Ben genellikle K850i için yapılmış temaları kullanıyorum. öxelikle walkman menüsü beyaz olan temaları tercih ediyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: wolverine55
flash tema yuklenebiliyor tabiki hemde en güzelleri bu telefonda çünkü flash temalar harekete fuyarlı bu telefonda ayrıca walkman de değişiyor temayla beraber... ama şu varki şuana kadar w910 i için bırak flash temayı tam manasıyla w910i için tema bile yok... zamanla çıkacaktır eli kulağında bence
ben eclipse ye bayıldım
quote:
Orjinalden alıntı: ..Knight..
Sony Ericsson W910i gerçekten şık görünüyor. Özellikle telefonun ekran kalitesini beğendiğimi söyleyebilirim.
Ben de, ayrıca ekranının 2.4" olması da çok iyi.
@wolverine55
abi bana w910i ilk aldığında yüklü olan temalar, zil sesleri ve duvar kağıtlarını yollayabilirmisin?
Telefon bir ara sapıttığı için fabrika ayarlarından tümünü sıfırlayı seçmek zorunda kaldım. telefon bomboş şuan.
nohackmove, telefonda fabrika ayarlarından sıfırlamayı gerektirecek ne tür bir problem oluştu?
artık nokiadan vazgeçmenin zamanı gelmiş gibi görunuyor
Gece rüyamda bi mekana gidiyodum bar gibi ve herkes masanın üstüne bu telefonu çıkartıp koyuyordu. Kimisinde kırmızı kimisinde siyahı vardı bi tek bende yoktu masada.
Kabus mu gördüm ben yahu
süper bır telefon tam kopmalık. are you ready kop evladım.hahahha.:D
quote:
Orjinalden alıntı: talanas
Gece rüyamda bi mekana gidiyodum bar gibi ve herkes masanın üstüne bu telefonu çıkartıp koyuyordu. Kimisinde kırmızı kimisinde siyahı vardı bi tek bende yoktu masada.
Kabus mu gördüm ben yahu
ses seviyesine herkes kotlemis ben de n72 war ona gore de mi kotu
quote:
Orjinalden alıntı: uguRnB
nohackmove, telefonda fabrika ayarlarından sıfırlamayı gerektirecek ne tür bir problem oluştu?
walkman menüsünde listeler boş çıkmaya başladı resimlere ve videolara hatta mp3 lere bile sasdece dosya yöneticisinden ulaşabiliyordum . bahsettiğim işlemden sonra düzeldi.
ekranın üstündeki tuşlarla veya medya ve walkman menüsünden resimlere girmek isteyince o dosya var veya dosya açılamıyor uyarısı ardından telefon kapanıp açılıyordu.
üstüne bide akşam kktc turkcell hattım bozuldu.
quote:
Orjinalden alıntı: nohackmove
quote:
walkman menüsünde listeler boş çıkmaya başladı resimlere ve videolara hatta mp3 lere bile sasdece dosya yöneticisinden ulaşabiliyordum . bahsettiğim işlemden sonra düzeldi.
ekranın üstündeki tuşlarla veya medya ve walkman menüsünden resimlere girmek isteyince o dosya var veya dosya açılamıyor uyarısı ardından telefon kapanıp açılıyordu.
alala heralde virus girmiş senin makineye bende hiç sorun çıkmadı.. tema olayına bakıcam inşallah becerebilirim
telefonun orjinalinde olan ses dosyaları temalar ve resimleri bilgisyara aktar winrar la sıkıştır veya winziple. sonrada paylaşım sitelerinden birine upload et ve linkini bana at. pm olarak.
quote:
Orjinalden alıntı: wolverine55
quote:
quote:
alala heralde virus girmiş senin makineye bende hiç sorun çıkmadı.. tema olayına bakıcam inşallah becerebilirim
bu arada bizim imzada şekil oldu forumda başka kimsede yok walla.
quote:
quote:
Teşekkürler cevap için. Bu arada, geri toplanan ilk part da kapanıp açılma problemi oluyormuş.Ama bu Türkiye'ye gelen ürünler için geçerli değilmiş.Yinede dikkat etmek lazım.Bundan sonra sorun çıkmaması dileği ile..
ya bende bundaan almak istiyorummmm ama dış sesi benim için önemlii d900i samsung tan kötümü sesiii dışa verdiği ses ceavplarsanızzzz sevinirimmmm
bu arada bizim imzada şekil oldu forumda başka kimsede yok walla.
kardeş onu ancak 10 gün sonra yapabilirim ya eve gidince burdaki pc lerle olmuo bu arada en güzel imza bizde olabilir çünkü harbi bi makinemiz var
quote:
telefonun orjinalinde olan ses dosyaları temalar ve resimleri bilgisyara aktar winrar la sıkıştır veya winziple. sonrada paylaşım sitelerinden birine upload et ve linkini bana at. pm olarak.