iyi günler arkadaşlar. ben frozen throne oyununun hastasıyım. evimde önceden xp yüklü eski basit bir kasa vardı. şimdi ise windows 8.1 single language yüklü bilgisayar var. eski bilgisayarım bozulduğundan beri frozen throne oynayamıyorum. en az 10 farklı yerden oyunu indirdim onlarca serial crack yama dll dosyalarıyla oyunu açmayı denedim ama oyunu windows 8 cihazımda çalıştırmayı başaramadım. yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. konu yalnış yerdeyse affola.
fanların tozlanmış olabilir,onları temizleyip tekrar dene
yogurt78
kullanıcısına yanıt
kardeş yalnış anlamışsın. artık xp bilgisayarım çalışmıyor ve ben oyunu windows8 yani henuz bir aylık gıcır gıcır laptopuma kuramıyorum. daha toz göremedi bilgisayar :)
quote:
Orijinalden alıntı: AltayAKSOY
iyi günler arkadaşlar. ben frozen throne oyununun hastasıyım. evimde önceden xp yüklü eski basit bir kasa vardı. şimdi ise windows 8.1 single language yüklü bilgisayar var. eski bilgisayarım bozulduğundan beri frozen throne oynayamıyorum. en az 10 farklı yerden oyunu indirdim onlarca serial crack yama dll dosyalarıyla oyunu açmayı denedim ama oyunu windows 8 cihazımda çalıştırmayı başaramadım. yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. konu yalnış yerdeyse affola.
Oyunu kuramıyormusun yoksa kurdun açamıyormusun?
ben 1 hafta öncesine kadar windows 8 laptopumda açmayı başardımda.
kuruyorum fakat açamıyorum.
AltayAKSOY
kullanıcısına yanıt
Açarken ekranda neler oluyor bana anlatır mısın,mesela ekran kararıpta bekliyormu yoksa hiç mi açılmıyor falan yazarsan belki yardımcı olabilirim.