< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Warhammer 40,000: Space Marine 2 {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2024} (5. sayfa)
-
-
4 dalaklı 4 böbrekli 4 metre boyunda sıkı tasarım
Titus'un dili olsa ne derdi , Bu yazına güldüm :d
-
İlk oyunu bende oynamadım bu yazdıklarım oyunun hikayesi dışında evrenin kendisinden alıntılar. Zaten evet dediğiniz gibi gerçekten bir çok kişiye hitap etmiyor bu külliyatın oyunları. Çokları için ''kalas'' gibi gelebiliyor.
Açıkçası diğer firmalara kıyasla böyle olup yıllardır kendi yapısını bozmamasını seviyorum Games Workshop'un. Özellikle Warhammer oyunlarının incelemelerine bakarsınız evrenin zaten hali hazırda fanları esip coşar çok iyi diye. Bu tayfaya (bende) çamurdan Warhammer verin yine bayılırlar ''for the emperor'' diyen evrenin zavallı insanları gibi fanatikçe her WH'yı severler
-
-
Strateji oyunu sever misiniz bilmiyorum ancak bu evrende şimdiye kadar yapılmış en iyi ve size evreni en iyi tanıtan - sevdirecek oyun Warhammer 40 000 Dawn of War - Dark Crusade'dir.
Relic'in yaptığı mükemmel bir strateji oyunudur .
NateDrulzyoutubeThis is the intro for Dawn Of War - Dark Crusade. Please comment and ratehttps://www.youtube.com/watch?si=FwYc_v3SAHiQUFfN&v=Wa6F-DuVmIo&feature=youtu.beSerinin Fps oyunları vasat ve ruhsuz maalesef.
Not : Video tamamen oyun içi görüntü bu arada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 8 Eylül 2024; 23:46:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Strateji oyunları benim oyunculuğumun büyük kısmı. Dark Crusade'ı çok öven arkadaşlarım olmuştu siz yazınca baktım kütüphanede öylece duruyor almışım oysaki. Attığınız videodaki gibi olduğundan hiç haberim yoktu, direkt indirdim cidden vakit bulunca deneyeceğim
40K için zaten ağırlık olarak hep strateji oyunları çıktı (fantasy tarafında hiç fps-tps yok zaten), şöyle adam akıllı güzel görünen TPS - FPS oyunu gelmemişti Space Marines 2'ye ondan baya heyecanlıyım son bir gün kaldı bakalım. Strateji olarak Total War Warhammer, warhammer fantasy'i canlandırıp 40k dan bile popüler hale getirdi. Yeni söylentiler 40K üzerinde çalıştıkları yönünde merakla onu bekliyorum bende.
FPS 40K'larda Space Hulk Deathwing, Necromunda'yı falan beğenmiştim ben baya. Güncel oyunlardan Darktide var çok beğenerek oynadığım tabii o işin coop tarafında da olsa baya sağlam oyun. Fatshark zaten warhammer tutkunu bir ekip.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innorvous -- 9 Eylül 2024; 0:13:54 >
-
Oyunda ön yükleme neden açılmadı. Steam'den almıştım..
-
Pre load yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
oyun hala açılmadı.. öf ya..bari ön yükleme açılsaydı.. of.
-
AMD kodu göndermiş. İki yıldır bu oyunu bekliyorum, eve varsam da oynasam artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pc de önyükkeme yok
Oyun korsan sitelere düşmüş paşalar ön yükleme açmıyor abicim internetimiz ne ki? Saatlerce daha bekleyeceğiz. hangi saçma sapan kişi karar verdi acaba ön yükleme olmayacağına?
-
Anlık oyuncu sayısı baya iyi. İyi açılış yaptılar
Oyunu epicten almıştım. Geforce now' da epic versiyonu gözükmüyor. Bilgisi olan var mı?
-
Dün gece bitirdim.
Öyle mükemmel sevdiğimi söyleyemem ama gayet yağ gibi aktı, gitti. Gelsin şimdi GOW Ragnarok hadi bakalım.
-
Alttaki haber bir Warhammer oyunu için hiç yaşanmamış bir durum.
Umarım daha fazla kaliteli Warhammer oyunu gelmeye başlar artık. Şu evrenden ne oyunlar ne filmler çıkar ama yıl 2024 e gelmişiz hala tık yok.
Oyunu çok beğenerek oynuyorum 4. bölüme kadar oynadım şuan için. Menzilli silahların vuruş hissi ne kadar tok ve güzelse melee silahların vuruş hisside o kadar tırt o kısımda nasıl olmuşta çuvallamışlar ilginç, menzilli silahların hissini vermek daha zormuş oysaki. Halbuki jetpack le havalanıp yere silahla sert inişte filanda his çok iyi, yani melee'de düşmana vuruyor muyum veya o bana vuruyor mu anlamıyorum öyle akıyor oyun.
Oyunun online tarafına daha fazla özenip o tarafa uygun bir yol izledikleri belli oluyor. Coop ve Operations kısımları ekiple felaket gidiyor. Hele ki bu ekip WH tabletop'cu WH kaşarları ise. PvP kısmı pek güzel değildi benim için. Zaten akla mantığa ters, evrende katrilyonda bir olan Space Marine'ler gelmişte bir birleriyle karşılaşıp savaşmışlar, yok yiyemiyoruz bu kısmı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innorvous -- 10 Eylül 2024; 22:10:0 >
-
dün 8gb yüzünden 4060ti'de high yaptı bir iki ayarı dedim ama ultra presette zaten bir kaç ayar high en yüksekteymiş yani. 2k native dlss 45 50 fps gayet iyi bence. işlemci 11900kf olmasa 4060ti ile bu kadar güzel oynanmazdı yalnız bir de resize bar açık olmasaydı. pcie3.0'te daha yavaş bu kart pcie8x olduğu için resize bar bant genişliğini kurtarıyor yani artık kırpacak yer bulamamışlar. pcie4.0 anakart işlemcisi olan neden 4060ti alsın o da saçma. ben rog gysnc monitör ve fortnite'de yeter diye almıştım pişman da olmadım ama 3.0 olsa sistem tat vermezdi aynı kart.
-
Hocam aslinda Menzilli silahlarin GERCEK halini paylaşmişlar. İşte bu yüzden bu adamlari takdir ettim. Eger bu adam Menzili silahi direk Npc'nin kafasina bütün mermileri yollasa suyu cıkardi. Gercekcilik güzeldir severim.
Bende kısa ve uzun silahlarla atiş yaparım. Mantıklı olmak gerekirse bu silah ile atiş yapsam 2 metre geri teperdim haha.
-
oyunun online kısmı sadece hikaye görevleriyle sınırlımı ? birde sezon passin avantajları nedir almaya değer mi arkadaşlar?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X