SON DAKİKAAAAAAAAAAAAA f you have purchased a K630i, K850i, V640i, or W910i please update your firmware in the next release in January 2008 for optimal performance i found this on the Sony Ericsson website in the fine print. My only question is how will we be able to update the firmware that sony will provide can we just hit update or do we have to go to a sony store. ocak 8 de k850 ciler ve w910 cular en yuksek performansı alıcakları fw lere kavuşacaklar bakalım nasıl olcak
Hmm bakalım ocak ayı neler getiricek w910 için
tasarımı çok süper..Biraz daha yazılım atasalar n95 olcek
ARKADAŞLAR İLGİLENENLER VARSA SIFIR W910i VAR ELİMDE. KVKLI VE SIFIR. FİYAT 620 YTL. harunutku75@hotmail.com...
quote:
Orjinalden alıntı: harunutku
ARKADAŞLAR İLGİLENENLER VARSA SIFIR W910i VAR ELİMDE. KVKLI VE SIFIR. FİYAT 620 YTL. harunutku75@hotmail.com...
500 düz hesap düz many
quote:
Orjinalden alıntı: disdanger
tasarımı çok süper..Biraz daha yazılım atasalar n95 olcek
n95 inde yazılımı çok güzel biraz küçültüp tip ekleseler w910i olcak (makineye atsınlar çeker belki )
telefonun hayırlı olsun incelemen için saolbu arada telefonun tasarımı gerçekten çok hoş
quote:
Orjinalden alıntı: emre_14
telefonun hayırlı olsun incelemen için saolbu arada telefonun tasarımı gerçekten çok hoş
tşkler kardeş... bencede
quote:
Orjinalden alıntı: uguRnB
quote:
Orjinalden alıntı: harunutku
500 düz hesap düz many
walla kardeşim ürün bayiden alacağının aynı. ben yaklaşık 120 altına veriyorum. İlgilenen olursa 600 altına teklif vermesin lütfen, zaten ereyon en ucuz o da 740lı bişeydi.... harunutku75@hotmail.com
eeee 2wicky şimdi ne diyosun işe yaramzmı bzm telefon
ben şimdi kvk lara kasko yaptırmak için gitcem yaptıramazsam vatanbilgisayara bu akşam iade edip başka bi yerden bi telefon alcam.
bu akşam halletmeliyim çünkü yarın okula dönmem lazım
Hocam niye işe yaramasın, ben hala w850den daha iyi olduğunu düşünüyorum. Bir de 600küsür milyon para vericektin takoza
quote:
Orjinalden alıntı: talanas
Bir de 600küsür milyon para vericektin takoza
bu kısmı anlayamadım :@
hmm w850 piyasada yok mu diye başlığı açan sen değil miydin arkadaşım Verilen cevaplarda da birisi yazmıştı en ucuz fiyat 600küsür milyona bilmem nerde diye. Arattırma bana şimdi
quote:
Orjinalden alıntı: talanas
hmm w850 piyasada yok mu diye başlığı açan sen değil miydin arkadaşım Verilen cevaplarda da birisi yazmıştı en ucuz fiyat 600küsür milyona bilmem nerde diye. Arattırma bana şimdi
haklısın üstteki mesajında w910i ye takoz dediğini sandım
neyse arkadaşlar garantex yaptırıcam sabah 1 yıllık
Hayırlı olsun Yakın zamanda izlenimlerini bekliyoruz
arkadaşlar okul başlar wolverine55 artık bu kadar takılamaz burlara hepinize selametle der saygılar sunup arada bir uğrarım
iyi dersler hocam sanada bizim ki gibi.. :)
bende kktc ye gelmiş bulunuyorum.
telefonu burda kurcalamaya devam etcem
Fakat ben bunda ekran koruyucu süresini
VE
tuşkilidi AYARLARINI bulamadım yaw ne iş bu yaaa?
Telefonun eksi özelliklerinden biri olan kamera ışığı olmamasını MXE-60 ile kapatabilir miyiz? diğer bi deyişle bu telefon bu aksesuar ile uyumlu mu? deneyen varsa buraya yazsın lütfen.