Şimdi Ara

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.379
Cevap
1
Favori
170.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: wolf1907

Total coverter da subtitle kısmı var hemen ilk açılan pencerede sol tarafta ortanın az aşağısında alt yazıyı ekliyorsunuz ordan...

Bu arada 3gp görüntüsü mp4 ten çok kötü vede mp4 olarak çeviridğimde malesef gene ses görüntü senkronuyla ilgili sorun devam ediyor malesef işlemci yterince iyi değil

bende 3gp tercih etmiorum mp4 daha hoş.bu arada saol farketmemişim subtitle ı sayende gördüm
  • w serisinin tek sevmediğim yanı kamera kapağının olmaması çok kirleniyor

ama menüler harika görünüyor PSP gibi
  • selamlar yazismalari ilk gunden beri takip ediyorum telefonu aldim yurtdisindan aslinda kendime degil ama esime aldgim icin herdaim telefon yanibasimda
    ben SE ya cok yabanciyim daha once hic kullanmadim neyse actim telefonu calisiyor simdi napicam yuklemem gereken seyler nelerdir tavsiyeleriniz bekliyorum ayrica tr deki kutudanda bu kucuk hoparlorler cikiyormu cok sirinmis bunlar benim telefonda(nokia) cikmadi bole seyler SE yi kutlamak lazim

• fps yi 18 yaptım hiçbir takılma sorunu yok fakat bu seferde sahnelerde görüntü atlıyor gibi geliyo bana ama sonuçta süre aynı gerçi 25 fps den 18 e düiüyor sonuçta buda normal

ben 18 fps yapıo ses ayarına dokunmadım mükemmel e yakın sonuç verdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaanvolkan

selamlar yazismalari ilk gunden beri takip ediyorum telefonu aldim yurtdisindan aslinda kendime degil ama esime aldgim icin herdaim telefon yanibasimda
    ben SE ya cok yabanciyim daha once hic kullanmadim neyse actim telefonu calisiyor simdi napicam yuklemem gereken seyler nelerdir tavsiyeleriniz bekliyorum ayrica tr deki kutudanda bu kucuk hoparlorler cikiyormu cok sirinmis bunlar benim telefonda(nokia) cikmadi bole seyler SE yi kutlamak lazim

bişe yuklemene gerek yok o hoparlorler w910i modelinde çıkmıo kapaklı bir model vardı onda çıkıodu yine w serisi bi telefondu ve o hoparlorden çıkan ses gerçekten harika almayı düşünüorum birde onun buyuk modeli var 110 milyon falan onu alınca zaten müzik setine gerek yok

• quote:

Orjinalden alıntı: wolf1907

fps yi 18 yaptım hiçbir takılma sorunu yok fakat bu seferde sahnelerde görüntü atlıyor gibi geliyo bana ama sonuçta süre aynı gerçi 25 fps den 18 e düiüyor sonuçta buda normal

ben 18 fps yapıo ses ayarına dokunmadım mükemmel e yakın sonuç verdi

hımms 20 fps dene ama çok uzunsa 18 15 daha ii olur gerçi şunuda yap video galerisnde girince tıkla videoyu açılsın başlatma hemen 1-2 saniye bekle o zaman daha ii sonuç verio sanırım herneyse hallettiğine sevindim yinede ama bu yazılımsal bişe bence halletmeleri lazım.. gerçi 15 fps de çok rahat yetio

• Arkadaşlar update den haber var mı?Update çıkacak deniyordu kontrol edeniniz ya da yukleyeniniz var mı?

Birde bir konuda danışacağım. Telpa Sony Ericsson unun distributörlüğünü almış sanırım. Şu an piyasda teli bulmak zor hepsiburada ereyon gibi sitelerde stok dışı ama buna rağmen bazı sitelerde buldum. Neyse sizce daha fazla beklemeden bulduğum yerden alayım mı yoksa telpanın yeniden piyasaya teli sürmesini mi bekleyeyim. Bi yenilik birşey ya da fiyatlarda fark oluşur mu?sizce ne yapmalıyım
  • telpa fiyatı 720 dir
    update olayına bakmadım bakıcam ama sanırım biraz zorlanıcam acemisiyim malum. bu arada telefonu tavsiye ediorumgerçekten hoş makine kulaklık sesi çok berrak ve ekran benim pc ekranından daha güzel sanırım.he unutmadan dün pili tam doldurdum 4 saat e yakın bi film vardı (gone with the wind) altyazılı seyrettim ve film bittiğinde şarjı %54 dü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolverine55 -- 1 Şubat 2008; 22:05:45 >
  • arkadaslar w580 le w910 arasında karasız kaldım aralarındaki farklar nelerdir bana yardımcı olurmusunuz almısken hangisini almalıyım
  • w910 i artıları:buyuk ekran,3g,walkman 3.0,yeni media arayuzu ,kırılmayan tuşlar, daha sağlam kasa
    w580 artıları:hoparloru daha tok
  • arkadaşlar paramı hazırladım yarın allahın izniyle alıcam teli. internetten sipariş vereceğim teli hiç elime almadım nasıl birşey bilmiyorum ve aklımda şüphelerim var.

ben e65 kullanıyorum memnunum gayet güzel ama kayar kapak sistemine içim sinmedi arası biraz açık kapağı açıncada sallanıyor yani bu yüzden kapaksız tel alayım diyordum ama sonra w910i yi gördüm...

neyse kullanan arkadaşlar kapak mekanizması nasıl güzel yapabilmişler mi ben dün w580i ye baktım oda sallanıyordu hoşuma gitmedi. w910 i nasıl bekliyorum cevaplarınız ona göre gece ya da en geç yarın alacağım... teşekkürler
  • BENCE ALMA.KESİNLİKLE ÖNERMEM300 YTL EKLEYİP EN KRAL TELEFONU YANİ N82'Yİ ALABİLİRSİN
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyclone_34

BENCE ALMA.KESİNLİKLE ÖNERMEM300 YTL EKLEYİP EN KRAL TELEFONU YANİ N82'Yİ ALABİLİRSİN

kardeş önerin için teşekkür ederim ama N82 nin krallık derecesi bence değişir yada insanların telden beklentileri. Tabi ki N82 çok güzel özelliklere sahip ama bence çoğu özelliğinin anlamı yok. Mesela kamerası 5 mp olması lazım. ben telefonun kamerasını sadece anlık fotoğraflar için kullanırım bırak telin kamerasını compact sınıf makine bile kullanmak istemiyorum çoğu zaman tercihim d-slr lerden yana. wifi olmasının anlamı yok ki olsa E65 de kullanırdım. GPR si olmuş olmamış yürürken ne işime gerek bunları düşünüp kararsak bence w910i daha avantajlı benim için. Çünkü şarjı N82 ye göre iyi, boyutları daha kabul görür, müzik amaçlı kullanımı daha yanilikçi ve symbian ın yavaşlığından yoksun.

demiyorum ki N82 kötü aksine çok güzel telefon ama bence anlamsız çünkü benim kullanımımı kapsayan bi artı yönü yok.... yinede öneri için saol dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerayuzun -- 4 Şubat 2008; 20:54:31 >

• telefonu bugün inceledim biraz ve hayran kaldım. o nasıl bir ekran ya w810 dan sonra çok çok farklı geldi. yalnız menüsü biraz yavaş gibiydi ama demo aletiydi belki hasarlıdır bozuktur vs. bundan sonraki telefonum w910 olacak inş ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: -BuRAk-

telefonu bugün inceledim biraz ve hayran kaldım. o nasıl bir ekran ya w810 dan sonra çok çok farklı geldi. yalnız menüsü biraz yavaş gibiydi ama demo aletiydi belki hasarlıdır bozuktur vs. bundan sonraki telefonum w910 olacak inş ;)

kardeş nerde baktın demoya bide kızak kaltesi nasıl geldi sana bi cevap yaz nolur alıcam ama birinin durma al demesini bekliyorum. Şu kızağıda içime sinse başka isteiğim yok...
  • ankara metro yanına açılan yeni real de, büyük bir elektronik mağazası var şimdi adını hatırlamıyorum ama çok çok büyük bir yer. neyse cihazın kızağı gayet iyiydi hiç bir basitlik hissetmedim, gevşek de değil gayet sıkıydı w580 ve w850 ninkinden daha sıkıydı. bir avantajı olduğu için söylemiyorum ama bilmiyorum bana çok güvenilir geldi. almadan önce incelemenizde fayda var menüsü biraz yavaştı.
    quote:

Orjinalden alıntı: kerayuzun

quote:

Orjinalden alıntı: -BuRAk-

telefonu bugün inceledim biraz ve hayran kaldım. o nasıl bir ekran ya w810 dan sonra çok çok farklı geldi. yalnız menüsü biraz yavaş gibiydi ama demo aletiydi belki hasarlıdır bozuktur vs. bundan sonraki telefonum w910 olacak inş ;)

kardeş nerde baktın demoya bide kızak kaltesi nasıl geldi sana bi cevap yaz nolur alıcam ama birinin durma al demesini bekliyorum. Şu kızağıda içime sinse başka isteiğim yok...

• çok şık bir telefon gerçekten de kullanan herkese hayırlı olsun
  • saolun ama herkes almasın öle herkesde olmasını istemem
  • w910 ile ilgili sorusu olan arkadaslar buradaki yorumlara bakabilirsiniz
  • Güncel fiyat listesi (07.02.2008)

Ereyon.com: 728 YTL / 721 YTL (Havale indirimi)
    Genpatech.com: 729 YTL / 699 YTL (Havale indirimi)
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.