Şimdi Ara

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.379
Cevap
1
Favori
170.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar w910'un bronze olan rengi var,eşime ondan almak istiyoruz ama daha Türkiye'de herhangi bir yerde yok sanırım bu renkten, göreniniz oldu mu hiç? Yoksa ne zaman gelir sizce?
  • valla bronze yok bildiğim kadarıyla bayan için kırmızısı süper olur ama o da yok tr de ama telpa getirir bence e250 nin her rengi var nerdeyse,hatta e250 nin desteklediği renkten fazla cesidi var sanırım
  • iide kırmızı rengini binbirgecedeki şehrazat kullanıyor

arkadaşlar ayrıyetten ben teknosaya gidip telin demo videosunu izlerken sesi sona verdim ve hiçte kötü değildi sesi...yani sizin bahsettiğiniz ses seviyesiyse bence oda iidi yani en azından vasat değil yeterli düzeyde....

bir kullanıcı olarak katılıyor musun @wolverine 55

• quote:

Orjinalden alıntı: melezsnape

iide kırmızı rengini binbirgecedeki şehrazat kullanıyor

arkadaşlar ayrıyetten ben teknosaya gidip telin demo videosunu izlerken sesi sona verdim ve hiçte kötü değildi sesi...yani sizin bahsettiğiniz ses seviyesiyse bence oda iidi yani en azından vasat değil yeterli düzeyde....

yapmaa demek şehrozda bundan kullanıo
    benim bi beklentim yok dış sesden o yüzden benim için yeterli ama şöle diim ses seviyesi daha yuksek olabilir ama buda yeterli bence baştada sölemiştim incelememde ee malum trde ilk alan benim sonra şehrazat benden gördü aldı hemen ne olcak kıskanc şeyy

• quote:

Orjinalden alıntı: wolverine55

önemli deil bi resim w910iden bence harbi ii cekio
     WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu)

Güzel çekmiş.

• bende 20 gün bekledim ve aldım sonunda.

eğer dış sese ve kameraya pek önem vermiyorsanız hiç düşünmeyin. hemen alın....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih-fatih -- 26 Ocak 2008; 15:19:27 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: melezsnape

iide kırmızı rengini binbirgecedeki şehrazat kullanıyor

yapmaa demek şehrozda bundan kullanıo
    benim bi beklentim yok dış sesden o yüzden benim için yeterli ama şöle diim ses seviyesi daha yuksek olabilir ama buda yeterli bence baştada sölemiştim incelememde ee malum trde ilk alan benim sonra şehrazat benden gördü aldı hemen ne olcak kıskanc şeyy

hiç sorma ya kadın zatne her hafta bi tel değişiyor ondan önceki hafta w580i di ama şaka maka onda varsa türkiyedede vardır ya... yani en azından gelecektir...

ama telin kamerası gerçekten güzel

• Belli bir süre sonra gelir bence de bütün renkleri,biraz daha bekleyelim bari
  • kamera gün ışığında süper ama iç mekanda o kadar deil noise yapıo genelde
  • o bi arkadaşta kıermızısı vardı dedin ya wolverine ona test amaçlı gönderilmişti yani kendi almamıştı zaten kırmızı türkiye ye gelmedi.
  • no hack haklısın öleydi. bu arada benim foto yu gördün senin makine ii çekmiyor falan demiştin benim foto gibi cekmiomu bak aslan orda
  • quote:

no hack haklısın öleydi. bu arada benim foto yu gördün senin makine ii çekmiyor falan demiştin benim foto gibi cekmiomu bak aslan orda

evet bnm elim titriyormuş meğer bi kaç resim ekliyorum şu an sende bi bak istersen.

aslan iyi çıkmış resimde
  • @Wolverine işte daha önceden çekmiş olduklarımdan bir miktar resim. hiç kurcalamadan 1600x1200 ebatlarında ekledim.

• güzel fotolar nohack
  • nohackmove, hocam o BMW ne yaa.
  • KKTC de benim okuduğum üniversite (D.A.Ü.) çevresinde sık sık görülen ve herkesin hayran olduğu bir BMW M6 Cabrio. Maalesef şaftı kaymış sol arka teker o hale gelmiş ve sabaha karşı birileri taksi durağının önüne bırakıp gitmişler.

quote:

Orjinalden alıntı: uguRnB

nohackmove, hocam o BMW ne yaa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nohackmove

KKTC de benim okuduğum üniversite (D.A.Ü.) çevresinde sık sık görülen ve herkesin hayran olduğu bir BMW M6 Cabrio. Maalesef şaftı kaymış sol arka teker o hale gelmiş ve sabaha karşı birileri taksi durağının önüne bırakıp gitmişler.

quote:

Orjinalden alıntı: uguRnB

nohackmove, hocam o BMW ne yaa.

Fena olmuş yaa.Allah sabır versin.
  • http://www.chip.com.tr/konu/Sony-Ericsson-W910-lar-geri-cagirildi_4964.html
    alan arkadaşlarda da var mı bu tür sorunlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ali6233

http://www.chip.com.tr/konu/Sony-Ericsson-W910-lar-geri-cagirildi_4964.html
    alan arkadaşlarda da var mı bu tür sorunlar?

üstteki mesajlarda da tartışmıştık ilk parti telefonlarda bu sorun çıkmış ama yurt dışında tabii.

burda direkt 2. parti var ve sorun yok. henüz yaşayan olmadı sanırım.
  • yani bu yeni bir haber değil bayaadır var ama belki chip daha yeni öğrendi. yada siz daha yeni gördünüz.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.