mrb arkadaşlar sayfanın başından sonuna tüm yorumları tek tek okudum yaklaşık 1 haftadrda bu telefonu inceliyorum gayet güzel bir alete benziyor yorumları okudukçada hevesim arttı ne yalan söylim ama beni hayal kırıklığına uğratan şey şu telefonu nereye baktımsa yok yok satılıyor yani bugun artık almaya karar verdim birkaç yere sordum stoklarda yok akşam iş dönüşü evin yayındaki turkcell extraya girdim w910i sordum yok dedi bende nedenini sordum yetkiliye neden hiç bi yerde yok diye telefonda sürüm hatası var dedi topladılar dedi bana peki yenileri gelicekmi dedim yok çıkmaz artık yenisi bir ust modeli çıkıcak yakında diye cevap verdi sizce ne yapmalıyım bu telefonu almayı çok istiyorum bazı yorumlarda telefon hatalaı faln değil yazıyor doğrumu? birde telpa ya geçmiş satışı onun içinde olmayabilirmi telfon heryerde yardımlarınızı bekliyorum en yetkili ağızdan şimdiden teşekkürlerr...
quote:
Orjinalden alıntı: ilkeruslu
mrb arkadaşlar sayfanın başından sonuna tüm yorumları tek tek okudum yaklaşık 1 haftadrda bu telefonu inceliyorum gayet güzel bir alete benziyor yorumları okudukçada hevesim arttı ne yalan söylim ama beni hayal kırıklığına uğratan şey şu telefonu nereye baktımsa yok yok satılıyor yani bugun artık almaya karar verdim birkaç yere sordum stoklarda yok akşam iş dönüşü evin yayındaki turkcell extraya girdim w910i sordum yok dedi bende nedenini sordum yetkiliye neden hiç bi yerde yok diye telefonda sürüm hatası var dedi topladılar dedi bana peki yenileri gelicekmi dedim yok çıkmaz artık yenisi bir ust modeli çıkıcak yakında diye cevap verdi sizce ne yapmalıyım bu telefonu almayı çok istiyorum bazı yorumlarda telefon hatalaı faln değil yazıyor doğrumu? birde telpa ya geçmiş satışı onun içinde olmayabilirmi telfon heryerde yardımlarınızı bekliyorum en yetkili ağızdan şimdiden teşekkürlerr...
şimdi arkadaş bi kere Telefonun bir üst modeli çıkmıyor yakın zamanda. ikinci olarak telpa toplatmaya başladığında daha köşelerde olan turkcell ciler ve telefoncuların bu bizim w910i den haberi bile yoktu.
Evet telpa toplatmış ama yazılım hatası falan olsa bizdekilerde de olurdu ve bizde hiç durmaz para iade alırdık ben şahsen hayal krıklığı yaratan ürünlerle savaşırım genelde bu telefonda bir fiyasko yok neyse ki.
sadece tasarımı hoş gelmiyor...
Sony Ericsson, kapaklı modelleri beceremiyor sanki...
Ben Sony Ericsson'a sizin stoklarınızda bu telefon var mı diye mesaj yollamıştım. Adamlar cevaplarnıda telefonun dağıtıcılarının isimlerini yolladılar.Telefonun dağıtıcısı telpa ama benim anlamdığım şey hem telpanın hem de ericssonun merkezlerinin İstahbul'da olmasına rağmen telpanın bu telefonu hala nasıl temin edemediği?Arkadaşların dediği gibi bu telefonu kimse bilmiyor , bundan da Se'nin pazarlama konusunda acemi olduğu anlaşılıyor.
telefonum en ii telefon seçilmiş aslında sonuna kadar hakedio ama bu haber piyasada daha çok satılmasına sebeb olucak ne güzel kimsede yoktu
arkadaşlar bu telefonun şarj cihazının soketindeki giriş mi ne onun görevi ne anlayan varmı. ayrıca hafıza kartında yanlışlıık olmuş 1 gb tı aldım
o giriş alet şarjdayken kulaklıkla müzik dinlemeye yarıo
quote:
Orjinalden alıntı: djkubi
hafıza kartında yanlışlıık olmuş 1 gb tı aldım
sen aldığında kutu ambalajlımıydı kutudan 1gb çıkmalıydı yanlışlığa yer veremezler.
quote:
Orjinalden alıntı: wolverine55
telefonum en ii telefon seçilmiş aslında sonuna kadar hakedio ama bu haber piyasada daha çok satılmasına sebeb olucak ne güzel kimsede yoktu
abi telefonumuz en ii telefon seçilmiş evet... ve gerçekten bakalım umarım d900, n70 ve n73 gibi herkese nasip olmaz... onları herkes almaya başlamıştı bir aralar...
quote:
Orjinalden alıntı: nohackmove
quote:
hafıza kartında yanlışlıık olmuş 1 gb tı aldım
sen aldığında kutu ambalajlımıydı kutudan 1gb çıkmalıydı yanlışlığa yer veremezler.
quote:
Orjinalden alıntı: wolverine55
abi telefonumuz en ii telefon seçilmiş evet... ve gerçekten bakalım umarım d900, n70 ve n73 gibi herkese nasip olmaz... onları herkes almaya başlamıştı bir aralar...
aslında o hafıza kartı olayı kafa kurcalıyıcı kart telefonun içinde ve 1gb olmalıydı telefonu açmış olabilirler dikkat
özellikle alırkan zaten kutu açılmışmı açılmamış dikkat ettim. bütün koruyucuları fabrikadan çıkmış haliyle üstündeydi. galiba fabrikada bir sorun çıkmış olmalı. zaten kullanım kılavuzunda hafıza kartı olmayabilir bile diyor.
arkadaşlar telefonunuzun versiyonu hangisi
quote:
telefonu sonunda bulduk üsküdarda bir bayiden babam satın almış. telefonu ilk incelediğimde en çok kutusu hoşuma gitti w800 e benzer bir kutuyla geliyor yanında birde usb kart okuyucu var ancak sadece m2 türlerindeki kartları okuyor. telefonun içinde yön algılayıcısı olduğu için kendi temalarından bi kaç tanesi bu özelliği destekliyor. yani telefonu yana yatırınca ayla güneş yana yatıyor. artık flash animasyonlar duvar kağıdı yapılabiliyor. ses kaliteli. çok fazla olmasada yüksekliği iyi. menüde dosya yöneticisinin olmaması bence dezavantaj. walkaman 3.0 gayet iyi resimler videolar ve diğer herşey buraya getirilmiş. walkman 3.0 da flash bir dosya telefonun kayar kapağı samsung dan çok öte herhangi bir istemsiz hareketi yok. yalnız telefon geldiğinde içinde 64mb lık bir kar t vardı bu. acaba diğer arkadaşlardada bu sorun varmı? ancak telefon genel itibariyle güzel özellikler barındıran bir telefon
Dstm bu telfon her yerde 1gb. hafıza kartı hediyeli acaba aldığn yerin bi yamuğu olmasın? KVK olduğuna eminmisin bence deildir KVK spot filandr
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ilkeruslu
şimdi arkadaş bi kere Telefonun bir üst modeli çıkmıyor yakın zamanda. ikinci olarak telpa toplatmaya başladığında daha köşelerde olan turkcell ciler ve telefoncuların bu bizim w910i den haberi bile yoktu.
Evet telpa toplatmış ama yazılım hatası falan olsa bizdekilerde de olurdu ve bizde hiç durmaz para iade alırdık ben şahsen hayal krıklığı yaratan ürünlerle savaşırım genelde bu telefonda bir fiyasko yok neyse ki.
valla arkadaşım ben bana söyledilerini yazdım buraya sizden yardım istemek için bende çok bğen dim ve nerde bulursam alıcam bu telefonu bugun telpa nın müşteri hizmetlerini aradım telefon elinizde varmı diye sordum özellikler KIRMIZI rengini :D önümüzdeki hafta telefonun kendilerine geleceklerini söylediler birde istanbul metrocıty alışveriş merkezindekei satış mağazasından alabileceğimi söylediler
artık sony ericssonlar telpa tarafından satılıyor benim aldığım telefonda telpa garantili yani kvk ysa asıl o zaman yamuk olma ihtimali daha yüksek
Yaaa aklımda bi şe var hep düşünoyurm soriyimmi bilirlermi diyorum emin olamadım.. Şimdi malümünüz bu telfonda flaş yok malesef çok büyük ve aptalca bi eksiklik!!! Bende şöle bi çözüm ürettim kendimce.. Benim eski telefonum olan k750yi alırken yanında flaş hediye etmişlerdi.. Bu flaş zaten bu telefona uyar.. Uyarmı uymazmı diye sormuyorum ama bu sefer bu şarj, usb artı flaş girişi telefonun yan kısmına yapılmış.. Acaba bu flaşı telefona taksak yönü ne tarafa olur bizden yanamı normal telefonla resim çektiğimiz yanamı onu düşünyourm sürekli cevap bulamadım heralde karşıya bakar ama sizce?
Bu arada bu telefonu almış yani alabilmiş olanlar buraya resim örnekleri çok az koydular.. Yeni çekilmiş fotoğrafları burada paylaşırsanız konu adına yakışır şekilde gerçekten kaliteli bir inceleme olur çünkü telfonla ilgili bilgi nette neredeyse hiç yok çekilmiş resimde çok az var en azından resim eksiğini kapatalım arkadaşlar
quote:
Orjinalden alıntı: serkangsk
Yaaa aklımda bi şe var hep düşünoyurm soriyimmi bilirlermi diyorum emin olamadım.. Şimdi malümünüz bu telfonda flaş yok malesef çok büyük ve aptalca bi eksiklik!!! Bende şöle bi çözüm ürettim kendimce.. Benim eski telefonum olan k750yi alırken yanında flaş hediye etmişlerdi.. Bu flaş zaten bu telefona uyar.. Uyarmı uymazmı diye sormuyorum ama bu sefer bu şarj, usb artı flaş girişi telefonun yan kısmına yapılmış.. Acaba bu flaşı telefona taksak yönü ne tarafa olur bizden yanamı normal telefonla resim çektiğimiz yanamı onu düşünyourm sürekli cevap bulamadım heralde karşıya bakar ama sizce?
Bu arada bu telefonu almış yani alabilmiş olanlar buraya resim örnekleri çok az koydular.. Yeni çekilmiş fotoğrafları burada paylaşırsanız konu adına yakışır şekilde gerçekten kaliteli bir inceleme olur çünkü telfonla ilgili bilgi nette neredeyse hiç yok çekilmiş resimde çok az var en azından resim eksiğini kapatalım arkadaşlar
Flashın yönü kamera ile aynı olur mantık olarak. usb aparatını takarken bi standart olarak bir işaret olur telefona takılan kısımda ve o işaret yukarıya gelir.
Resim var elbet 1 saate kadar upload ederim açık hava pozları var elimde
Evet ses kalite karşılaştırması isteyen arkadaşlar biraz geç oldu ama geldim sonunda.
Evde hali hazırda bulunan E65 ile kıyaslamam sonucu E65 in ses kalitesi dışa verimde daha iyi. Hem daha yüksek hem bass ı daha kuvvetli. Ancak W910i nin ses kaliteside vasat durumda degil gayet hoş ama dediğim gibi bass ı hissedemeyorsunuz çok fazla. Yani benim dış ses olarak beklintilerimi karşılıyor güzel ama çok güzel değil.Mesela Samsung E740 dan daha kaliteli ve güzel ses veriyor. D500 ile kıyaslanacak kadar kötü durumda da değil
Ama gelelimki kulaklıktaki ses kalitesine. Arkadaşlar abartmıyorum ben önceden müzik dinlemiyormuşum dedirtiyor. Walkman ın menüsünden megabass ve stereo genişleticiyi açtığınız zaman asla kapatasınız gelmiyor gerçekten mükemmel. Kullaklık olarak E65 e orjinal stereo kulaklık almıştım yani dandik adi bir kulaklık değil tam 30 kayme saydıydım ''aklına takılan olursa diye yazdım''. Bilgisayarımdan dinlerken bile W910i deki kadar zevk almıyorum artık.
Umarım arkadaşlar yararlı olur yazdıklarım.
Birde kamera konusuna gelirsek. Bilindiği üzere E65 de 2mp kamera ya sahip ancak aynı karelerin çekiminde gerçekten W910i daha iyi. Vadedeilenler konusunda W910i gerçekten tatmin edici düzeyde. 2mp yazmışlar gerçekten 2mp.
Yukarıda bir yerde telleri geri toplatma gibi bir yazı yazılmış ben telpa yı arayıp konuşmuştum bu toplatmanın amacı önceki distrubutorun etiketlerini değiştirmek amaçlı ve kutu içeriğini kontrol amaçlı. Mesela benim kutumda bi kırmızı etiket var üstünde de telpanın mavi etiketi var. Bence bu konu bundan ibaret.
Telefondan gerçekten memnunum. Harekete duyarlı flashlara ulaşmakta sıkıntı çeken internetten bulamayanlar varsa yardımcı olabilirim. Aslı astarı bendede on tane falan var ama neyse
ewet harekete duyarlı flashları paylaşırsan çok güzel olur
Dostm süpersin ses incelemesi için sağol bassları tam vurmuyo gibi bi şe demişsin ona takıldım şimdi yani sesi tizmi yoksa sadece bassları gümgümlü vermiyomu hangisi?
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: serkangsk
Flashın yönü kamera ile aynı olur mantık olarak. usb aparatını takarken bi standart olarak bir işaret olur telefona takılan kısımda ve o işaret yukarıya gelir.
Resim var elbet 1 saate kadar upload ederim açık hava pozları var elimde