Şimdi Ara

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.379
Cevap
1
Favori
170.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşlar telefonla ilgili tek çekincem hoparlör sesinin vasat olduğunun söylenmesi oldu..
    Çokmu az çıkıyo çokmu kötü çıkıyo çokmu boğk çıkıyo çokmu kötü çıkıyo çokmu tiz çıkıyo şunu bi açıklayın arkadaşlar..
    Mesela k750 kullanan biri varsa kıyaslayabilir başka bi model kullanan olmuşsa kıyaslayabilir ama şu hoparlör sesi içn net bi şe söylensin arkadaşlar benm için önemli çünkü hoparlör sesi
  • Ya bu w910i ye baya bi merak sardıydım k850i almadan önce hala aklım bu telefonda Özelliği herbişeyi geçtim görünüşü yetio telefonun. Kızaklı telefonlara ilgim hala geçerli ve içlerinde en iyisi de bu bence. Alacak arkadaşlar durmayın alın bu telefonu fiyatı da düştü zaten. 800 lerdeydi fiyatı şimdi 699 genpa da. Valla ilerde telefonların 0 fiyatları arasındaki farkla k850i ile takasa girebilirim. w910i kullanan arkadaşlara duyrulur ama şimdi değil k850i den hevesimi almadım daha.
  • bana söleme ben değişmem bunu
  • Bende alsam değiştirmemeyi düşüncem ama internette filan ürünle ilgili bilgi yok denecek kadar az malesef..!!
  • arkadaşlar tel geldi. ekranı gerçekten buyukmus tel çok güzel izlenim bıraktı bende. çok sağlam bir duruşu var çok hafif ve kullanışıda güzel ilk şarj bitene kadar kullandım yani bir güncük şimdi şarja takıcam takmadan buraya yazıyım dedim. Arkadaşlar kullandım iyi hoş salla değiştir özelliğide hoşuma gitti ama şu üstteki w tuşuna basmadan sallayıp değiştirmesini sağlamanın bir yolu yok mudur. çünkü o tuşa bastıktan sonra ileri geri tuşuna basarım :) cvp bekliyorum arkadaşlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kerayuzun

arkadaşlar tel geldi. ekranı gerçekten buyukmus tel çok güzel izlenim bıraktı bende. çok sağlam bir duruşu var çok hafif ve kullanışıda güzel ilk şarj bitene kadar kullandım yani bir güncük şimdi şarja takıcam takmadan buraya yazıyım dedim. Arkadaşlar kullandım iyi hoş salla değiştir özelliğide hoşuma gitti ama şu üstteki w tuşuna basmadan sallayıp değiştirmesini sağlamanın bir yolu yok mudur. çünkü o tuşa bastıktan sonra ileri geri tuşuna basarım :) cvp bekliyorum arkadaşlar...

Dostum hayırlı olsun darısı benim başıma
    Peki bize sesle ilglii ne diyebilirsin?
    Hoparlör sesi dış hoparlörü nasıl yani bi mp3 çaldığında sesi yüksekmi alçakmı tizzmi boğukmu netmi nasıl onu değerlendirirsen ve mümkünse başka bi modelle kıyaslayabilirsen kullandığn filan sevinirim...
    O şarkı deiştirmeninde başka yolu yoktur sanırm düşünsene hiç bi tuşa basmadan deişecek olsa elinde en ufak bi harekette deişir cebinde deişir filan o tuşa basmak zorundasn asnırm...

• Sony Ericsson W910i modeli ile ilgili güzel bir inceleme.(Türkçe)

• quote:

Orjinalden alıntı: kerayuzun

arkadaşlar tel geldi. ekranı gerçekten buyukmus tel çok güzel izlenim bıraktı bende. çok sağlam bir duruşu var çok hafif ve kullanışıda güzel ilk şarj bitene kadar kullandım yani bir güncük şimdi şarja takıcam takmadan buraya yazıyım dedim. Arkadaşlar kullandım iyi hoş salla değiştir özelliğide hoşuma gitti ama şu üstteki w tuşuna basmadan sallayıp değiştirmesini sağlamanın bir yolu yok mudur. çünkü o tuşa bastıktan sonra ileri geri tuşuna basarım :) cvp bekliyorum arkadaşlar...

dostum sol elle yap o işlemi rahat oluo
  • Ben başlarım bu telpanın yapacağı işe de sony ericssona da. adam ne mallar herifler daha telefon ellerinde yok sitelerine koymuşlar bir de fiyat biçmişler. Bu Sony Ericsson'da telefonlarının tanıtımını ve reklamını hiç yapamıyor hatta telefonları piyasada bulunmuyor.Bu firma gözümden düşmeye başladı..
  • ben nasıl aldım peki
  • Valla senin nasıl alrığını bilmiyorum ama bildiğim tek şey telefonun zor bulunduğu.İnşallah bu hafta içinde telefonuma kavuşurum. Tabi Se ve telpa telefonu göndererek bize bir kıyak geçerse
  • Beyler size söliym telefon piyasada neredeyse hiç bir yerde yok..
    Olan yerler gördüğüm kadarıyla: TEKNOSANIN BAZI BÜYÜK MAĞAZALARI, ELECTRO WORLD, bide bizim burda gariban telefoncu Gariban dediğime bakmayın yani ölesine bi telefon mağazasında var..
    Ben telpayı aradım görüştüm bundan bir hafta on gün kadar önce.. telpa bayilerine göndermeye başladık dediler yani yavaş yavaş çıkacak ama neden bu kadar gecikti bu modelin dağıtımı ve neden kimse rağbet göstermiyor anlayabilmiş deilim!!
    Bilgi isteyene b.köyde bir telpa bayisiyle görüştüm 690.YTLye bir günde getirtebileceğini söyledi başka bir yerden haber bekliyorum duruma göre ikisinden birinden alacağım inşallah

• Güncel fiyat listesi (12.02.2008)

Ereyon.com: 728 YTL / 721 YTL (Havale indirimi)
    Genpatech.com: 729 YTL / 699 YTL (Havale indirimi)
  • bildiğiniz gibi telefonun dağıtımı kvk dan telpaya geçti öncelikle bu süreç telefonun dağıtımını gecigtirmiş olmalı.
    ayrıca telefon sonyericsson tarafından toplatılmıştı. Geçen gün kardeşime almak maksadıyla kadıköyde üsküdarda sormadığım yer kalmadı diyebilirim bi kaç yer istersen getirtebilirim dedi ama elle tutulur birşey. Ben telefonu sadece teknosada gördüm başkada bi yerde yom capitol teknosada vardı o da bügün satılmış. anlıycanız telefonu alacak çok ama telefon yok!
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkangsk

Dostum hayırlı olsun darısı benim başıma
    Peki bize sesle ilglii ne diyebilirsin?
    Hoparlör sesi dış hoparlörü nasıl yani bi mp3 çaldığında sesi yüksekmi alçakmı tizzmi boğukmu netmi nasıl onu değerlendirirsen ve mümkünse başka bi modelle kıyaslayabilirsen kullandığn filan sevinirim...
    O şarkı deiştirmeninde başka yolu yoktur sanırm düşünsene hiç bi tuşa basmadan deişecek olsa elinde en ufak bi harekette deişir cebinde deişir filan o tuşa basmak zorundasn asnırm...

en kısa zamanda Nokia E65 ve samsung D500 ile tam kıyaslama yapıp yazarım. ama şunu söyleyim burada yazılanların oluşturduğu yaklaşımla açtım müziği ve bence yeterli benim hoşuma gitti ama dediğim gibi daha ayrıntılı yazı geliyor beni takip edin...

telefonu almak isteyen arkadaşlar teketek.com dan alabilirler tavsiye ederim gayet güzel ve stokta tel mevcut duyurulur...

• SE W910i, 13. Globe Mobile Awards'da 2007'nin en iyi telefonu ödülünü aldı.

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w910_snatches_best_handset_award-news-440.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2wicky -- 13 Şubat 2008; 16:31:27 >
  • kerayuzun sanırım telefon çok satıyo stokta kalmamış
    http://www.teketek.com/fotograf-makinasi-cantalari/sony-ericsson-w910i-cep-telefonu.html

2wicky dostum haber için teşekkürler insanı nedense gururlandıran bir haber
    En azından Türkiyede henüz fazla bilinmesede -ki hala böle bi modelden habersiz telefoncular var- Avrupada iyi rağbet gördüğünü gösteriyo bu..

• Hadi arkadaşlar bize katılmaya devam edin bakalım.....

ben hala çok memnunum telefonumdan....

You Can Walkman
  • telefonu sonunda bulduk üsküdarda bir bayiden babam satın almış. telefonu ilk incelediğimde en çok kutusu hoşuma gitti w800 e benzer bir kutuyla geliyor yanında birde usb kart okuyucu var ancak sadece m2 türlerindeki kartları okuyor. telefonun içinde yön algılayıcısı olduğu için kendi temalarından bi kaç tanesi bu özelliği destekliyor. yani telefonu yana yatırınca ayla güneş yana yatıyor. artık flash animasyonlar duvar kağıdı yapılabiliyor. ses kaliteli. çok fazla olmasada yüksekliği iyi. menüde dosya yöneticisinin olmaması bence dezavantaj. walkaman 3.0 gayet iyi resimler videolar ve diğer herşey buraya getirilmiş. walkman 3.0 da flash bir dosya telefonun kayar kapağı samsung dan çok öte herhangi bir istemsiz hareketi yok. yalnız telefon geldiğinde içinde 64mb lık bir kar t vardı bu. acaba diğer arkadaşlardada bu sorun varmı? ancak telefon genel itibariyle güzel özellikler barındıran bir telefon

• quote:

Orjinalden alıntı: djkubi

telefonu sonunda bulduk üsküdarda bir bayiden babam satın almış. telefonu ilk incelediğimde en çok kutusu hoşuma gitti w800 e benzer bir kutuyla geliyor yanında birde usb kart okuyucu var ancak sadece m2 türlerindeki kartları okuyor. telefonun içinde yön algılayıcısı olduğu için kendi temalarından bi kaç tanesi bu özelliği destekliyor. yani telefonu yana yatırınca ayla güneş yana yatıyor. artık flash animasyonlar duvar kağıdı yapılabiliyor. ses kaliteli. çok fazla olmasada yüksekliği iyi. menüde dosya yöneticisinin olmaması bence dezavantaj. walkaman 3.0 gayet iyi resimler videolar ve diğer herşey buraya getirilmiş. walkman 3.0 da flash bir dosya telefonun kayar kapağı samsung dan çok öte herhangi bir istemsiz hareketi yok. yalnız telefon geldiğinde içinde 64mb lık bir kar t vardı bu. acaba diğer arkadaşlardada bu sorun varmı? ancak telefon genel itibariyle güzel özellikler barındıran bir telefon

aldığın yerin dezavantajı olabilir ben yada biz aldığımızda kutudan çıkartınca içinde 1gb M2 kart oluyordu. 64mb kart çıktıysa şaka yapmışlardır.

Menüye girince "0" a bas karşına """Dosya Yöneticisi""" çıkacaktır

Ayrıca arkadaşlar bu akşam doğubank girişinde sağ da bir dükkan vardı fotoraf makinaları üzerine orda M2 4gb bellek kartı vardı 90ytl hepsiburada dan daha ucuz alayım mı?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.