Şimdi Ara

Warcaft3 frozen throne windows 8.1 uyumluluk

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar. ben frozen throne oyununun hastasıyım. evimde önceden xp yüklü eski basit bir kasa vardı. şimdi ise windows 8.1 single language yüklü bilgisayar var. eski bilgisayarım bozulduğundan beri frozen throne oynayamıyorum. en az 10 farklı yerden oyunu indirdim onlarca serial crack yama dll dosyalarıyla oyunu açmayı denedim ama oyunu windows 8 cihazımda çalıştırmayı başaramadım. yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. konu yalnış yerdeyse affola.

• fanların tozlanmış olabilir,onları temizleyip tekrar dene
  • yogurt78 kullanıcısına yanıt
    kardeş yalnış anlamışsın. artık xp bilgisayarım çalışmıyor ve ben oyunu windows8 yani henuz bir aylık gıcır gıcır laptopuma kuramıyorum. daha toz göremedi bilgisayar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AltayAKSOY

iyi günler arkadaşlar. ben frozen throne oyununun hastasıyım. evimde önceden xp yüklü eski basit bir kasa vardı. şimdi ise windows 8.1 single language yüklü bilgisayar var. eski bilgisayarım bozulduğundan beri frozen throne oynayamıyorum. en az 10 farklı yerden oyunu indirdim onlarca serial crack yama dll dosyalarıyla oyunu açmayı denedim ama oyunu windows 8 cihazımda çalıştırmayı başaramadım. yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. konu yalnış yerdeyse affola.

Oyunu kuramıyormusun yoksa kurdun açamıyormusun?

ben 1 hafta öncesine kadar windows 8 laptopumda açmayı başardımda.
  • kuruyorum fakat açamıyorum.
  • AltayAKSOY kullanıcısına yanıt
    Açarken ekranda neler oluyor bana anlatır mısın,mesela ekran kararıpta bekliyormu yoksa hiç mi açılmıyor falan yazarsan belki yardımcı olabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.