Şimdi Ara

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.379
Cevap
1
Favori
170.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kaanvolkan

Arkadaslar elimden kac tane telefon gecti ama ilk defa bu telefonda cok garip bir sorunla karsilastim! bu sabah telefonu herzamanki gibi sarjdan aldim actim ve daha once gelen bir meseja bakmak icin gelen kutusunu actim yani ben acmaya yeltendim ama acilmadi!!! tlefonu tekrar actim kapattim sim karti degistirdim yok gelen kutusuna ulasilamiyor ayrica mesaj yollayamiyor mesaj alamiyorum. hadi yollama ve alma islemi icin diyelimki mesaj merkez numarasinda bir hata olustu ondan islem gerceklesmiyor, ama daha onceden gelen mesajlari neden acamiyorum?buda msj merkez numarasiyla ilgili?bunun disinda arama aranma vb vb gibi islemlerde herhangi bi sorun yok.

birde bir ses karsilastirmasida ben yapayim ;

dis ses olarak karsilastirma imkani buldugum telefon n95 8gb; acikcasi dis seste n95 8gb kalite olarak ( iyimser bir bakisla !!!) belki kafa kafaya denebilir ancak miktar olarak daha üstün w910i nin sesini gercekten bastiriyor ancak kulaklik kalitesi icin ayni seyi soylemek mumkun degil cunku w910i kulaklik sesinde n95 8gb kaitesiyle dövuyor birde benim aldigim w910i den o kucuk sirin SE hoprlörler cikti dis ses sorununu da böylece halletmis oldum. tabiki SE yi bu konuda kinamak lazim cünkü yine türk tüketicisine haksizlik yapilmis durumda ben telefonu yurt disinda aldigim icin SE w910i deki dis ses sorununu kutulara koydugu hprlorler cözerken turk tuketicisini bundan mahrum birakmis ve tabiki kirmizi ve kahverengi renkleride tipki siyah renk gibi rahatca ulasilabilir durumda ancak okudugum kadariyla suan turkiyede siyahina ulasmak bile sorun.

TElpa gercegi;
    Kuzenim telpanin kargo bolumunde calisiyor ve yaklasik 3 haftadir sabah 9 gece 3 mesaideler malumunuz telpanin SE leri toplamasi sebebiyle, aslinda telpa daha personel acigini kapatmadan(calisanlar isyanda telpa onlara hergun yeni personel alicanak diyor) hem SE yi aldi hemde leventte yeni bir binaya tasinmaya karar verdi yani suan bahcesehir, bahceköyde olabilir(sariyerin ordaki hangisiyse )oradaki depolarini yani sira SE nin toplanmasi ve dagitimi bir diger taraftanda samsungun dagitimini aksaksiz devam ettirmeye calisiyor.yani telpa su reklamdakine döndürdü isi; ikiside cam kenari olsun ikisede yanyana olsun e haliyle hepsi birlikte olmuyor, olamiyor...

Dostm mesajın için teşekkürler gayet aydınlatıcı oldu pek ibi şe sorcm başka bi telefonla karşılaştırmadan bu telefonun dış hoparlör sesi genel olarak nasıl bir değerlendirebilirmisin? yüksek, alçak. bass, tiz.. net, boğuk vs. gibi

• quote:

Orjinalden alıntı: serkangsk

[
    Dostm mesajın için teşekkürler gayet aydınlatıcı oldu pek ibi şe sorcm başka bi telefonla karşılaştırmadan bu telefonun dış hoparlör sesi genel olarak nasıl bir değerlendirebilirmisin? yüksek, alçak. bass, tiz.. net, boğuk vs. gibi

reca, bi ise yaradiysa ne mutlu.

telefonun sesi bence boguk degil net geliyor. ancak yuksek yada alcak denemez ortalama bir ses var fakat sesi son acinca tiz oluyor yani atiyorum 50 metreden duysan bu calan muzik cep telefonundan geliyor dersin cunku kalite dusuyor hani sesi cok cikarticam diye kendini yirtar ya bazi sarkicilar sora sesi incelir incelr garip bisi olur,onun gibi oluyor,fakat sesi kisinca ters etki yapipta sesi bogma gibi bir olay yasanmiyor netlik gayet tatmin edici oluyor ama dedgim gibi son ses acinca kulaga hos gelmiyor muzik.hoparlorlerin fiyatlari cokbisey degil sanirim 40 50 ytl felan olsa gerek bu derdi ortadan kaldiiyor hemde cok sempatikler.tabiki kullanim alaniniza gore degisir bu sonucta hoparlorlerle mobilize olma düsüncesi mantikli degil.

ama yine genel bir karsilastirma yapmak gerekirse yeni nesil telefonlar arasinda ozellikle bir walkmanphone icin ki beklentileri de artiran sey ismi oluyor düsük kalmis bir ozellik. ve yurtdisindaki tuketici maalesef bizden daha bilincli ve arastirmaci oldugu icin SE bu düsük ozelligi kutuya koydugu hoparlrlerle KAMUFLE (bakiniz buyuk yazdim) etmeye calismis, baska bi amaci yok.tabi bunun yaninda w960i ninde yaklasik 2 aydir piyasalarda cirit atiyor olmasida etkilemis olabilir muhtemelen. eger dis ses benim icin cok onemli diyorsaniz bence SE yi protesto etmelisiniz.

• evet ben ayrıca bişe farkettim bu telefonmda dışa verilen sesle kulaklığa verilen sesin driverları farklı bence dış hoparlorde bas olmadığı için heralde patlamasın die böle bişe yaptılar ama kulaklık sesi süper tabi o driverda harika he bide kullanan arkadaşlara tavsiyem megabass ı açınca sesi 1.5 birim kısarsanız megabass ı çok daha net hissedeceksiniz ayrıca sestede bi kısılma olmuo
  • samsundan berbat birgün güneş var ve duman şehrin üstüne çökmüş
     WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu)

bunlarda bi hipermarketten iç mekan resimleri

buda güzelliğiyle ünlü bir beyfendi yakışıklı diecemicem çünkü güzel

• Arkadaşlar ben birkaç gün önce beşiktaşta büyük kartal heykelinin ordaki bir telefoncuda vitrinde gördüm kırmızı w910i. Ancak içeri girip sormadım, maket olma ihtimali var vitrindekinin.

Ben de ne zamandır diyordum biraz daha düşsün parası kesin alıcam diye ama SE tuttu X1' i duyudu darma duman etti beni. Şimdi üstüne daha fazla para koyup onu almak istiyorum. O çıkana kadar başka bi bomba patlatır ve böyle giderse ben hiç telefon alamam herhalde
  • Beyler müjdemi isterim w910iniz için süper bir firmware çıkmış. R1EA030. Bu yeni yazılımla beraber telefon canavar gibi oluyomuş. Media player çok hızlanmış. Ses kalitesi çok daha güzelleşmiş. Resim geçişleri değişmiş. Gece çekilen fotoğraflarda iyileşme olduğu da söleniyor. hadi yine iyisiniz K850i için hala beklemedeyiz
  • Bu telefonu tam 10 gündür bekliyorum.Hala telpanın stoklarında yok.1 hafta daha beklicem bu telefonun gelmesini.Gelmezse Allah bildiği gibi yapsın Se ve telpayı.Artık nokiayayamı geçerim samsung'a mı geçerim orasını bilmiyorum.Bu telefonu bulupda alan arkadaşlarıda tebrik etmek istiyorum..
  • arkadaşlar ben bu işden bişi anlamadım. forumu baştan sona kadar okudum ama kafam karışık. bu telefonu tavsiye ediyormusunuz???? şimdi lütfen özelliklerini saymayın. onları biliyorum zaten. kesinlikle alınması gereken bi telefon. benim kastettiğim forumun başlarında yok virüs girdi,yok telefon toplatılıyo denilmesi. okuyunca çok moralimi bozuldu. bence toplatılma haberleri doğru çünkü piyasada bulunmuyo.. şimdiye kadar hangi yeni çıkmış SE telefonu piyasada bu kadar zor bulundu?? var bişiler galiba.. ne dersiniz??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kızıl Baron

arkadaşlar ben bu işden bişi anlamadım. forumu baştan sona kadar okudum ama kafam karışık. bu telefonu tavsiye ediyormusunuz???? şimdi lütfen özelliklerini saymayın. onları biliyorum zaten. kesinlikle alınması gereken bi telefon. benim kastettiğim forumun başlarında yok virüs girdi,yok telefon toplatılıyo denilmesi. okuyunca çok moralimi bozuldu. bence toplatılma haberleri doğru çünkü piyasada bulunmuyo.. şimdiye kadar hangi yeni çıkmış SE telefonu piyasada bu kadar zor bulundu?? var bişiler galiba.. ne dersiniz??

haklisin ancak telefonun toplatilmasi telefonla ilgili bi durum degil SE nin ana distbrunu degistirmesi, telpa su an genpa ve bayilerindeki telefonlari topluyor o yuzden telefon piyasada bulanamiyor. telefona virus bulasmasi ise telefonla ilgili degil telefona muzik, dosya vs vs indrilen bilgisayarla ilgili

• wolverine abi bende aynı resimleri benzerleri yada migros ta çekicem bak benm ki daha kötü çekçek çekerkenki parlaklık ayarlarını versene bi +- ne yaptın sağ-sola doğru.
    Gece modu açıkmıydı.

telefonu sabitleyim çekcem sırf elim titrerse diye bnmki ööle çekemio nedense
    kamera camıda tertemiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: redbloodedman

Beyler müjdemi isterim w910iniz için süper bir firmware çıkmış. R1EA030. Bu yeni yazılımla beraber telefon canavar gibi oluyomuş. Media player çok hızlanmış. Ses kalitesi çok daha güzelleşmiş. Resim geçişleri değişmiş. Gece çekilen fotoğraflarda iyileşme olduğu da söleniyor. hadi yine iyisiniz K850i için hala beklemedeyiz

gece haberi alır almaz atladım bi umut baktım ve daha türkçe dil için hazır değil çünkü güncelleştirme yok diyor. Ama yabancı forumlarda dediğn gibi güncelleştirmeyi yapıp çok beğenenler var. ahh ah bizide bi gelse aslında telden şikayetçi olduğum bir taraf yokta neden daha iyi olmasın bilgilendirme için çok teşekkkürler darısı sizinde başınıza

• quote:

quote:

arkadaşlar ben bu işden bişi anlamadım. forumu baştan sona kadar okudum ama kafam karışık. bu telefonu tavsiye ediyormusunuz???? şimdi lütfen özelliklerini saymayın. onları biliyorum zaten. kesinlikle alınması gereken bi telefon. benim kastettiğim forumun başlarında yok virüs girdi,yok telefon toplatılıyo denilmesi. okuyunca çok moralimi bozuldu. bence toplatılma haberleri doğru çünkü piyasada bulunmuyo.. şimdiye kadar hangi yeni çıkmış SE telefonu piyasada bu kadar zor bulundu?? var bişiler galiba.. ne dersiniz??

haklisin ancak telefonun toplatilmasi telefonla ilgili bi durum degil SE nin ana distbrunu degistirmesi, telpa su an genpa ve bayilerindeki telefonlari topluyor o yuzden telefon piyasada bulanamiyor. telefona virus bulasmasi ise telefonla ilgili degil telefona muzik, dosya vs vs indrilen bilgisayarla ilgili

ok eyvallah... ama şuan kullandığım k810i telefonuma da bisürü dosya müzik atıyom ama virüs bulaşmıyo... bu 910i nin işletim sistemi java değil mi?? symbian falan mı kullanıyo?? javalara virüs bulaşmıyo die biliyordum yoksa artık ona da mı el attılar??? offf yaaa...

• quote:

quote:

quote:

ok eyvallah... ama şuan kullandığım k810i telefonuma da bisürü dosya müzik atıyom ama virüs bulaşmıyo... bu 910i nin işletim sistemi java değil mi?? symbian falan mı kullanıyo?? javalara virüs bulaşmıyo die biliyordum yoksa artık ona da mı el attılar??? offf yaaa...

Zaten telefonun virüs tarama programı yok. Virüs dediğimiz olay bozuk yüklenmiş bir mp3 le geliyor. yada hakikaten mp3 lere eklenmiş virüsler oluyor ve telefondaki etkisi ise o mp3 veya dosyaları açarken hata veriyor. Symbian da ise komple telefon sapıtmaya başlar virüs olunca çünkü bildiğin xp benzeri mobile işletim sistemi vardır içinde.

Ama bak şunu diyim ben 3 yıl k700i kullandım ondada bu tarz mp3 lerde virüs olunca takılma kitlenme olurdu.

Hatta şunuda hatırlatayım. Virüs içeren bir dosyayı farketmeden telefon bilgisayara bağlı iken telefonun hafızasına aktarırsan bal gibide virüs olmuş olur telefonda. yapacak bişey yok. tek seçenek dosyaları bu narin cihazlara atmadan önce taramadan geçirmek.

• quote:

Orjinalden alıntı: kerayuzun

quote:

Beyler müjdemi isterim w910iniz için süper bir firmware çıkmış. R1EA030. Bu yeni yazılımla beraber telefon canavar gibi oluyomuş. Media player çok hızlanmış. Ses kalitesi çok daha güzelleşmiş. Resim geçişleri değişmiş. Gece çekilen fotoğraflarda iyileşme olduğu da söleniyor. hadi yine iyisiniz K850i için hala beklemedeyiz

gece haberi alır almaz atladım bi umut baktım ve daha türkçe dil için hazır değil çünkü güncelleştirme yok diyor. Ama yabancı forumlarda dediğn gibi güncelleştirmeyi yapıp çok beğenenler var. ahh ah bizide bi gelse aslında telden şikayetçi olduğum bir taraf yokta neden daha iyi olmasın bilgilendirme için çok teşekkkürler darısı sizinde başınıza

Arkadaş güncellemeyi nerede gördün bide nasıl yklenir. ingilizce ise benim için sorun yok eğer kvk ya vermeden ara kablo ile işlemi biz yapabiliyorsak bugün yarın yaparım. ama kvk derseniz illa. o zaman 4 ay beklemek gerekçek. haftasonu okula gidiyorum.

• s700 kullandım ve k810 kullanıyorum. ama hiç mp3 ile virüs bulaşmadı bana. hatta mümkün olduğunu bile bilmiyordum. neyse, demekki ben baya bi dikkatlimişim bu konuda. o zaman bi sorun olmaz artık die düşünüyorum. :)) sağolun arkadaşlar.. peki bu telefon ne zaman düşer sitelere telefonculara?? bi bilginiz varmı?? son haberlere göre kaç para telefon??
  • Geçen hafta Telpa'ya telefon açmıştım, telefonun stoklarında olup olmadığını sordum.Ordaki yetkili telefonun bu hafta içinde stoklarında olacağını söyledi.Son olarak telpa'nın internet sitesinde adamlar telefonu ana sayfalarına koymuşlar ve bir de telefonun ödüllü olduğu etiketini de ekleyerek ve telefonun telpa fiyatı 729 Ytl.Telefonun fiyatının düşeceğini umuyordum ama bu gelişmelere göre telpa telefonun fiyatını düşürmeyecek gibime geliyor.
  • quote:

oooo harika ya ... şunun ses sistemini düzeltecek bişeyse tam alınacak telefon olur valla...

son haberleri bekliyoruz havada kalmasın bu konu

• Orjinalden alıntı: nohackmove

Arkadaş güncellemeyi nerede gördün bide nasıl yklenir. ingilizce ise benim için sorun yok eğer kvk ya vermeden ara kablo ile işlemi biz yapabiliyorsak bugün yarın yaparım. ama kvk derseniz illa. o zaman 4 ay beklemek gerekçek. haftasonu okula gidiyorum.

Telefonun güncelleştirmesi tüm dünyaya sunuldu. Turkiyedeki kullanıcıların bilgisayarlarının bölge ve dil seçeneklerinin hepsini abd ve ingilizce yapması gerekli. (biçim, konum,dil, bölge vs) Telefonu güncellemek için data kablosu yeterli. Bilgisayarınızahttp://www.sonyericsson.com/cws/support/products/updateservice/w910i?cc=tr&lc=tr bu programı yükleyin daha sonra yönergeleri izleyin.

• Gittigidiyordan falan alsak mı ya
    garantili falan diolar ama pek inanmıyorum ben :S ne yapsakki aceba, bide telefon çıkalı 4-5 ay oldu, bunu mu alsak yoksa yeni modellerden mi beklesek :S
  • Evet arkadaşlar sabah denedim yoktu şu an var update ulaşılır durumda. nohacmove arkadaşın anlatığı yolla çok rahat yapabilirsiniz herşey zaten basamak basamak anlatılıyor şu an benim az kaldı bitmek üzere :)
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.