yu ayarladıktan sonra açıp kapayınca yine eski halne dönüyordu artık ne yaparsam öyle kalıyor. resim geçişleri daha animasyonel hale gelmiş. açıkçası yılın telefonu olma ödülünü almayı hak etmiş. artım bu telefonu kullanmak daha zevkli:::::
  • w810 sahibiyim ve 910 alayım diyorum.. bir taraftanda gerek yok diyorum.. sizce ne yapmalı? 810 dan 910 a geçmek gereksiz bir para masrafımıdır..?
  • ya ben update edemiyorum versiyon falan diyo indiremiyorum ufff
  • Ya bu telde dosya yöneticisi diye bi olay yok mu yaf :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: sneakersnack

Ya bu telde dosya yöneticisi diye bi olay yok mu yaf :)

olmazmı yaa... ajandanın içinde..
  • quote:

Orjinalden alıntı: moffaka

w810 sahibiyim ve 910 alayım diyorum.. bir taraftanda gerek yok diyorum.. sizce ne yapmalı? 810 dan 910 a geçmek gereksiz bir para masrafımıdır..?

Kesinlikle hayır. 3g(görüntülü konuşma) ve hdspa yüksek hızlı internet. 2.4 " kristal berraklığında görkemli ekran. 12.5 mm kayar kapaklı tasarım harikası. walkman 3.0 ve daha temiz ses kalitesi. qwga (320*240) 15 fps video kaydı. shake it, sens me, harakete duyarlı telefon, yeni media arayüzü. A200 platformu(daha fazla hafızaya destek veriyor ayrıca daha çok mesaj mms vs saklanıyor ve ilerde çıkıcak yeni aksesurlar için önemli), menülerde daha fazla ayrıntı(kullandıkça hissediliyor) bu özellikler için telefon değiştirilmez mi? bence değiştirilir.
    eskiden w800i kullanıcısıydım şimdi k850i kullanıyorum. kamera ve walkman özellikleri hariç diğer herşey aynı w910i ile. dolayısıyla bu telefonlar inan eski modellerden çok farklı.
    w910i nin tek eksi yönü ise auto focus ve flash ışığı yok.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.