telefonun orjinalinde olan ses dosyaları temalar ve resimleri bilgisyara aktar winrar la sıkıştır veya winziple. sonrada paylaşım sitelerinden birine upload et ve linkini bana at. pm olarak.
Arkadaşlar W910i nin Ajanda menüsü altında "Video çağrısı" ile öndeki kamerayı kullanabilirsiniz. resim çekme falanda var içinde.
eyvallah saol
beyler telefonun ses seviyesi ve kalitesi hakkındaki düşüncelerinizi de yazın bayadır kullanıyosunuz artık düşünceleriniz oturmuştur. bi 5-6 ay sonra fotoğraf çekmekten sıkılıp tekrar walkmane geçebilirim zaten k850i aldığım son bar tipi telefon olacak bundan sonra kayar kapağa yönelcem. kayar kapak performansı nası bi noksanlık tutukluluk falan yapıyo mu?
arkadaşlar ses olayı ne oldu, hiç açıklama yapılmadı henuz.. 8 ocaktan itibaren tam kapasiteyle çalışacak deniyordu tel için ona gore bende alıp almamak arasındayım (;
şuan ben yazılım bulamadım 1 hafta sonra finallerim bitecek o zaman bu güncelleme işine bakıcam telefonun kızağı gayet iyi şuan ses performansı kulaklıkta gayet iyi ama daha öncede sölediğim gibi dış sese önem veren kişilerin bu tele yönelmesini tavsiye etmiyorum ama benim için yeterli sonuçta hiçbir telin dış sesini sonuna kadar açıpda of bea bu ne bass böle diip dinleyen görmedim sonuçta kulaklığın yerini tutmuyor .
quote:
Orjinalden alıntı: wolverine55
şuan ben yazılım bulamadım 1 hafta sonra finallerim bitecek o zaman bu güncelleme işine bakıcam telefonun kızağı gayet iyi şuan ses performansı kulaklıkta gayet iyi ama daha öncede sölediğim gibi dış sese önem veren kişilerin bu tele yönelmesini tavsiye etmiyorum ama benim için yeterli sonuçta hiçbir telin dış sesini sonuna kadar açıpda of bea bu ne bass böle diip dinleyen görmedim sonuçta kulaklığın yerini tutmuyor .
2 cevabınada katılıyorum
Telefon oldukça güzel. Ekranı büyük olması film izleme açısından büyük avantaj.
Daha ilk haftasında arıza çıkardı, garantiye gitti. Genpa garantiliydi fazla sorun çıkarmaz inş.
maşallah buyuk başarı 1 haftada bozmuşsun
bu telefonun en büyük eksiği wi-fi olmaması..sırf o yüzden soğudum açıkcası
arkadaşlar su w580 ve s500 de olan lanet olası tus catlama problemi war mı kullanlara soruyorum teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: ka1984
arkadaşlar su w580 ve s500 de olan lanet olası tus catlama problemi war mı kullanlara soruyorum teşekkürler
İlk üretilenlerde var ama sonrakilerde yoktur..
yok abi kadife gibi tuşu var meretin hayatta çatlamaz
Arkadaşlar w910'ların ilk versiyonlarında 10 saniye sonra kendini geri kapatma , gelen aramalara cevap verememe sorunu varmış.Se telefonları toplatıyormuş. Bu konu hkkında bilgisi olan arkadaş var mı?
kardeş o sorun sadece bi ülkede yaşanmış ve şuan öle bi sorun yok
He he öyleyse sevindim. Bu telefonun fiyatı 750 lere ne zaman düşer?İnşallah ilk fiyat düşüşünde alacam bu telefonu...
quote:
Orjinalden alıntı: tevbu
He he öyleyse sevindim. Bu telefonun fiyatı 750 lere ne zaman düşer?İnşallah ilk fiyat düşüşünde alacam bu telefonu...
istanbuldaysan özelliklede avrupa yakasındaysan al derim AVCILAR'da bi telefoncu var kvk bayii orda 750ytl nakit , 12 taksite 800 diyor ve Garantex ücretsiz yapıyor
quote:
Orjinalden alıntı: tevbu
VaLLahi demin teLefonuma mesaj geLdi GoLd'da TeLefon feLan ürünLerinde%18 indirim varmış... 800 ytL üzerinden hesapLayınca 664 ytL yapıyor