Şimdi Ara

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.379
Cevap
1
Favori
170.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar tüm resimleri koymak istedim ama meğer VGA modunda çekmişim genel olarak ve çok az 2mp resim var onlardanda bulanık olmayan ki hala elim titrrediği için bulanık çekiyor diyorum olan resimleri eklemedim. çok devrik bi cümle oldu neyse....
    en net lerden altta resimler. haava hep kapalı...

1.Ben ev içinde.

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu)

2.Gölcükte bir Fıskiye ama adını bilmiom geçerken çektim.

3.Yalovada sokak arasına konmuş ilginç yön tabelası mekan arka sokak olan ve 2 yıl önce inşaası başlanmış bir camii olan yalova mahallelerinden biri.

4. buda camii gene net olanı seçtim. bol bol çekerim :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 16 Şubat 2008; 3:20:55 >

• buda vga modundakilerden en iyi en net olanı.

• quote:

Orjinalden alıntı: serkangsk

Dostm süpersin ses incelemesi için sağol bassları tam vurmuyo gibi bi şe demişsin ona takıldım şimdi yani sesi tizmi yoksa sadece bassları gümgümlü vermiyomu hangisi?

ne demek dostum elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyorum...

kardeş bak şöyle söyleyim bass pek kuvetli değil dolayısıyla biraz daha tiz çıkıyor zaten kulaklığı takıp megabass ve stereo genişletmeyi açtıktan sonra bir daha speaker dan dinlemek istemeyeceksin. Uzun lafın kısası dış ses çok iyi değil aslında bir walkman telefona yakışmıyor ama kulaklıkla işi çok iyi toparlamışlar

shake it temalara buradan ulaşabilirsiniz.... http://eseth.net/k850/download/
    shake it temalar normallerden ayırt edilebilecek şekilde yazılmış. Download theme e tıkladığınız zaman hiçbir uğraş çıkarmadan direk indiriyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: nohackmove

Arkadaşlar tüm resimleri koymak istedim ama meğer VGA modunda çekmişim genel olarak ve çok az 2mp resim var onlardanda bulanık olmayan ki hala elim titrrediği için bulanık çekiyor diyorum olan resimleri eklemedim. çok devrik bi cümle oldu neyse....
    en net lerden altta resimler. haava hep kapalı...

2.Gölcükte bir Fıskiye ama adını bilmiom geçerken çektim.

vay bee tam 7 yıl oldu gölcüğe uğramayalı baya değişmiş ama bu fıskiye dediğin değişmemiş :D

• arkadaşlar şu telefon çıktımı çıkmadımı ne zaman çıkıcak bilgisi olan yokmu yada nerede bulabilirim hiç bi yerde yok telefon bu kadar yoğun istek vara telefon yok piyasada umarım çıktığında fiyatı abartmazlar..

edıt: http://www.eglobalcep.com/urun_detay.asp?pid=10759 telefon burada satılıyor fakat fiyatı biraz şüpheli yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkeruslu -- 16 Şubat 2008; 19:05:10 >
  • Dostm dışarda bazı yerlerde var ama fazlada bulabilmek mümkün deil telpanın dağıtımında sorun var galiba bundan sonra böle olursa zor satar sonyericsson telfon acilen bi düzene girmesi lazm...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kerayuzun

quote:

Orjinalden alıntı: serkangsk

Dostm süpersin ses incelemesi için sağol bassları tam vurmuyo gibi bi şe demişsin ona takıldım şimdi yani sesi tizmi yoksa sadece bassları gümgümlü vermiyomu hangisi?

ne demek dostum elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyorum...

kardeş bak şöyle söyleyim bass pek kuvetli değil dolayısıyla biraz daha tiz çıkıyor zaten kulaklığı takıp megabass ve stereo genişletmeyi açtıktan sonra bir daha speaker dan dinlemek istemeyeceksin. Uzun lafın kısası dış ses çok iyi değil aslında bir walkman telefona yakışmıyor ama kulaklıkla işi çok iyi toparlamışlar

shake it temalara buradan ulaşabilirsiniz.... http://eseth.net/k850/download/
    shake it temalar normallerden ayırt edilebilecek şekilde yazılmış. Download theme e tıkladığınız zaman hiçbir uğraş çıkarmadan direk indiriyor.

Hmm... Anladımda yani snuçta dış hopörlürü hep kullanılan yani göze batan hoparlör keşke biraz daha özenli yapsalardı onuda o zaman hiç düşünmeden alınırdı verdiği parayıda hakederdi....

• sen bu telefonu en eski kullanıcılarından birisin

k 810 ile w 910 arasında kaldım

şekil itibari ile w 910 daha güzel

w 910 nun ses ile ilgili yazılanlarda sanki sıkıntı var

w 910 dışarıya ses vermesinden çok konuşurken karşıdakinin sesi nasıl geliyor.

ses net mi ?

kuvvetli mi ?

yardımcı olurmusun ?

quote:

Orjinalden alıntı: wolverine55

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: djkubi

hafıza kartında yanlışlıık olmuş 1 gb tı aldım

sen aldığında kutu ambalajlımıydı kutudan 1gb çıkmalıydı yanlışlığa yer veremezler.

quote:

telefonum en ii telefon seçilmiş aslında sonuna kadar hakedio ama bu haber piyasada daha çok satılmasına sebeb olucak ne güzel kimsede yoktu

abi telefonumuz en ii telefon seçilmiş evet... ve gerçekten bakalım umarım d900, n70 ve n73 gibi herkese nasip olmaz... onları herkes almaya başlamıştı bir aralar...

aslında o hafıza kartı olayı kafa kurcalıyıcı kart telefonun içinde ve 1gb olmalıydı telefonu açmış olabilirler dikkat

• @wolverine55 Türkiye de bu telefonu kullanmaya başlayan ilk insandır.... :)))
    quote:

Orjinalden alıntı: panelvan

sen bu telefonu en eski kullanıcılarından birisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 19 Şubat 2008; 14:10:41 >
  • no hack resim çekemiosun be abi ben iç mekan ve dış mekan resimleri koyucam gerçi vga ama çektiklerin nie vga çekiosunki..... herneyse kardeş hoparlor sesi berbat deil o kadarda düşükte deil onuda sölim abartılacak bi durum yok eğer fotograf dersen k810 i al derim heamüzik diosan ve özelikle kulaklık diosan w910i tavsiye ederim
  • arkadaşlar bunlar w810 için bi kaç flash duvar kağıdı shake it uyumlu

http://uploaded.to/?id=wq4fk2
  • wolverine w910i ile gelen kulaklık hangisi?ve de internet sitelerinde satılıyor mu?ayrıca 3.5 mm jak olan telefona bu kulaklığı takabilir miyiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyclone_34

wolverine w910i ile gelen kulaklık hangisi?ve de internet sitelerinde satılıyor mu?ayrıca 3.5 mm jak olan telefona bu kulaklığı takabilir miyiz

Takabilirsin.

kulaklık bildiğin 3.5mm jak uçlu ve mikrofon kablosundaki jak ile bağlanıyor telefona..
  • benim merak ettiğim ;

Telefon ile görüşürken karşıdakinin sesi sana nasıl geliyor kuvvetli mi normal mi yoksa az mı ?

quote:

no hack resim çekemiosun be abi ben iç mekan ve dış mekan resimleri koyucam gerçi vga ama çektiklerin nie vga çekiosunki..... herneyse kardeş hoparlor sesi berbat deil o kadarda düşükte deil onuda sölim abartılacak bi durum yok eğer fotograf dersen k810 i al derim heamüzik diosan ve özelikle kulaklık diosan w910i tavsiye ederim

• quote:

Orjinalden alıntı: panelvan

benim merak ettiğim ;

Telefon ile görüşürken karşıdakinin sesi sana nasıl geliyor kuvvetli mi normal mi yoksa az mı ?

bana göre normal ve kuvvetli ortasında bir seviye... :)
  • Arkadaslar elimden kac tane telefon gecti ama ilk defa bu telefonda cok garip bir sorunla karsilastim! bu sabah telefonu herzamanki gibi sarjdan aldim actim ve daha once gelen bir meseja bakmak icin gelen kutusunu actim yani ben acmaya yeltendim ama acilmadi!!! tlefonu tekrar actim kapattim sim karti degistirdim yok gelen kutusuna ulasilamiyor ayrica mesaj yollayamiyor mesaj alamiyorum. hadi yollama ve alma islemi icin diyelimki mesaj merkez numarasinda bir hata olustu ondan islem gerceklesmiyor, ama daha onceden gelen mesajlari neden acamiyorum?buda msj merkez numarasiyla ilgili?bunun disinda arama aranma vb vb gibi islemlerde herhangi bi sorun yok.

birde bir ses karsilastirmasida ben yapayim ;

dis ses olarak karsilastirma imkani buldugum telefon n95 8gb; acikcasi dis seste n95 8gb kalite olarak ( iyimser bir bakisla !!!) belki kafa kafaya denebilir ancak miktar olarak daha üstün w910i nin sesini gercekten bastiriyor ancak kulaklik kalitesi icin ayni seyi soylemek mumkun degil cunku w910i kulaklik sesinde n95 8gb kaitesiyle dövuyor birde benim aldigim w910i den o kucuk sirin SE hoprlörler cikti dis ses sorununu da böylece halletmis oldum. tabiki SE yi bu konuda kinamak lazim cünkü yine türk tüketicisine haksizlik yapilmis durumda ben telefonu yurt disinda aldigim icin SE w910i deki dis ses sorununu kutulara koydugu hprlorler cözerken turk tuketicisini bundan mahrum birakmis ve tabiki kirmizi ve kahverengi renkleride tipki siyah renk gibi rahatca ulasilabilir durumda ancak okudugum kadariyla suan turkiyede siyahina ulasmak bile sorun.

TElpa gercegi;
    Kuzenim telpanin kargo bolumunde calisiyor ve yaklasik 3 haftadir sabah 9 gece 3 mesaideler malumunuz telpanin SE leri toplamasi sebebiyle, aslinda telpa daha personel acigini kapatmadan(calisanlar isyanda telpa onlara hergun yeni personel alicanak diyor) hem SE yi aldi hemde leventte yeni bir binaya tasinmaya karar verdi yani suan bahcesehir, bahceköyde olabilir(sariyerin ordaki hangisiyse )oradaki depolarini yani sira SE nin toplanmasi ve dagitimi bir diger taraftanda samsungun dagitimini aksaksiz devam ettirmeye calisiyor.yani telpa su reklamdakine döndürdü isi; ikiside cam kenari olsun ikisede yanyana olsun e haliyle hepsi birlikte olmuyor, olamiyor...

• o yurt dışı hoparlör resmini atsana bi buraya
  • quote:

o yurt dışı hoparlör resmini atsana bi buraya

atarim ama suan evde degilim aksama koyarim telefonun kutusunu ve icinden cikan butun aparatlari
  • bumudur???

• quote:

bumudur???

evet ta kendisi

bu arada mesaj isini teknik servise sordum fabrika ayarlarina dondurun telefonu virus girmis dediler denedim oldu ancak telefonuma sadece mp3 yukledim bu demekki virus mp3 lerden bulasmis ama isin ilginc kismi mp3 ler duruyor onlr silinmedi ama telefonda da bi sorun kalmadi kafam karisti???

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.