Şimdi Ara

Warhammer 40,000: Space Marine 2 {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2024} (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
7
Favori
5.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunun bu grafiklere göre verdiği FPS'ler cidden komedi. sebebi hem GPU'yu verimli kullanamıyor hem de CPU'ya inanılmaz abanıyor.

kısaca optimizasyon çok kötü. DLSS kullanımı da berbat belki de gördüğüm en kötü DLSS kullanımına sahip oyun. kaplama kalitesi aşırı düşüyor DLSS açına.

• Oynaması çok keyifli ama zırt pırt çöküyor. Optimizasyonu beğendim. Dlss kapalı 2k ultra 60 fps alıyorum rahatça.

Warhammer 40,000: Space Marine 2 (RTX 4070-Ryzen 7500F-32 Gb Ram) (youtube.com)

• Dexter Morgan kullanıcısına yanıt

dün akşam ben 11900kf 4060ti ikisi de stok win10 32gb sistemde oynadım baya ama hiç çökmedi. DLSS kalite 2k ultra oynadım ama nv app fps'yi göstermedi. bir de oyun 8gb bu kart aga diye ultra seçince bazı şeyleri high yaptı. acaba sizde komple ultra yaptı ondan mı çöktü?

• oyunun Vram kullanımı yüksek değil. her şey ultrada iken 7GB falan anca kullanıyor Vrami. 8GB kartla ultraya almada sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum. bende hiç donma çökme yaşamadım. eğer oyunu orjinal yollardan edindiysen bi dosyaları doğrulat. ya da ekran kartı driverını tekrar temiz kurulum falan yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 8 Eylül 2024; 12:16:43 >
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt

Hocam işlemci ve ekran kartınız nedir , Belliki hala opitimziasyon sorunu var . Bazi kartlarda normalde bu sorun her kullanicida yok.

• Absnthe kullanıcısına yanıt

11700KF

4070Ti - 12GB

Hocam cok garip bu sistemde bunların yaşanmaması gerekiyor.Benimkisi 3080ti yağ gibi akıyor cok ilginç. Ekran kartı güncelledinizmi , bide Nvidia ayarlarını space marine 2'e getirip caliştirin. Birşeyler farkedmesi gerekir.

Frame gen Açık olması lazim sende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 8 Eylül 2024; 12:33:59 >

benim bi sıkıntım yok hocam bi tekrar okuyun isterseniz

• Jake Lockley kullanıcısına yanıt

Steam incelemelerinde de oyunun çöktüğünü yazmışlar. Ben her şeyi ultraya aldım

• Xbox da hikaye modunu bitirdim, çok beğendim gears, outriders derken bu oyun da aynı kalitede ama farklı mekanikleriyle efsane olmuş, başladım mı hikayeye bitirmeden bırakmak insanı mutsuz ediyor
  • 2K Ultra ayarlarda 60+ FPS de yağ gibi akıyor. Yoğun sahneler de bir tık FPS düşüyor. Oyun çok keyifli, bol bol aksiyon. Gears'ı sevenler bunu da mutlaka sevecektir. Ama Gears'ın hikayesi ve karakterleri çok daha keyifli geliyordu bana bunda öyle tam içine giremedim nedense.

• Burdaki hikaye biraz sığ kalmiş malesef :) En azından emir komuta zincirinde bir saglam diyalog beklerdim. Kuru diyalog kurmuşlar. Oyun güzel buraya kadar tamam. Ama hikayeyi biraz böyle dolgun yapabilirlerdi.

Karakterler çok ağır, ana karakter özellikle godfather misali gibi. Gears 5'de ki diyaloglar, espriler, aralarında ki muhabbetler baya sarıyordu. Birde Gears'ın bölüm tasarımları çok hoşuma gitmişti, özellikle karlı bölüm enfesti. Bölüm tasarımları ve hikaye gidişatının akmadığından beni bir tık yordu, onun dışında pek de sorunu yok. Bende çökme, donma vb gibi şeyler de olmadı.

• İlk oyunu 2 kez bitirmiştim bu oyunu da heyecanla bekliyordum ama oynarken resmen uykum geliyor bi tempo sorunu var gibi bilmiyorum tam anlayamadım ama aşırı sıkılıyorum oynarken
  • Bu oyundaki yönettiğimiz birimler olan Space Marine'ler espri veya muziplik yapacaklar tipler değillerdir hocam. Bunlar insanda değildir, insanlığın tanrı - ataları olarak kabul ettiği İmparatorun genlerinden ''oluşturulan'' 4 dalaklı 4 böbrekli 4 metre boyunda sıkı tasarım ve eğitimlerden geçen çok ender birimlerdir. Bunların tek amacı canice savaşıp imparator'a hizmet etmektir.   Bu evreni sevenler bahsettiğiniz gibi ''ağır'' olmasını bekliyordu özellikle. Oyunun erken erişim sürümü almadım oynamaya fırsatım olmayacağı için, belki de bahsettiğiniz sorunlar ''lore'' dışında teknik sorunlardır bilmiyorum öyle bir bilgi geçeyim kendi gazımı alayım dedim  

Ve Warhammer fantasy - Warhammer 40K çok eski eserlerdir. Bu yapımlar son derece ırkçı, faşist, insan yaşamının zerre kadar değeri olmadığı sapkın, ahlaksız veya aşırı fanatik dindarlardan vs. vs. oluşur. Warhammer'den esinlenip genele hitap eden çok eser vardır. ''Gears of War'' da bunlardan biri. Warhammer yabancı memleketlerde aşırı bilinen ve sevilen bir eser olmasına rağmen bizim topraklarda daha yeni yeni bilinmeye başlıyor.

• İlk oyunu oynamadığım için çok evrene hakim değilim. Alternatifine gore kiyasladigim zaman Gears da ki karakterler çok daha cana yakın hissettiriyor. Oynarken karakterlere hemen bürünebiliyorsun aralarında ki espri muhabbetler hosuma gidiyor. Bu oyunda bende o geçmedi maalesef.  

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.