Şimdi Ara

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.379
Cevap
1
Favori
170.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolverine55

ne zaman şarj ettiğimi unuttum

• valla bnm ipod yenilendi servisten yollamışlar artık bi kaç hafta ipod tan müzik dinlerim
    bakalım telefonun şarjı ne kadar daha dayanmaya başlıcak en az 1 gün uzar pil ömrü sanırım
    quote:

Orjinalden alıntı: uguRnB

quote:

Orjinalden alıntı: nohackmove

Ben günde 2-3 saat müzik dinliyorum ve 24 saat açık 5-6 gün dayanıyor arada günlük 10 tane en az resim de çekiyorum.

Şarj süresi çok iyi görünüyor.
  • Herşey iy hoş karar verdim almaya piyasadan sanki toplatmışlar teli yok hiçbir yerde bi kaç sitede var onlarda uçuk fiyatlar. O kadar araştır zar zor karar ver alıyım de ama alama
  • Bide arkadaşlar ben size birşey soracağım telefon alışverişeri hakkında. İnternetteki satış yapan hepsiburada ereyon ceptikla falan gibi sitelerde açılmış tamir görmüş ya da bu na benzer durumlardan geçmiş tel satma ihtmalleri var mı ya da yaşadığınız bir olay. Sonuçta kvk ya bakıyorum genpatech e bakıyorum bunlara göre fiyatlar çok iyi ama sonuçta getiren büyük firma bunlar daha hesaplı olması lazım değil mi acaba diyorum kalite falan farkı varmıdır ya da böyle şeyler işte.... Tamamen masum bir şekilde soruyorum acaba olabilir mi diye yanlış anlaşılmasın!!!

Aslında sormamın sebebi şu anlatıyım;

Ben bundan 4-5 ay önce falan ismini vermek istemiyorum ama T**nosa diyelim anlayan anlasın neyse işte buradan E65 aldım ve telin kızağının arası açık geldi götürdüm teknosaya durumu anlattım yok normal dediler. Ben ankarada istikamet ediyorum cepa diye bi alışveriş merkezi var orada da nokia kendi mağazasını açmış. orda teşhirdeki E65 i elim alıp baktığımda kızak mesafesi daha kapalıydı ki ben açılmamış kutu diye aldım bu tel teşhir telefonuydu kim bilir kaç kişi kurcaladı.Sonra içim pimpiriklendi servise götürdüm yenisiyle değiştirdim bi şekilde ama aldığım telde çok farklı değildi işin açığı. Diyeceksiniz ki lafa internetle başladın t**nosa ile bitirdin buna benzer bir kaç olayıda internetten aldığım tellerde yaşadım...

Şöyle toplayayım acaba bu benimki telihsiz serüvenler dizisi mi yoksa genel bir durum mu bunu merak ediyorum. Buraya yazdım bu yazıyı belki farklı bir yere olmalıydı eri burası değil ama w910i almak istiyorum ve buradaki arkadaşlarla dertleşmek daha sıcak geldi bana affınıza sığınarak cevap bekliyorum.

Teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: kerayuzun

Herşey iy hoş karar verdim almaya piyasadan sanki toplatmışlar teli yok hiçbir yerde bi kaç sitede var onlarda uçuk fiyatlar. O kadar araştır zar zor karar ver alıyım de ama alama

Diğer bir çok alışveriş sitesine göre Ereyon.Com'da oldukça uygun bir fiyattan satılıyor.Senin için 3-5 tıklama yapıp ereyon sayfasının linkini buraya koyuyorum.

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=85575

• quote:

quote:

Herşey iy hoş karar verdim almaya piyasadan sanki toplatmışlar teli yok hiçbir yerde bi kaç sitede var onlarda uçuk fiyatlar. O kadar araştır zar zor karar ver alıyım de ama alama

Diğer bir çok alışveriş sitesine göre Ereyon.Com'da oldukça uygun bir fiyattan satılıyor.Senin için 3-5 tıklama yapıp ereyon sayfasının linkini buraya koyuyorum.

Çok teşekkür ederim kardeş ama ereyonda da ön sipariş ben alıcam telefonu ve bakliycem....vallaha dayanamam sabırsızlıktan giderim

• quote:

quote:

quote:

Çok teşekkür ederim kardeş ama ereyonda da ön sipariş ben alıcam telefonu ve bakliycem....vallaha dayanamam sabırsızlıktan giderim

bekleyebilirsen bekle bakalım telpa ne yapıcak

• quote:

vallaha mecur bekliycez gibi aslında bir kaç sitede buldum ama bekleyelim daha iyi... Bu arada w910i kullanan arkadaşların telleri ne renk acaba -renk konusunda kararsız kaldım kırmızı diyorum güzel duruyo diye kahverengimside ağır o da hoş diyorum bi yandada siyahın asaleti kararsızlık çok kötü - renk konusunda önerilerinz var mı daha canlısını görmek nasip olmadı fotoğraflara bakarak yorum yapıyorum sizler daha iyi bilirsiniz hangi renk daha çok yakışıyor?
  • quote:

quote:

vallaha mecur bekliycez gibi aslında bir kaç sitede buldum ama bekleyelim daha iyi... Bu arada w910i kullanan arkadaşların telleri ne renk acaba -renk konusunda kararsız kaldım kırmızı diyorum güzel duruyo diye kahverengimside ağır o da hoş diyorum bi yandada siyahın asaleti kararsızlık çok kötü - renk konusunda önerilerinz var mı daha canlısını görmek nasip olmadı fotoğraflara bakarak yorum yapıyorum sizler daha iyi bilirsiniz hangi renk daha çok yakışıyor?

kardeş kırmızı bayan işi gibi duruo ben diğer renkleri görmedim ama 2wicky kırmızısını kullandı ve biraz feminen olduğunu söledi.sonuç olarak bende siyahı var ve inan öteki renkleri görmek bile istemiorum çok hoş şöle diim bu telefon hem sportif hemde klasik çok ii harmanlanmış

• quote:

kardeş kırmızı bayan işi gibi duruo ben diğer renkleri görmedim ama 2wicky kırmızısını kullandı ve biraz feminen olduğunu söledi.sonuç olarak bende siyahı var ve inan öteki renkleri görmek bile istemiorum çok hoş şöle diim bu telefon hem sportif hemde klasik çok ii harmanlanmış

sanırım kırmızının kutusundan kırmızı kulaklık falan çıkıormuş o yüzden bende biraz soğudum şimdi onu inceliyodum işte.... kardeş hiç o diğer renkteki telden gördün mü o nasıl yakışmış mı tele yani en azından aklımda bir soru işareti kalmasa iyi olur....
  • başka renk görmedim kerayuzun
  • quote:

başka renk görmedim kerayuzun

saol kardeş
  • quote:

quote:

başka renk görmedim kerayuzun

saol kardeş

önemli deil bi resim w910iden bence harbi ii cekio
     WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu)

• ekran budur beyler
    kalite farkına dikkat bu gözle daha açık ve net görülüyor

• samsung hiç sevmdiğim bi telefondur ..w910i 10 numara tel gerçektende ..
  • arkadaşlar önceki gunlerde sanırım haporlor sesi ile ilgili konuşmalar geçmişti gezerken takıldı gözüme paylaşıyım dedim

http://www.gsmarena.com/latest_features-review-171p3.php

burdaki sonuçlara göre fena sayılmaz iyi ses veriyor olması lazım
  • desibeli doğru olabilir çünkü arama sesi inanılmaz yuksek çıkıo yani okul kantinini inletio çalınca ama kaliteli deil mp3 dinlerken dış sesi
  • quote:

desibeli doğru olabilir çünkü arama sesi inanılmaz yuksek çıkıo yani okul kantinini inletio çalınca ama kaliteli deil mp3 dinlerken dış sesi

belkide bunu bir pazarlama yöntemi olarak yapmışlardır çünkü harici hapörlr satıyorlar ve bi eksik nokta şartki insanlar yenilerine yönelsin... Aslında SE yi takdir ediyorum. Foto kalitesi isteyene cyberShot müzik isteyene walkman serisi var en azından müşteriin ne istediğini bilerek alışveriş yapmasını sağlıyorlar. Benim fikrime göre dış ses önemli değil önemli olan kulaklıkta dinlerken haz vermesi gerisi hikaye....
  • hayırlı olsun birdahaki telefonum se olacak gibi
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.