Şimdi Ara

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.379
Cevap
1
Favori
170.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonunuz hayırlı olsun. İnceleme için de teşekkürler.

Telefonun kulaklık ve hoparlör sesini çevrenizdeki telefonlarla kıyaslayabilir misiniz? mesela aynı kulaklıkla hem w810 hem n95 hem bununla deneyebilir misiniz?

Ve bir kaç tane de telefonun çektiği resim iyi olur.
  • bide bi sorum olacak acaba dış hoperlör sesi ne yönden kötü ses kalitesi mi yoksa yüksekliğimi w810i den daha mı az çıkıyo sesi???
    kalitesiz olacağını zannetmiyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: melezsnape

bide bi sorum olacak acaba dış hoperlör sesi ne yönden kötü ses kalitesi mi yoksa yüksekliğimi w810i den daha mı az çıkıyo sesi???
    kalitesiz olacağını zannetmiyorum...

şöle söleyebilirim ses te tiz fazla ve seviyesi biraz düşük
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Telefonunuz hayırlı olsun. İnceleme için de teşekkürler.

Telefonun kulaklık ve hoparlör sesini çevrenizdeki telefonlarla kıyaslayabilir misiniz? mesela aynı kulaklıkla hem w810 hem n95 hem bununla deneyebilir misiniz?

kulaklık sesi ni diğer telefonlarla deil ama philips mp3 player la karşılaştırabilirim w910 daha ii ondan
    resim olayını ise yarın halledeceğim inşallah bu arada incelemede yardımların için saol phı

• quote:

Orjinalden alıntı: wolverine55

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Telefonunuz hayırlı olsun. İnceleme için de teşekkürler.

kulaklık sesi ni diğer telefonlarla deil ama philips mp3 player la karşılaştırabilirim w910 daha ii ondan
    resim olayını ise yarın halledeceğim inşallah bu arada incelemede yardımların için saol phı

Ses karşılaştırmanı ve resimleri bekliyoruz

Rica ederim.

• telefon nun hayırlı olsun,inceleme için teşekkürler
  • telefonun hayırlı olsun.w580i almasaydım alacağım tel bu olurdu.
  • Fotoğraf örneklerini merakla bekliyoruz.
  • Hayırlı olsun..
  • hava kapalıydı birazda yoğundum arabanın içinde 5 dk boş kaldığımda çektim ayar yapmadım ... devamı gelicek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolverine55 -- 14 Aralık 2007; 17:07:24 >
  • resim 2 mpx için normal de o arabaya nolmuş be abi harab yani
  • araba benim arabam deil sölim bu arada ben yazlımı güncellemek istiyorum ama güncelleme servisinde telefon modeli orda bulunmuyor???
  • Dostum ordaki listeden rastgele bir telefon modeli seçiyorsun. C tuşuna basılı olarak ta telefonu bağlayaınca
    program senin telefonu tanıyo ve güncelleme başlıyo

quote:

Orjinalden alıntı: wolverine55

araba benim arabam deil sölim bu arada ben yazlımı güncellemek istiyorum ama güncelleme servisinde telefon modeli orda bulunmuyor???
  • böyle bir telefonda neden autofocus olmaz ki? ya herşeyi bir telde toplamak istemiyorlar yada kameraları ve lensleri çok geliştirdiler autofocusa ihtiyaç kalmadı?
  • çok güzel bir telefon ama auto focus olmaması büyük eksiklik
  • benim için fotograf kalitesi yeterince iyi makro falan çekemem zaten pek yetenek yok sanırım ama forumlarda video kalitesi sony ericsson için kötü deniyordu bence gayet akıcı ve karelenme nerdeyse hiç yok video konusunu halletmişler bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: talanas

Hocam kendim almış kadar sevindim açıkçası hayırlı olsun telefonun

Fiyat vatanda 700 demiş birisi öbür başlıkta, yeni yılda bende alıcam inşallah

saol talanas
  • Ön kamera çekim yapiyor mu ?
  • Tel. güzele benziyor hoparlörlerin daha iyi olmasını beklerdim K750i den demi kötü ses kalitesi hoparlörlerde??
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak03

Tel. güzele benziyor hoparlörlerin daha iyi olmasını beklerdim K750i den demi kötü ses kalitesi hoparlörlerde??

sanırım daha kötü ama bence bu fw den kaynaklanıo hoparlorde çok tiz var
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.