Şimdi Ara

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.379
Cevap
1
Favori
170.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 2 gündür sorup duruyorum telefon halen piyasada yok

Yeni incelemeleri bekliyoruz alanlardan :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: talanas

Ben 2 gündür sorup duruyorum telefon halen piyasada yok

vatan bilgisayarda var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolverine55

yeni resimler
     WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu)

Resim linklerini düzelttim

• bir walkman telefonda kamera aranmaz ona bişe denmez auto focus yuıksek pixel kalişteli lens bu kesinlikle walkman telefondan istenilecek bişe degil ama hala bir w serisi telefonda 3.5 mm jack olmaması cook buyuk bi eksik hala bu telefonla beraber yanında su donusturucu zımbırtıyıda tasımak zorundasınız bu telefon her ne olursa olursa muzik olayını tam oalrak cozemiyor ne adının hakkını veriyor nede fiyatının bir walkman telefonun en son srisinden dhaa once telefıon cıkarmıs olan nokia bile mıuzik adına gercekten daha basarılı hatta artık butun son cıkan n serisinde muzik telefonu olmamasına ragmen 3.5 mm jack kullanıyor sesler s.e w serisininden hepsinden ustun w810i kullanan birisi olarak bu telefonu tavsiye etmem aynı fiyata n81 oneririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

quote:

Orjinalden alıntı: talanas

Ben 2 gündür sorup duruyorum telefon halen piyasada yok

vatan bilgisayarda var.

Fakat ordada kasko yapmıyorlar
    bana sonrada kvk da falan 30€ ya yaptırısın dedi vatandaki eleman

Eğer c.tesi kasko yapan yer bulamazsam anında gidip iade etcem telefonu.

o kadar para verdim bide kvk avcılarda 810ytl iken vatan 860ytl çekti yuh derim heriflere valla

• Bu da benim "mini" incelemem

+ lar

Her şeyden önce cihaz gerçekten çok şık, 3 gündür kullanıyorum ve gören herkes hayran kaldı dizayna. Kullanımı bütün SE ler gibi (k850i hariç) çok pratik. Açıkçası k850i yi kullandığımda A200 platformunun biraz işleri karıştırdığını düşünmüştüm. Dokunmatik alanlar ve tuş takımı dizaynı pek pratik değildi bana göre. Ancak aynı platformu kullanan w910i de böyle bir sorun yok. En azından dokunmatik tuşlar olmadığı için k850i deki gibi karmaşa yaşamıyorsunuz. Tuşlar yeterli büyüklükte ve çok rahat.

Ekran açısından w580i ile birlikte şu an piyasada olan SE telefonlar içinde en iyisi. Çok parlak ve kontrastı süper. Direk güneş ışığında bile hiç bir şekilde zorlanmıyorsunuz. Söylemeden geçemeyeceğim cihazın default temalarının hepsine bayıldım, bana kalırsa hepsi pop-art.

- ler

Şu an kullanmakta olduğum w850i de olduğu gibi bu cihazda da (ayrıca k850i de de var) otomatik parlaklık ayarı var. Siz ekran parlaklığını %100 yapsanız bile cihaz ortam ışığına göre ekran parlaklığını artırıyor yada azaltıyor. Hiç sevmediğim bir özellik bu, çünkü SE lerin pil ömürleri zaten uzun ve yeterli. Benim gibi ekran hep en parlak düzeyde olsun isteyenlerin canını sıkabilir.

Önemsediğim bir konu olmamakla birlikte 850 YTL gibi bir fiyatla satışa sunulan cihazda en azında Af olmasını beklerdim. Gün ışığında çok başarılı fotoğraflar çekiyor fakat alacakaranlıkta kör sayılır.

Son olarak W serisi olarak piyasaya sürülen bir Sony Ericsson modeli için cihazı çok çok çok başarısız buldum. Hoparlörden verdiği ses inanılmaz derecede tiz. Aynı şekilde konuşmalarda da karşı tarafın sesi inanılmaz tiz geliyor. Kulaklık sesi de aynı şekilde çok kötü. Son derece düşük ve kalitesiz ses seviyesine sahip. “FW ile düzelecektir” gibi yorumlar w serisi bir telefona özür olamaz bence. Nokia express music gibi telefonların gerisinde bir ses kalitesi sunması gerçekten affedilir gibi değil. Bu durum şaka gibi geldi bana. Bu güne dek hiç ses konusunda "kötü" diye tabir edeceğim bir W serisine rastlamamıştım, w910i ile rastlamış oldum, üstelik 850 Ytl ye :)

Bana kalırsa w910i 850 Ytl civarı bir etiketi kesinlikle hakketmiyor. Eğer sadece şık bir cihazım olsun diyosanız satın alabilirsiniz. Gerçekten çok çok şık. Ama müzik özellikleri için almayı düşünüyorsanız uzak durun. W900, w810 ve w850 müzik açısından sizi çok daha fazla tatmin edecektir.

SE’ye neler oluyor bilmiyorum ama eğer W960i de hayal kırıklığı olursa rotamı iphone’a doğru çevireceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2wicky -- 21 Aralık 2007; 2:00:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ::Battousai::

bir walkman telefonda kamera aranmaz ona bişe denmez auto focus yuıksek pixel kalişteli lens bu kesinlikle walkman telefondan istenilecek bişe degil ama hala bir w serisi telefonda 3.5 mm jack olmaması cook buyuk bi eksik hala bu telefonla beraber yanında su donusturucu zımbırtıyıda tasımak zorundasınız bu telefon her ne olursa olursa muzik olayını tam oalrak cozemiyor ne adının hakkını veriyor nede fiyatının bir walkman telefonun en son srisinden dhaa once telefıon cıkarmıs olan nokia bile mıuzik adına gercekten daha basarılı hatta artık butun son cıkan n serisinde muzik telefonu olmamasına ragmen 3.5 mm jack kullanıyor sesler s.e w serisininden hepsinden ustun w810i kullanan birisi olarak bu telefonu tavsiye etmem aynı fiyata n81 oneririm.

Hocam iyi demişsin jack girişleri hakkında ama

bana bi tane yer göster w 810 veya 910 fiyatına N81 varsa hafta sonu düşünmeden alırım..

• quote:

Orjinalden alıntı: 2wicky

Bu da benim "mini" incelemem

+ lar

Her şeyden önce cihaz gerçekten çok şık, 3 gündür kullanıyorum ve gören herkes hayran kaldı dizayna. Kullanımı bütün SE ler gibi (k850i hariç) çok pratik. Açıkçası k850i yi kullandığımda A200 platformunun biraz işleri karıştırdığını düşünmüştüm. Dokunmatik alanlar ve tuş takımı dizaynı pek pratik değildi bana göre. Ancak aynı platformu kullanan w910i de böyle bir sorun yok. En azından dokunmatik tuşlar olmadığı için k850i deki gibi karmaşa yaşamıyorsunuz. Tuşlar yeterli büyüklükte ve çok rahat.

Ekran açısından w580i ile birlikte şu an piyasada olan SE telefonlar içinde en iyisi. Çok parlak ve kontrastı süper. Direk güneş ışığında bile hiç bir şekilde zorlanmıyorsunuz. Söylemeden geçemeyeceğim cihazın default temalarının hepsine bayıldım, bana kalırsa hepsi pop-art.

- ler

Şu an kullanmakta olduğum w850i de olduğu gibi bu cihazda da (ayrıca k850i de de var) otomatik parlaklık ayarı var. Siz ekran parlaklığını %100 yapsanız bile cihaz ortam ışığına göre ekran parlaklığını artırıyor yada azaltıyor. Hiç sevmediğim bir özellik bu, çünkü SE lerin pil ömürleri zaten uzun ve yeterli. Benim gibi ekran hep en parlak düzeyde olsun isteyenlerin canını sıkabilir.

Önemsediğim bir konu olmamakla birlikte 850 YTL gibi bir fiyatla satışa sunulan cihazda en azında Af olmasını beklerdim. Gün ışığında çok başarılı fotoğraflar çekiyor fakat alacakaranlıkta kör sayılır.

Son olarak W serisi olarak piyasaya sürülen bir Sony Ericsson modeli için cihazı çok çok çok başarısız buldum. Hoparlörden verdiği ses inanılmaz derecede tiz. Aynı şekilde konuşmalarda da karşı tarafın sesi inanılmaz tiz geliyor. Kulaklık sesi de aynı şekilde çok kötü. Son derece düşük ve kalitesiz ses seviyesine sahip. “FW ile düzelecektir” gibi yorumlar w serisi bir telefona özür olamaz bence. Nokia express music gibi telefonların gerisinde bir ses kalitesi sunması gerçekten affedilir gibi değil. Bu durum şaka gibi geldi bana. Bu güne dek hiç ses konusunda "kötü" diye tabir edeceğim bir W serisine rastlamamıştım, w910i ile rastlamış oldum, üstelik 850 Ytl ye :)

Bana kalırsa w910i 850 Ytl civarı bir etiketi kesinlikle hakketmiyor. Eğer sadece şık bir cihazım olsun diyosanız satın alabilirsiniz. Gerçekten çok çok şık. Ama müzik özellikleri için almayı düşünüyorsanız uzak durun. W900, w810 ve w850 müzik açısından sizi çok daha fazla tatmin edecektir.

SE’ye neler oluyor bilmiyorum ama eğer W960i de hayal kırıklığı olursa rotamı iphone’a doğru çevireceğim.

kulaklık olayını abartmadınmı biraz ? bence kesinlikle berbat deil sadece ses seviyesi düşük gibi yoksa ses çok berrak bence

• quote:

Orjinalden alıntı: wolverine55
    kulaklık olayını abartmadınmı biraz ? bence kesinlikle berbat deil sadece ses seviyesi düşük gibi yoksa ses çok berrak bence

Abarttığımı pek sanmıyorum
  • 2wicky sen ne işle uğraşıyorsunda test etmen için bu telefonu edindin?

bide nceck bir telefonda dış ses olayı mükemmel olamazdı zaten.

kulaklık olayını ise daha deneme fırsatım olmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2wicky

Bu da benim "mini" incelemem

+ lar

- ler

he bide o temalar müziği açtığında tepki vermeye başlıyolar farketmişsindir ayrıntı ama zaten güzelliklerde ayrıntılarda saklı deilmidir

ve iki tane yeni foto kapalı havada çekilmişdir birinci resimdeki olaya dikkat

• wolverine resimleri direkt olarak [simage]url[/simage] olarak versen daha iyi olcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: nohackmove

2wicky sen ne işle uğraşıyorsunda test etmen için bu telefonu edindin?

bide nceck bir telefonda dış ses olayı mükemmel olamazdı zaten.

kulaklık olayını ise daha deneme fırsatım olmadı.

Dış ses olayının mükemmel olmasını bende beklemiyordum zaten. Ama kabul edilebilir kalitede olması yeterliydi.
    Hoparlör sesindeki sorunlar benim için de çok önemli değil ama kulaklık kalitesi de kötü olunca her şey sorun oluyor. Nesi iyi ki o zaman müzikle ilgili?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2wicky -- 21 Aralık 2007; 2:30:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nohackmove

quote:

Orjinalden alıntı: ::Battousai::

bir walkman telefonda kamera aranmaz ona bişe denmez auto focus yuıksek pixel kalişteli lens bu kesinlikle walkman telefondan istenilecek bişe degil ama hala bir w serisi telefonda 3.5 mm jack olmaması cook buyuk bi eksik hala bu telefonla beraber yanında su donusturucu zımbırtıyıda tasımak zorundasınız bu telefon her ne olursa olursa muzik olayını tam oalrak cozemiyor ne adının hakkını veriyor nede fiyatının bir walkman telefonun en son srisinden dhaa once telefıon cıkarmıs olan nokia bile mıuzik adına gercekten daha basarılı hatta artık butun son cıkan n serisinde muzik telefonu olmamasına ragmen 3.5 mm jack kullanıyor sesler s.e w serisininden hepsinden ustun w810i kullanan birisi olarak bu telefonu tavsiye etmem aynı fiyata n81 oneririm.

Hocam iyi demişsin jack girişleri hakkında ama

bana bi tane yer göster w 810 veya 910 fiyatına N81 varsa hafta sonu düşünmeden alırım..

nohackmove arada 100 ytl oynuyor.. şöyle bir baktımda n81 in w910i den en belirgin +'ları wi-fi ve symbian.. 16 milyon renk ile ekran kaliteside bariz farklı.. 100 ytl lik farka bence fazlasıyla değer.. w910i nin hala çok pahalı olduğunu düşünüyorum.. görünüş ve kasa kalitesi bakımından w910i daha iyi burda da hakkını vermek lazım(şahsi görüşüm).. telefonu benimde çok beğenmeme rağmen hala bu fiyatın bu telefon için çok yüksek olduğunu düşünüyorum ve 100 ytl fazla verip n81 almanın daha mantıklı olduğu kanaatindeyim.. kimisinin mantığı duygularının önüne geçemez, kimisinin ise düşünceleri mantığa bağlıdır.. bence w910i nokia 5610 xpress music ile ortalama aynı fiyat konumunda olmalıydı ve onunla kıyaslanılmalıydı.. gerçekten fiyatının bariz yüksek olduğunu düşünüyorum..

• Fiyatının yüksek olduğuna katılıyorum. Zaten ben de bu yüzden bekliyorum ama 2wicky'nin incelemesi ve w810'un müzik anlamında daha kaliteli olduğunu söylemesi canımı sıktı. 1 senedir w810i kullanıyorum ve gayet memnunum. Tasarımı için almayı düşünüyordum ama sanırım biraz daha beklemem gerekicek. En azından olası bir fw ile düzeltilene kadar. Gerçekten üzüldüm
  • ya ses arttırlır sorun deil ayrıca bence ses gayet berrak kulaklıkta . fiyatının hemen düşüceğini sanmıorum hspda var bu telefonda unutmayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolverine55 -- 21 Aralık 2007; 15:38:28 >
  • bu tele aşık oldum sanırım gözlerimi ondan alamıyorum da şaka bi yana çok hoş bi alet bu insanlara sanki beni al diyor elden ele dolaşıyor, şımarıcak yakında diye korkuyorum
    bu arada kulaklık konusuna kesinlikle katılmıorum sölim philips mp3 den daha ii bence ses arttırılabilir sadece biraz, ama inanın ben kimseyi duymuorum 1.5 kıstığımda bile kendi kulaklığıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolverine55 -- 22 Aralık 2007; 1:22:24 >
  • SON DAKİKAAAAAAAAAAAAA
    f you have purchased a K630i, K850i, V640i, or W910i please update your firmware in the next release in January 2008 for optimal performance
    i found this on the Sony Ericsson website in the fine print. My only question is how will we be able to update the firmware that sony will provide can we just hit update or do we have to go to a sony store.
    ocak 8 de k850 ciler ve w910 cular en yuksek performansı alıcakları fw lere kavuşacaklar bakalım nasıl olcak
  • ben bu tele mediamart ta bakmıştım biraz ekran kalitesi inanılmaz bukadar kalitelisini görmemiştim...

bence tek kusur kamera 3.2 mp autofocus luolsaymış süper olurmuş
  • İnceleme için teşekkürler, telefonun da hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.