Şimdi benim anlamdığım; iyi güzel wantediz de bi thief kıyafeti gydim, kafamdaki ünlem işareti başkalarına görünecekmi diye sonra çıkarıyodum baktım adam hunter kıyafeti giydi, 5 saniye sonra saldıracak o zamana kadar ben thief kıyafetimi çıkardım ama sonra baktım adam bana vuruyor.başkalarıda normal playerlarda peşimden koştu ama vurabiliyormu göremedim.bu arrange point nasıl 3000 nin altına düşer?
ya ayni sey banada oldu benimkide 3146da bide söyle bisi ne hunter kıyafeti nede trader kıyafeti giyemiom
3000i asınca tpp (thief penalty point) wanted oluyon ve hunter ve trader giyemiyon, ayrıca tpp ne kadar olursa olsun (sıfır olmadıkca) stallda acamıyon. nası gectigine gelince: - olunce otomatik olarak hunter guilde para oduyon geciyo - cooook uzun sure bekilyon geciyo - bide hunter guilde gidip oduyomussun ama ben bi turlu odeyemedim hic, bilen varsa bana da soolesin stall acamıyom inventory doldu hepsini kasaya da atmak istemiyom cok para istiyolar... ulan ne ceza varsa oyunda hepsi thieflere be. nası adımızı duyurcaz boyle silkroadda
-hunter guilde para ödemek için önce bir hunter oyuncu tarafından kesilmen lazım, sonra hunter guildinde "pay ....." diye bişey açılıo oraya tıklayıp 50-60k bişeyler ödüosun, arrange point 0 lanıyor ve bunu yaptıktan sonra 150 dk filan thieflik yapamıon ===> başıma geldi acı acı yaşadım bu anları
bu arrange point nedir ve nasıl yükselir
waLLA biLmiyom ama geçmis olsun
walla bnm en fazla 500 oldu o kdar zorlamdım levelım dusuktu ama bı ara baslıcam gene :D bu arada gecms olsun