4 senedir hiç kimse yazmamış eventlere nasıl girilir...
donanimhaber'de pek warrock oynayan yok ama birisi arama yaptığı zaman eventlere nasıl girileceğini öğrensin diye bu rehberi hazırlamaya karar verdim...
Bu rehberde; War Rock oyunu hakkında detaylı ve bir o kadar da net bilgiler (tanıtımı), oyunu oynayabilmeniz için gereken tüm bilgiler ve en önemlisi de yıllardır her oyuncunun girmeyi bir türlü çözemediği warrock eventlere girme sorusuna cevap bulacaksınız...
Oyunun türü MMOFPS'dir. Online oyuncularla oynanır. Rütbe sistemi levelle doğru orantılıdır.(Level aldıkça rütbede artar) F2P olarak oynanabilir (parasız olarak) Fakat ekstra özellikler için premium ve g1 kredisi almanız gerekir.
Oyundan örnek resimlerler; [Oyunda bir çok harita vardır dar alan, geniş alan, savaş alanı, zombie mod. Her alan da da bir çok harita vardır bu haritalardan bizzat benim çektiğim SS'ler]
tanıtımı bitirdiğimize göre asıl konuya EVENTE GİRMEye geçelim...
yaklaşık her hafta eventlere katılırım işim olmadığı sürece katıldığım eventlerde bir kaç ScreenShot: 21.05.2011 Middle East servarında çektiğim SS'ler...
Ve not olaraktan rica ettikleri için yazıyorum...
Premium olayı: Premium sahibi oyuncular ekstra özellik kazanırlar; Bazı mapların (haritaların) açılması, İtemshoptan premiumlulara özel itemler vardır bunları sadece premium sahipleri alabilir.
G1 kredisi olayı: İtem shopta satılan eşyalar dışında eşya almak için gerekli olan kredidir.Bu kredi sayesinde levelinizin yetmediği silahları alıp kullanabilirsiniz, item shopta satılmayan itemleri de aynı şekilde alıp kullanabilirsiniz.
Promo kod: G1 kredisi harcandıkça gelen hediye koddur.Kod kullan denilerek yüklenir hediye gelen char dışındaki charlara yüklenebilmesinden dolayı oyuncular kendi aralarında ihtiyaçlarına göre takas ederler. (400 G1 Kredisi harcandığı zaman 1 adet hediye kod gelir)
Premium yükleme, G1 kredisi yükleme, Promo kod yükleme gibi diğer konuları ayrı bir başlık altında açmayı düşünüyorum....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme