Şimdi Ara

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.379
Cevap
1
Favori
170.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: 4EveRaP

quote:

Orjinalden alıntı: tevbu

He he öyleyse sevindim. Bu telefonun fiyatı 750 lere ne zaman düşer?İnşallah ilk fiyat düşüşünde alacam bu telefonu...

VaLLahi demin teLefonuma mesaj geLdi GoLd'da TeLefon feLan ürünLerinde%18 indirim varmış... 800 ytL üzerinden hesapLayınca 664 ytL yapıyor

şanlısın ama 3 hafta önce gold takilerin ve istanbuldaki pek çok telefon bayiinin bu telefondan haberi yoktu bile belki gold ta yokturda yada yeni gelmiştir. :)

• Ewet Arkadaşlar Size Büyük Hizmetim....
    W910'un FS'sini Çıkarttım ve Dosyalarına Ulaştım....
    İşte Size W910'nin Tüm Orjinal Dosyaları...(Resimler;Temalar;Sesler;Java'lar;Hatta Telin İçindeki Flash Menu'sü)
    Not: Bide İçinden Zil Seslerinin Olduğu Yerde "İstanbul" Diye Bir Melodi Çıktı Haberiniz Varmı...?
    Daha w910 Alamadım Ama Olsun

Link:http://rapid+share.com/files/84886962/W910_Orjinal_Dosyalar.rar
  • quote:

Orjinalden alıntı: thehspeed

Ewet Arkadaşlar Size Büyük Hizmetim....
    İşte Size W910'nin Tüm Orjinal Dosyaları...(Resimler;Temalar;Sesler;Java'lar;Hatta Telin İçindeki Flash Menu'sü)
    Not: Bide İçinden Zil Seslerinin Olduğu Yerde "İstanbul" Diye Bir Melodi Çıktı Haberiniz Varmı...?

evet var haberim istanbul hoş bi melodi

• @thehspeed

İşte bu güzel oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 19 Ocak 2008; 16:30:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4EveRaP

quote:

He he öyleyse sevindim. Bu telefonun fiyatı 750 lere ne zaman düşer?İnşallah ilk fiyat düşüşünde alacam bu telefonu...

VaLLahi demin teLefonuma mesaj geLdi GoLd'da TeLefon feLan ürünLerinde%18 indirim varmış... 800 ytL üzerinden hesapLayınca 664 ytL yapıyor

İşte buna güzel haber derim. Yarın bir araştırayım.İnşallah bulurum bir tane...
  • +1 ama rapid share.com da bi problem olcak ki açılmıyor yada türkiyede oda engellendi.
    bi sitede başındaki www. çıkarıldı diye okudum ama yinede açılmıyor. ms-dos ta ping deerlerinide alamıyorum zaten
    quote:

Orjinalden alıntı: Katze

@thehspeed

İşte bu güzel oldu.
  • quote:

Arkadaşım sağolasında w910 ile k850i kardeş telefonlar(platform bakımından) ben w910i deki flash menülere hayranım bu menüleri k850i ye monte edemez miyiz valla olsa süper olur.

• o flash menüler tema ile alakalı ve eğer arkadaşın verdiği rapid share linkini indirirsen bahsettiğim temalar var içinde bi dene istersen thm uzantılı dosyalar işte telefona at ve gerisini ayarlamayı dene bizde öğrenmiş oluruz çalışıyomu diye.

quote:

Orjinalden alıntı: redbloodedman

quote:

Arkadaşım sağolasında w910 ile k850i kardeş telefonlar(platform bakımından) ben w910i deki flash menülere hayranım bu menüleri k850i ye monte edemez miyiz valla olsa süper olur.

• telefona virus girdi hemde tam 12 tane walkmane doğrudan girmio artıkkıın arkadaşımın pc den bulaştı off ama medyadan girio allahtan yazılım güncelleme hemen gelir inş
  • fabrika ayarlarına dön dedim ama olmadı gitmiş walkman kısayolu herneyse sanırım yazılım güncellemyle hallederim
  • Temalar çalışıyor zaten daha önceden yüklemiştim onları fakat menüler çıkmıyor. Yani bildiğimiz klasik sonyericsson menüsü geliyor karşıma w910i de ki gibi flash menüler yok malesef. dosyaların içinde .swf uzantılı flash menü dosyaları da çıktı ama onları kullanabilmek için telefonu bi program yardımıyla flashlamak gerekiyor. şu anda bu telefonları destekliyon patch programı yok olsa bileilk deneyen olmak istemem
    quote:

Orjinalden alıntı: nohackmove

o flash menüler tema ile alakalı ve eğer arkadaşın verdiği rapid share linkini indirirsen bahsettiğim temalar var içinde bi dene istersen thm uzantılı dosyalar işte telefona at ve gerisini ayarlamayı dene bizde öğrenmiş oluruz çalışıyomu diye.

quote:

Orjinalden alıntı: redbloodedman

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: wolverine55

fabrika ayarlarına dön dedim ama olmadı gitmiş walkman kısayolu herneyse sanırım yazılım güncellemyle hallederim

ben orda fabrikla ayarlarına dönde komple falan vardı tamamını sıfırlayan bişiy vardı onu yaptım zamanında bide sen dene bana yaramıştı.
  • quote:

kardeşim gitti gidiyorda .. altivi.. den yaklaşık 450-500 ytl ye kazanıp.. 600 ytl ye satan arkadaşlar var .. 650 ye kesin bulursun yani...

benim için 600 de fazla 500 e bulmam lazım:)
  • Garantili fiyatıda oldukça düşmüş.Şubat sonu gibi 650 civarına inmesi muhtemel.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fastteam

quote:

kardeşim gitti gidiyorda .. altivi.. den yaklaşık 450-500 ytl ye kazanıp.. 600 ytl ye satan arkadaşlar var .. 650 ye kesin bulursun yani...

benim için 600 de fazla 500 e bulmam lazım:)

arkadaşlar fazla küçümsemeyin telefonu ve 500 e düşmesi söz konusu değil kimse en az 750-800 e aldığı telefonu 2 ayda 30% indirimle satmaz. ki 500 e zor bulursunuz.

hatırlatayım her ne kadar üstün olabilecek te olsa n73 bi arlar 550 falandı 700 lere bile çıktı.

• Millet bugün Genpanın sitesine baktım. Telefon 729 Ytl havale ile 700'e geliyor. Tahminim bir aya kalmaz 650'ye düşer.Ama ben bir ay beklermiyim bilmiyorum.

http://www.genpatech.com/_urun_sayfasi&ekpid=MPWtHTXhrelYrRkRNdzRYTXdFRE0yNFhNd1l6TVA
  • bence 650 olması 1 aya kalmaz çünkü telpa yeni dispritör oldu ve fiyatlarda düşüş bekleniyor....
  • http://www.sonyericsson.com/cws/support/products/updateservice/w910i?cc=tr&lc=tr

arkadaşlar yukarıdaki linkteki programla sürüm güncelllemeyi denediniz mi yeni sürüm piyasaya sürelecek deniyodu sürülmüş mü?

Ben takip ediyorum bayadır kafaya koydum alıcam iştede biraz daha karışık kafam Nokia E65 kullanıyorum telefonumu seviyorum çok güzel çok amaçlı ama bulunduğum yerde wifi nin bir anlamı yok hapörlörü çok güzel ses veriyo müzik açısındada iyi ancak ben radyo istiyorum ve bu telefonla aramda bi bağ oluştu sanki ayrıca ben her zaman küçük ayrıntılarda tat bulmuşumdur. symbian sıktı artık farklı değişik özellikler istiyorum yeni menü şekilleri shake control sense me gibi...Bide walkman telefonda müzik dinlemek daha keyifli olur diye düşünüyorum....

Şarjı nasıl telefonun memnun musunuz kullanan arkadaşlar tavsiye eder misiniz?

• quote:

Orjinalden alıntı: kerayuzun

http://www.sonyericsson.com/cws/support/products/updateservice/w910i?cc=tr&lc=tr

arkadaşlar yukarıdaki linkteki programla sürüm güncelllemeyi denediniz mi yeni sürüm piyasaya sürelecek deniyodu sürülmüş mü?

Ben takip ediyorum bayadır kafaya koydum alıcam iştede biraz daha karışık kafam Nokia E65 kullanıyorum telefonumu seviyorum çok güzel çok amaçlı ama bulunduğum yerde wifi nin bir anlamı yok hapörlörü çok güzel ses veriyo müzik açısındada iyi ancak ben radyo istiyorum ve bu telefonla aramda bi bağ oluştu sanki ayrıca ben her zaman küçük ayrıntılarda tat bulmuşumdur. symbian sıktı artık farklı değişik özellikler istiyorum yeni menü şekilleri shake control sense me gibi...Bide walkman telefonda müzik dinlemek daha keyifli olur diye düşünüyorum....

Şarjı nasıl telefonun memnun musunuz kullanan arkadaşlar tavsiye eder misiniz?

Ben günde 2-3 saat müzik dinliyorum ve 24 saat açık 5-6 gün dayanıyor arada günlük 10 tane en az resim de çekiyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: nohackmove

Ben günde 2-3 saat müzik dinliyorum ve 24 saat açık 5-6 gün dayanıyor arada günlük 10 tane en az resim de çekiyorum.

Şarj süresi çok iyi görünüyor.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.