Online PvE kısmı ana hikaye ile bağlantılı farklı görevlerden oluşuyor. Bunlar yan görev olarak geçiyor hatta. Zorluk dereceleri, level sistemiyle falan sevenin süresiz oynayabileceği bir taraf. L4D ile gelişen ekipli online oyunları Darktide, Vermintide, Deep Rock Galactic gibi oyunlarla aynı seviyede Space Marine 2'nin online tarafı. Dediklerine göre de ileride PvE kısmını aktif olarak güncel tutacaklar içerik getirecekler. Season Pass üç beş tane renk açıyor, kozmetik ekliyor. İleride Farklı kozmetik ürünleri gelecek vs. Almaya değmez, adamların amacı da pay to win tarzı değil zaten, oyun içi para ile satılan her şey kozmetik. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innorvous -- 12 Eylül 2024; 23:29:42 > |
Warhammer 40,000: Space Marine 2 {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2024} (6. sayfa)
-
-
eyvallah hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
baya bi oynadım ama ilk oyunun heyecanını vermedi yav nedense. darktide multisi daha cazip geliyor 3rd person dan mı kaynaklı bilemedim. darktide 600 saat gömmüşüm bu coopta o kadar heves uyandırmadı. hele warhammer ile season pass olayının yan yana gelmesine hepten kıl oldum.
-
Darktide multisi derken? Darktide zaten sadece online PvE bir oyun Space Marine 2 hikayesi ile ön planda bir 40K oyunu bilirsiniz ki. PvE kısmını da çok iyi buldum ben, Fatshark oyunları kadar olmasa da baya uzun saatler vereceğim belli ki. Bu arada oyunu tamamen oynayıp bitirdiniz mi?
-
Oyunun hikaye bölümünü severek bitirdim fakat pve oynarken diğer 2 kişi ye göre levellerimiz aynı olmasına rağmen benim canım çok hızlı düşüyor, buna çok üzüldüm bütün hevesim kaçtı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
64 GB 6400 DDR5 RAM, ASUS 4070 SUPER, 12600K işlemcim var. Oyun ilk açtığımda çok iyi. Ama oyunun ilk yazıdan sonra Kadaku gezegeni sayfasında donuyor sürekli atıyor. 140 FPS'den 10 ve 20'lere kadar düşüyor. Arkaplanda ses geliyor ama sinematik görüntü ilerlemiyor.
Oyunu steam üzerinden satın aldım. Oyun kanalımda yayınlamak için. Ama sanırım iade edeceğim gibi. Ayarları ultra'dan yüksek'e çektim yine de olmadı.
-
oyunun yarısına kadar geldim sanırım monitörüm bozuldu 2 gün devam edemedim. edeceğimi de sanmıyorum. 20 yıldan fazladır neredeyse tüm warhammer oyunlarını oynadım filmlerini animasyonlarını izledim benim için vaadettiği pek birşey yok. space marine 2 hikayesiyle öne çıkan bir oyun değil artık hiçbir warhammer oyunu öyle değil kimse 3-5 saatlik campaign için ultimate sürüme 70 dolar vermez.
focus ve saber birbirinden dandik iki firma hele ki fatshark tencent tarafından satın alındıktan sonra en kötüsü demek isterdim ama pve kısmı seslendirmesi atmosferiyle daha iyi. reject olarak bile ultramarine'den daha iyi hissettiriyor. izometrik rpg martyr bile bundan daha zevkli ve heyecan vericiydi.
titus'un yamuk yapmamasına rağmen deathwatch'a gönderilmesi ardından inkar etmemesi black shield haline gelmesi cezasına katlanması falan filan warhammer evreninin engizisyon bürokrasisi ve çoklu evreniyle yeni oyuncunun neresinden tutsa anlamayacağı olaylar örgüsü. sıradan oyuncu için anlaşılması zor ve gereksiz efor gerektiren bir evren.
bir de multide en çok sıkıntı çekeceğiniz konu yüzlerce saatinizi de verseniz oyunu yeni satın alan biri gelip 3 kişilik co-op görevinin içine edebilir. çoğu warhammer oyununun multilerinde en zor görevler tecrübeli oyuncularla yağ gibi akıp gidiyor 15 dakikada ama 1 kişi ne yapacağını bilmezse 1-2. dakikada bitiyor. tamamen sinir harbi.
bu benim görüşüm önceden warhammer tecrübesi olan biri için satın almak gereksiz, boşuna sinir stres yaratır.
ek olarak multide thunderhammer kullanıp mid range moba tek atamıyorsun böyle bir lore olabilir mi? thunderhammerı sadece layık olan tutabilip en babaya tek atıyor nereden tutsan elinde kalan bir oyun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skymarc -- 16 Eylül 2024; 3:39:22 >
-
Oyunun özellikle son bölümlerinde evreni bilen bilmeyen neredeyse herkes için harika ve epic görünüyor diyor. Şimdiden o bölümleriyle bile ünlü oldu oyun. Zaten evreni seven bir çok kişi müthiş buluyor son bölümleri.
Piyasada zaten warhammer oyunu yok. Ve bu oyun evrenin potansiyel atmosferini bu harika kullanmış, her bölüme konu dahilinde lore parçalarını severek koymuşlar. Oynamadığığım warhammer oyunu yok ve rahatlkıkla söyleyebilirim şimdiye kadar evrenin atmofesreini bu kadar net veren bir warhammer oyunu yok. 40k nın evrenini bu oyun ile merak edip okuyanlar oluyor. Dediğin kadar anlamak zor değil hangi çağda yaşıyoruz? Merak ettiğin her şeye nokta atışı ulaşabiliyorsun.
Oyunun hikayesi 3-5 saat değil 7-8 saat sürüyor. 9 saatte bitirdim. 3 saatte kimse bitiremez. 5 saatte ise sadece hızlı koşarak oynarsan bile belki bitirebilirsin. Hangi oyunu hızlı koşarak oynarsan oyna zaten oyun senin için basit bir 'oyun' olarak kalmıştır o ayrı bir konu. Ve kimse para vermez diyorsun ama steam de ençok satılan oyunlarda 2. sıraya geldi bu oyun. ve hala min. 110k kişi oynuyor? :D Single oyunu geçtim, hiç bir warhammer oyunu bu kadar oynanmamış bugüne kadar. Yani genellemelerinde son derece yanılıyorsun açıkcası.
Oyun multiplayer değil bu arada. pve veya pvp. coop olan HER oyunda o 4 kişilik ekibe bir noob girerse oyunun anasını beller (son seviye zorluklarla özellikle, mesela darktide), böyle olmayan bir tane bile pve bir oyun yok.
Hayır öyle bir yazmışsın ki gören tonlarca wh oyunu varda kıllısını arıyorsun sanacak.
Yine aynı şekilde Thunderhammer ile en babaya bile tek attığımız oyunlar hangileri acaba? Pve bir oyunda en zor moda gelip thunderhammer ile her moba tek mi atmak istiyorsunuz? :D Neyin ne anlamı kaldı? Fatshark'ın kaç tane oyunu varda tencent satın alınca bozdu diyorsun hocam? Gerçekten biraz konuya uzakmış yazıyorsun.
Kişisel olarak sevmemiş olman normal ama genellemelerin epey yanlış bunu demek istiyorum. Açık ara şuan en iyi 40k oyunları arasında tepelerde bu oyun. bence de hikayesi ile ön planda bir oyun zaten. Ama oyunu biraz besleyip pve kısmını canlı tutabilecekler mi bunu yoklayacakları zaten biliniyor.
İlk oyun yanılmıyorsam lore'a etki ediyordu. Sanırım bu da edecek. Thunderhammer ın kullanışını lore a yakıştıramamanız gibi lore aşkı ile yapılmış onlarca örnek yine verilebilir.
-
En çok oyuncuya ulaşan WH oyunu Total War Warhammer 3 olmuştu, Space Marine 2 WH3'üde fazlasıyla geçti. Evet oyun ne 3 saat nede 5 saat sürüyor. Genelde 8 saat civarıymış. Ben 13 saatte falan bitirdim. Fotoğraf modu yok sanmıştım bitirdikten sonra olduğunu fark ettim yoksa 18 saatte bitirirdim ben
Campaign oynarken bazı bölümlerde oyun hikaye ile paralel operation görevlerini (PvE) önerdiğinde onlarıda yaptım sonra campaign'e devam ettim. PvE'nin ana hikaye ile bağlı olması güzel fikir. Campaign'e geçtiğimizde ise Titus geminin içinde PvE kısmındaki karakterle konuşuyor tebrik ediyor vs. İnce düşünülmüş çok detay var oyunda, severek yapıldığı belli zira bazı bölümlerin atmosferi arşlarda. O kadar COD, 2042 dahil BF falan oynuyorum böylesi savaş havasını alamadım enteresan şekilde. Olay birde 40K olunca gaza gelmemek elde değil.
Buradan bir arkadaş Dark Crusade'ı önermişti, dün oynadım. Zamanında oynamadığıma üzüldüm cidden onun atmosferi ve çeşitliliği de çok güzel. Ama dediğiniz gibi bu zamana kadar 40K'nın potansiyelini böyle çok güçlü kullanan bir oyun yok. Atmosferi oyunu oynattırıyor zaten. Mükemmel ve severek yapılmış. Ama beğenmeyeni de anlarım oyun bazıları için pekala sığ gelebilir. Şahsen paso Tzangor görmek yerine birazda iblis türleri görmeyi istedim hikayede.
Oyunun 40K evrenini tam anlatamayacağı için eleştirenler olmuş, bu saçma zaten oyun belirli bir hikayeyi anlatıyor ve hedefini de güzel bir şekilde yerine getirmiş. TW WH3'ü yıllardır bayılarak oynuyorum, misal CA'nın 40K üzerinde çalıştığı söyleniyor olurda bir Total War 40K oyunu çıkarsa o oyun verir zaten istenileni.
Ayrıca Thunder Hammer'ın çeşitleri var ve öyle 'babayiğitlere tek atma' durumu yoktu sanki Fakat oyunda son seviye Assault olabilmişseniz en zorda bile düzgün build ile Tyranid Warriors'lara falan tek (veya iki) atabilirsiniz.
-
Dawn of war dark crusaderı hala arada açıp oynarım hocam her ırkla oynayabiliyoruz ve evreni çok güzel yansıtıyor. Çıktığı zamanlarda en iyi 40k oyunu deniliyordu şimdi aynısını atmosfer ve epiklik için space marine 2 için deniliyor gerçekten. Dark crusader gibi eski kalmış oyunlar grafik açısından yeterli olmuyor bu dönemlerde. Space marine 2 grafikleri muhteşem olmasada gayet güzel ve bunu da 40k nın evreniyle müthiş işlemiş.
Battlefield, cod falan oynamıyorum ama bende benzer şekilde gow ile kıyasladım. gow 2018 de zaten epiklik namına hiç bir şey yoktu, ragnarokta bir şeyler bekliyorum onda da bulamamıştım. Nord mitolojisini çocuk hikayesi gibi anlatıyordu, ardından hellblade 2 ile ciddi bir iskandinav mitolojisi gördüm tamam demiştim. Şimdi de space marine 2 ile son 10 yıldır falan oyunlarda görmediğim epik sahneleri oynadım.
Özellikle gow ragnaroktan beklediğim epik sahnelerin kat kat fazlasını bu oyundan buldum bende. Bu adamlar o imkan ve tecrübe olsa nasıl olurdu acaba bu oyun.
-
Evrene yabancı olsam da oyunu severek ve beğenerek oynadım (ana görevleri bitirmem 9 saatimi aldı). Lore'a ve olayların öncesine hakim olmadığım için hikayesinden pek etkilenmedim ki canon olsa da oyunun anlattığı pek fazla bir şey yok bence. İkinci yarısında eklenen farklı düşman tiplerini ve havalanma teçhizatını saymazsak, başından sonuna kadar değişmeyen (hatta geliştirilemeyen) sınırlı mekaniklere ve sürekli aynı şeyleri yapıyormuşsunuz hissine karşın Ultramarine güç fantezisi olarak değerlendirildiğinde tatmin edici bir oynanışa sahip olduğunu düşünüyorum.
Oyun teknik anlamda çok iyi, büyüleyici ve net görseller sunuyor; sık sık duraklayıp mekanların güzelliğine ve devasa yapıların görkemine dalıp gittim. Ultra ayarlarla 4K çözünürlükte oynarken o kadar güzel detaylarla karşılaşıyorsunuz ki etkilenmemek elde değil. Hatta grafik detaylarını göstermek için birkaç farklı bölümden derlediğim sekanslarla 22 dakikalık bir video hazırladım. Oyunu henüz oynamamış olanlarınız varsa, göreceklerinizin az da olsa sürprizbozan riski taşıdığını ekleyerek paylaşmak isterim:
-
Focus entertaintment'in kanalında oyundaki Titus'u canlandıran aktör 40k lore bilgileri veriyor, yeni yayınladıkları videoda sizin bu yazınız aklıma geldi hocam :D ''4 dalaklı 4 böbrekli 4 metre boyundaki..'' aynı şeyi söylüyorlar videoda da Evreni iyi biliyorsunuz sizde anlaşılan. Warhammer ı seviyorum ancak hakim değilim keşke biraz olsun kaynak olsaydı ülkemizde... Warhammer amerika ve avrupa da peynir ekmek gibi satılıyor ve biliniyor ama keşke türkiye'de de lotr gibi bu warhammer serileri de bilinseydi..
Focus EntertainmentyoutubePlay Space Marine 2 now: https://store.focus-entmt.com/w/warhammer40000spacemarine2?utm_campaign=SM2_TitusTalks2&utm_medium=post&utm_source=YouTube What is a Space Marine? ⚔️🛡️ Today's episode of Titus Talks teaches you a crucial lesson. Let Lieutenant Titus himself introduce you to the lore of Warhammer 40,000 and #SpaceMarine2.https://www.youtube.com/watch?v=t25T47O01lc
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocankoi -- 24 Eylül 2024; 11:45:21 >
-
Space Marine'lerın anatomisi derin lore falan değildir hocam w40K'yı seven bir çok kişi bilir bu bahsedilenleri. Hiç Türkçe kaynak olmaması üzücü cidden. wFantasy'e göre 40K hayranı da çok oysaki ülkede. Elbette bir LOTR ve Harry Potter kadar olmasa da. Ancak Warhammer Wiki üzerinden güzel bilgiler edinebilirsiniz. Hem oradaki yazılar kitaplarındaki kadar ağır bir dille yazılmıyor hiç değilse. Hiç olmadı translate kullanırsınız
Bu arada Humble Bundle , Space Marine 2 çıkışına özel 24 kitaplık Space Marine kitabı için bundle yapmış. Epey ucuza denk geliyor. Tabii kitaplar İngilizce. Crusaders of Dorn, Horus Heresy gibi kitapların dili epey ağırdır. Harry Potter veya LOTR'u orijinal dilinde okumuşlar bile anlamakta zorlanabiliyor, not olarak geçeyim.
humble bundleHumble Book Bundle: Tales of the Space Marine Chapters 2024 by Black Libraryhttps://www.humblebundle.com/books/tales-space-marine-chapters-2024-black-library-books
-
Size pm attım hocam wikiden bakıyorum zaten. bu bundle sadece space marines ile sınırlı olmasa harika olurdu aslında
-
Bu oyunndaki vuruş hissi çok az oyunda vardır. Gerçekten güç fantazisini sonuna kadar yaşamanızı sağlıyor. Grafikler gayet tatmin edici, mekanikler pürüzsüz çalışıyor. Daha ne olsun? Mutlaka şans verilmesi gereken bir yapım olduğunu düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 6 harita var pve de kesinlikle daha fazla olmalı ne Zaman eklerler sencequote:
Orijinalden alıntı: SAVIAR
Bu oyunndaki vuruş hissi çok az oyunda vardır. Gerçekten güç fantazisini sonuna kadar yaşamanızı sağlıyor. Grafikler gayet tatmin edici, mekanikler pürüzsüz çalışıyor. Daha ne olsun? Mutlaka şans verilmesi gereken bir yapım olduğunu düşünüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X