Şimdi Ara

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.379
Cevap
1
Favori
170.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar update bitti. İlk izlenimlerim:

Resimler arası geçiş çok güzel olmuş animasyon eklemişler ayrıca öncekine göre medya sanki birazdaha hızlı gibi para listelemeyi yapıyor. Ve bence ses kalitesi gerçekten çok değişmiş. Ben bu kadar beklemiyordum. Önceki hafif boğukluk vari ses gitmiş ve daha yuksek kalite sunuyor. Güncelleme yapan diğer arkadaşarın yorumunuda bekliyorum. Gördüğüm diğer yenilikleride yazarım.

Eminim merak eden arkadaşlar vardır onlar almadan önce bir izlenim olmuş olur. biliyorum youtube da çok var ama olsun turkçe menü ve güncellemeyi göstereyim tabi eğer isterseniz. yoksa o kadar uğraş vermeyeyim boşa...
  • Eee artık update yapınca bi gözlemlerini söylersin dostum bekliyorz sabır ve merakla
  • quote:

Orjinalden alıntı: tevbu

Geçen hafta Telpa'ya telefon açmıştım, telefonun stoklarında olup olmadığını sordum.Ordaki yetkili telefonun bu hafta içinde stoklarında olacağını söyledi.Son olarak telpa'nın internet sitesinde adamlar telefonu ana sayfalarına koymuşlar ve bir de telefonun ödüllü olduğu etiketini de ekleyerek ve telefonun telpa fiyatı 729 Ytl.Telefonun fiyatının düşeceğini umuyordum ama bu gelişmelere göre telpa telefonun fiyatını düşürmeyecek gibime geliyor.

Telefonun aldığı ödül 1-2 sayfa önce link verilerek gösterilmişti.

Telefon ucuzladı aslında. ben aldığımda 850ytl verdim 60 ytl yede Garantex yaptırdım.

o günlerde teknosa da 890ytl idi. en ucuz da 800 e vardı bazı yerlerde ama taksitler bana uymuyordu.

Neyse 730 şimdilik normal bence. zaten daha ucuza benzer hatta aynı özellikleri(neredeyse) bulabilirsiniz başka telefonlarda. çokta uyanık olmak gerekmez. :) ince olarak 3610, ve 6300 var Nokiadan. SE de ise W610 w880 ve tabii ki W810 da revaçte

• quote:

Orjinalden alıntı: nohackmove

quote:

Geçen hafta Telpa'ya telefon açmıştım, telefonun stoklarında olup olmadığını sordum.Ordaki yetkili telefonun bu hafta içinde stoklarında olacağını söyledi.Son olarak telpa'nın internet sitesinde adamlar telefonu ana sayfalarına koymuşlar ve bir de telefonun ödüllü olduğu etiketini de ekleyerek ve telefonun telpa fiyatı 729 Ytl.Telefonun fiyatının düşeceğini umuyordum ama bu gelişmelere göre telpa telefonun fiyatını düşürmeyecek gibime geliyor.

Telefon ucuzladı aslında. ben aldığımda 850ytl verdim 60 ytl yede Garantex yaptırdım.

o günlerde teknosa da 890ytl idi. en ucuz da 800 e vardı bazı yerlerde ama taksitler bana uymuyordu.

Neyse 730 şimdilik normal bence. zaten daha ucuza benzer hatta aynı özellikleri(neredeyse) bulabilirsiniz başka telefonlarda. çokta uyanık olmak gerekmez. :) ince olarak 3610, ve 6300 var Nokiadan. SE de ise W610 w880 ve tabii ki W810 da revaçte

Ama bence hiçbiri w910 kadar şık değil. Ve malzeme kalitesi çok iyi. onları secmeyip w910 secmende bunların faydası olmustur heralde

W910 un en çok begendiğim yanları
    * Şık, ince ve karizmatik.
    * Malzeme kalitesi çok iyi
    * Ekranıda büyük

• quote:

Orjinalden alıntı: kerayuzun

Arkadaşlar update bitti. İlk izlenimlerim:

Resimler arası geçiş çok güzel olmuş animasyon eklemişler ayrıca öncekine göre medya sanki birazdaha hızlı gibi para listelemeyi yapıyor. Ve bence ses kalitesi gerçekten çok değişmiş. Ben bu kadar beklemiyordum. Önceki hafif boğukluk vari ses gitmiş ve daha yuksek kalite sunuyor. Güncelleme yapan diğer arkadaşarın yorumunuda bekliyorum. Gördüğüm diğer yenilikleride yazarım.

Eminim merak eden arkadaşlar vardır onlar almadan önce bir izlenim olmuş olur. biliyorum youtube da çok var ama olsun turkçe menü ve güncellemeyi göstereyim tabi eğer isterseniz. yoksa o kadar uğraş vermeyeyim boşa...

Abi nasıl oluyor güncellemeyi adım adım anlatırmısın bize. yakmayalım kendimizi.

Ne kadar sürüyor versiyon güncellemesi.

Bide türkçe menü varmı şu an?????

Nerden güncelleme buldun hangi programda hangi aşamaları uyguladın???

• quote:

Orjinalden alıntı: Ermeydan

quote:

quote:

Ama bence hiçbiri w910 kadar şık değil. Ve malzeme kalitesi çok iyi. onları secmeyip w910 secmende bunların faydası olmustur heralde

W910 un en çok begendiğim yanları
    * Şık, ince ve karizmatik.
    * Malzeme kalitesi çok iyi
    * Ekranıda büyük

Telefonun kapağı iterken çıkan o ŞAkkkkk! sesinede bitiyorum ben. çok az telefonda o ses gelir valla.

bide anlamayanlar müzik dinlerken görünce mp3 çalar sanıyor 1-2 kişi çıktı sürgüyü açıp konuşunca "" AAA bu telefonmuymuş çok güzel diyolar :)))""

• Ereyon dan mı aldın

ordan aldı isen güvenli mi ?

quote:

quote:

• quote:

Abi nasıl oluyor güncellemeyi adım adım anlatırmısın bize. yakmayalım kendimizi.

Ne kadar sürüyor versiyon güncellemesi.

Bide türkçe menü varmı şu an?????

Nerden güncelleme buldun hangi programda hangi aşamaları uyguladın???

Arkadaşlar ben size anlatayım o zaman...

İlk önce linkten sony ericsson unu kendi update programını indireceksiniz

http://www.sonyericsson.com/cws/download/1/110/61/1200585176/Update_Service_Setup-2.7.12.4.exe

Bu dosyayı indirip kurmak istediğiniz zaman büyük bir ihtimalle daha yeni sürümünün olduğunu söyleecek indirilsin mi diye soracak ve onu da onaylayıp indirin. Bu program SEUS diye adlandırılmış ben en başta acaba bu ne diye düşünmüştüm farklı bir programmı diye ama farklı birşey değişlmiş: sony ericsson update service...

Daha sonra denetim masasına giderek bölge ve dil seçeneklerini açıyorsunuz. Buradan dili ingilizce (abd) konumu abd olarak ayarlıyorsunuz.

Update yapabilmek için bataryanızın tam dolu olması gerekiyor!!!! yoksa tele zarar verebilirmişiz...

Denetim masası ayarlarından sonra yuklediğimiz programı açabilirsiniz.

İlk olarak checking for updates yazısı çıkıyor...bekliyoruz :) daha sonra dil sayfası gelecek önünüze ve burada türkçeyi seçebilirsiniz.

Başlat' a basıyoruz...kabul et onayını verip telefon seçimi kısmına geliyoruz. Stil olarak 4. sırada olan yani kayar kapağı seçiyoruz ve devam' a basıyoruz. Açılan sayfada dil konum ayarlarınız eğer doğru yaptıysanız w 910i yi görmeniz lazım bunu seçip devam dediğiniz zaman zaten türkçe olarak anlatımı mevcut ama ben orayıda anlatayım. Telefonu kapıyoruz. Bataryasını çıkarıp geri takıyoruz ve c tuşuna basılı tutarak bilgisayarda takılı olan usb kablosuna bağlıyoruz. biraz bekleyince 7. seçenek olarak orada c tuşunu bırakınız çıkıyor ve o zaman tuşu bırakıyoruz.

Sonraki basamak olarak güncelleme olup olmadığını tespit ediyor ve buluyor. Devam diyoruz bu sırada internetten sürümü indirmeye başlıyor .İnternet hızınıza göre değişir bende 10 dk sürmedi bile hatta bu sırada internetin kablosu yanlışlıkla çktı bütün işlemleri baştan yaptım ama indirmeye kaldığı yerden devam etti.Güzel birşey bence... Neyse indirme tamamlanınce telefona yukleme yapacağını söylüyor ve yaklaşık 5-6 dk arasıda yukleme sürüyor.

Bu işlemde bittikten sonra telin bağlantısını çıkarıp bataryayı yeniden çıkarıp takıp teli açıyoruz. Bende açılırken ilk açmayı denememde açılır gibi oldu pin sormadı sonra kendiliğinden kapandı. Yeniden açmayı denediğimde normal bir şekilde açıldı.

Ben yaparken bir aksilik çıkmadı buyuk bir ihtimalle sizdede çıkmaz bu yöntemleri uygulayark ama şarjınıza dikkat edin bir sorun çıkmasın. Telefon menüsünde dil türkçe bir değişiklik yok yani. Sonra telefonda kaybolan hiçbirşey olmadı ben rehber falan gider diyordum ama olduğu gibi herşey duruyor. Nokia da bu böyle değildi. S E bu konuyu iyi yapmış ama siz yinede bi yedek alın ne olur ne olmaz. Ama dediğim gibi bende kaybolan eden yok. Hatta en başta acaba güncelleme olmadımı dedim ama kontrol ettiğimde yeni sürüm yuklenmişti.

Biraz uzun oldu ama her basamağı anlatıyım dedim içiniz tedirgin olmasın korkmayın dikkatli olursanız birşey olmaz hatta dikkatli olmamızı gerektiren pek birşey bile yok. Umarım faydalı olabilmişimdir.....

Edit: Harf hataları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerayuzun -- 22 Şubat 2008; 12:13:42 >

• Hayır netten alışveriş yapmıyorum ben Vatanbilgisayardan almıştım. Topkapı daki yerinden. 18 aralıkta almıştım.
    quote:

Orjinalden alıntı: panelvan

Ereyon dan mı aldın

ordan aldı isen güvenli mi ?

quote:

quote:

• ya update yapan arkadaşlar şu ses değişimini ayrıntılı bir şekilde anlatabilirler mi ???

yani ses yükselmesi var mı yoksa sadece kalite farkı mı var ... umarım yükselme vardır
  • Evt ve başka deişiklikleride tabiki.. Bekliyorrz
  • Evt ses ve diğer deişiklikleri beklioyrz yapan arkadaşlar paylaşırsa sevinirz....
  • Güncel fiyat listesi (23.02.2008):

Ereyon.com: 719 YTL / 705 YTL (Havale ile)
    Genpatech.com: 729 YTL / 699 YTL (Havale ile)
    Hepsiburada.com: 749 YTL / 726 YTL (Havale ile)
  • Arkadaşalar bu telefonun kırmızısı hala gelmedi mi? Eşime alacam, bulamıyorum hiç bir yerde
  • Arkadaşlar updatetten sonra seste belirgin değişiklikler oldu. Hem seste yukkselme hemde kalitede artış. Bence şu an yeteri kadar tatmin edici durumda. Baslar daha hissedilir ve daha güzel oldu. Telefon için sadece keşke dediğim azcık daha iyi olsun dediğim sorunda bence kalktı şu an gayet memnunum
  • bugün itibariyle bende w910i'lendim. müthiş bi tel gerçekten. kerayuzun sayesinde update'i de sorunsuzca hallettim. teşekkürler.. ses kalitesi gerçekten ii bi derecede arttı..
    almak isteyenlere tavsiye ediyorum. bu arada telefonun fiyatı karaköyde 690YTL (peşin). tabiiki telpa güvencesiyle..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kerayuzun

Arkadaşlar updatetten sonra seste belirgin değişiklikler oldu. Hem seste yukkselme hemde kalitede artış. Bence şu an yeteri kadar tatmin edici durumda. Baslar daha hissedilir ve daha güzel oldu. Telefon için sadece keşke dediğim azcık daha iyi olsun dediğim sorunda bence kalktı şu an gayet memnunum

peki bi kaç telle kıyaslayabilirmisin@karayuzunn

mesela w850i ye yetişebildimi??? yada sesini duyduğun farlı bi modellede karşılaştırabilirsin.... ama w850i ye yetiştiyse tamamdır yani

• quote:

Orjinalden alıntı: Kızıl Baron

bugün itibariyle bende w910i'lendim. müthiş bi tel gerçekten. kerayuzun sayesinde update'i de sorunsuzca hallettim. teşekkürler.. ses kalitesi gerçekten ii bi derecede arttı..
    almak isteyenlere tavsiye ediyorum. bu arada telefonun fiyatı karaköyde 690YTL (peşin). tabiiki telpa güvencesiyle..

hadi hayırrlı olsun allah gülegüle kullanmayı nasip etsin. Yararım olduysa ne mutu bana

Edit: Harf hataları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerayuzun -- 24 Şubat 2008; 10:58:27 >
  • ben daha w850 görmedim hiç ama uygun bir zaman olur telefon denk gelirse ilk yapacağım karşılaştırmak olacak. Update öncesi karşılaştırma yapmıştım bir sayfa öncede var ama şu an kalitede bariz artış var update yapan arkadaşlarda katılıyorlar mı bana?
  • hımm
    şu update olayına bi bakım bende:)
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.