Şimdi Ara

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.379
Cevap
1
Favori
170.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben genellikle K850i için yapılmış temaları kullanıyorum.
    öxelikle walkman menüsü beyaz olan temaları tercih ediyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: wolverine55

flash tema yuklenebiliyor tabiki hemde en güzelleri bu telefonda çünkü flash temalar harekete fuyarlı bu telefonda ayrıca walkman de değişiyor temayla beraber... ama şu varki şuana kadar w910 i için bırak flash temayı tam manasıyla w910i için tema bile yok... zamanla çıkacaktır eli kulağında bence
  • ben eclipse ye bayıldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Sony Ericsson W910i gerçekten şık görünüyor. Özellikle telefonun ekran kalitesini beğendiğimi söyleyebilirim.

Ben de, ayrıca ekranının 2.4" olması da çok iyi.
  • @wolverine55

abi bana w910i ilk aldığında yüklü olan temalar, zil sesleri ve duvar kağıtlarını yollayabilirmisin?

Telefon bir ara sapıttığı için fabrika ayarlarından tümünü sıfırlayı seçmek zorunda kaldım. telefon bomboş şuan.
  • nohackmove, telefonda fabrika ayarlarından sıfırlamayı gerektirecek ne tür bir problem oluştu?
  • artık nokiadan vazgeçmenin zamanı gelmiş gibi görunuyor
  • Gece rüyamda bi mekana gidiyodum bar gibi ve herkes masanın üstüne bu telefonu çıkartıp koyuyordu. Kimisinde kırmızı kimisinde siyahı vardı bi tek bende yoktu masada.

Kabus mu gördüm ben yahu
  • süper bır telefon tam kopmalık. are you ready kop evladım.hahahha.:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: talanas

Gece rüyamda bi mekana gidiyodum bar gibi ve herkes masanın üstüne bu telefonu çıkartıp koyuyordu. Kimisinde kırmızı kimisinde siyahı vardı bi tek bende yoktu masada.

Kabus mu gördüm ben yahu

• ses seviyesine herkes kotlemis ben de n72 war ona gore de mi kotu
  • quote:

Orjinalden alıntı: uguRnB

nohackmove, telefonda fabrika ayarlarından sıfırlamayı gerektirecek ne tür bir problem oluştu?

walkman menüsünde listeler boş çıkmaya başladı resimlere ve videolara hatta mp3 lere bile sasdece dosya yöneticisinden ulaşabiliyordum . bahsettiğim işlemden sonra düzeldi.

ekranın üstündeki tuşlarla veya medya ve walkman menüsünden resimlere girmek isteyince o dosya var veya dosya açılamıyor uyarısı ardından telefon kapanıp açılıyordu.

üstüne bide akşam kktc turkcell hattım bozuldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nohackmove

quote:

nohackmove, telefonda fabrika ayarlarından sıfırlamayı gerektirecek ne tür bir problem oluştu?

walkman menüsünde listeler boş çıkmaya başladı resimlere ve videolara hatta mp3 lere bile sasdece dosya yöneticisinden ulaşabiliyordum . bahsettiğim işlemden sonra düzeldi.

ekranın üstündeki tuşlarla veya medya ve walkman menüsünden resimlere girmek isteyince o dosya var veya dosya açılamıyor uyarısı ardından telefon kapanıp açılıyordu.

alala heralde virus girmiş senin makineye bende hiç sorun çıkmadı.. tema olayına bakıcam inşallah becerebilirim

• telefonun orjinalinde olan ses dosyaları temalar ve resimleri bilgisyara aktar winrar la sıkıştır veya winziple. sonrada paylaşım sitelerinden birine upload et ve linkini bana at. pm olarak.
    quote:

Orjinalden alıntı: wolverine55

quote:

quote:

alala heralde virus girmiş senin makineye bende hiç sorun çıkmadı.. tema olayına bakıcam inşallah becerebilirim

• bu arada bizim imzada şekil oldu forumda başka kimsede yok walla.
  • quote:

quote:

Teşekkürler cevap için.
    Bu arada, geri toplanan ilk part da kapanıp açılma problemi oluyormuş.Ama bu Türkiye'ye gelen ürünler için geçerli değilmiş.Yinede dikkat etmek lazım.Bundan sonra sorun çıkmaması dileği ile..

• ya bende bundaan almak istiyorummmm ama dış sesi benim için önemlii d900i samsung tan kötümü sesiii dışa verdiği ses ceavplarsanızzzz sevinirimmmm
  • kullanannn varsa w910iiii beni eklesiinnn soracaklarım varrr eaytan44@hotttt
  • quote:

bu arada bizim imzada şekil oldu forumda başka kimsede yok walla.

kardeş onu ancak 10 gün sonra yapabilirim ya eve gidince burdaki pc lerle olmuo
    bu arada en güzel imza bizde olabilir çünkü harbi bi makinemiz var
  • quote:

telefonun orjinalinde olan ses dosyaları temalar ve resimleri bilgisyara aktar winrar la sıkıştır veya winziple. sonrada paylaşım sitelerinden birine upload et ve linkini bana at. pm olarak.

al arkadaşım bekleme sen ben buldumhttp://www.sethpo.de/Original-SE-Themes.html burda orjinal temalar mevcut güle güle kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: redbloodedman

quote:

telefonun orjinalinde olan ses dosyaları temalar ve resimleri bilgisyara aktar winrar la sıkıştır veya winziple. sonrada paylaşım sitelerinden birine upload et ve linkini bana at. pm olarak.

al arkadaşım bekleme sen ben buldumhttp://www.sethpo.de/Original-SE-Themes.html burda orjinal temalar mevcut güle güle kullan

eyvallah kardeş saol

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.