Şimdi Ara

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.379
Cevap
1
Favori
170.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: domates99

Ön kamera çekim yapiyor mu ?

ön kamera sadece 3g için sanırım
  • evet yeni izlenimler
    1)telefon hala çok dikkat cekiyor ve görenlerin ortak görüşü ve yorumu "aşmış bu telefon"(bencede ama hoparlor sesi hariç)
    2)telefonun ekranına sağdan soldan veya alttan üstten bakınca görüntü kaybı nerdeyse yok
    3)temaları harika ve onlarda harekete duyarlı.
    4)şarjı çok ii gidicek gibi devasa ekranına ragmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolverine55 -- 16 Aralık 2007; 17:57:09 >
  • Hayırlısı olsun hoş bi telefon yapmış SE .... Ama 700 lira 2mp tel için fazla gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: metintekin

Hayırlısı olsun hoş bi telefon yapmış SE .... Ama 700 lira 2mp tel için fazla gibi

telefonu kamerası için almadım zaten...hoş kamerasıda benim için gayet iyi zaten.
    şöle diyelim tarz meselesi...
  • Bu telefon iyi hoş ama hala 2mp'de kalması üzücü.Asıl telefonun fiyatı 500ytldir.İşin sırrı bende kalsın 4 ay sonra bu cebin fiyatı düşecektir.
    Şuan bu telefona para verilmez ama beklenip alınabilecek bir cep tel.
  • Kameraya önem veren Sony Ericsson kullanıcıları K serisine yönelmeliler bence. Üstelik K850i'nin müzik departmanıda gayet iyi çalışıyor. Benim gibi daha fazla müzik özellikleri arayanlar için w910i mükemmel görünüyor. Kamerası istediği kadar kötü olabilir, hiç sorun değil.

Gördüğüm en estetik telefonlardan biri kendileri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2wicky -- 16 Aralık 2007; 23:23:59 >
  • @2wicky

aynen katılıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2wicky

Kameraya önem veren Sony Ericsson kullanıcıları K serisine yönelmeliler bence. Üstelik K850i'nin müzik departmanıda gayet iyi çalışıyor. Benim gibi daha fazla müzik özellikleri arayanlar için w910i mükemmel gözüküyor. Kamerası istediği kadar kötü olabilir, hiç sorun değil.

Gördüğüm en estetik telefonlardan biri kendileri.

sanırım sende alıcaksın kırmızısı bi bayana daha ii gider ama trde yok sanırım amahttp://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=85575 adresinden kırmızısını bulabilirsin

• Malesef ereyonda renk seçenekleri gözüküyor ama siyahtan başka bir renk seçtiğinizde "stoğa gelince haber ver" yazıyor. Yani siyah hariç başka renk yok mağazalarda. Muhtemelen SE diğer modellerinde yaptığı gibi bu cihazı da tek renkle geçiştirecek trde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2wicky -- 17 Aralık 2007; 9:00:01 >
  • quote:

Malesef ereyonda renk seçenekleri gözüküyor ama siyahtan başka bir renk seçtiğinizde "stoğa gelince haber ver" yazıyor. Yani siyah hariç başka renk yok tr de. Muhtemelen SE diğer modellerinde yaptığı gibi bu cihazı da tek renkle geçiştirecek trde.

yazık ne diyeyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolverine55

hava kapalıydı birazda yoğundum arabanın içinde 5 dk boş kaldığımda çektim ayar yapmadım ... devamı gelicek
     WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu)

Resim fena değil.
    Kamera kalitesi hakkında çok üzerinde durulmayan bir modle sonuçta.
  • w910 Fotoğraf örnekleri

Cihazın açık hava performansı 2MP kameraya göre normal. Ancak kapalı ve az ışıklı ortamları hiç sormayın, gördüğünüz gibi çok başarısız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2wicky -- 17 Aralık 2007; 14:52:25 >

• Sen de aldın galiba 2wicky. Nerden aldın kırmızı bulabildin mi?

Bu arada fotoğraflar idare eder. Beklediğim kadar kötü değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: talanas

Sen de aldın galiba 2wicky. Nerden aldın kırmızı bulabildin mi?

Bu arada fotoğraflar idare eder. Beklediğim kadar kötü değil

Satın almadım, bendeki test cihazı ve rengi kırmızı. Gayet şık bir cihaz. Biraz kullanınca bende detaylı bir inceleme yapacağım.
  • Merakla bekliyorum
  • W910 un 2 mp kamerası bile idare eder olduğuna göre w960i nin 3.2 mp kamerası gayet yeterli olur heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sahin-YK

W910 un 2 mp kamerası bile idare eder olduğuna göre w960i nin 3.2 mp kamerası gayet yeterli olur heralde

Havada katlar w960 kamera konusunda kesin. Af var en azından.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Sahin-YK

W910 un 2 mp kamerası bile idare eder olduğuna göre w960i nin 3.2 mp kamerası gayet yeterli olur heralde

Havada katlar w960 kamera konusunda kesin. Af var en azından.

• yeni resimler
    [simage]
    [/simage]
    [simage]
    [/simage]

• millet nerdesinizzzzzzzzzzz??? 2 gündür ses seda yok
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.