Alsam mı alsam mı derken fiyat güncellemesi gelmiş, kötü oldu. Gerçi Epic'te 2.100 TL olmuş, o fiyata zor. Steam'de 40 dolar hala. Galiba alacağım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 5 Eylül 2024; 15:32:14 > |
Warhammer 40,000: Space Marine 2 {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2024} (3. sayfa)
-
-
oyun baya güzel durmasına rağmen Türkiye'de pek ilgi çekmedi nedense. Erken erişim başladı ama ben steam den standart sürüm önsiparişi verdim 5 gün için 20 dolar ekstra para verilmez. haftasonu da black ops 6 betası var onu oynarız, pazartesi de Warhammer 40,000: Space Marine 2'ye geçeriz.
-
Oyunu almak için oyun süresinin belli olmasını bekliyordum. En fazla 6-7 saatte bitiyormuş oyun. Maalesef 1350 TL civarı verebilmem için yeterli bir süre değil. Alanlara iyi oyunlar, bayağı zevkli duruyor oyun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
x (formerly twitter)Marshal Bohemond ⚔️⛨ Space Crusader Vtuber (@HMBohemond) on Xhttps://x.com/hmbohemond/status/1831519750490329585?s=61
-
Erken erişimde alanlar , yükleme acildi 64.5 gb.
-
Oyunun başlarında 3kere aynı boss a öldüm, yaman keratalar haberiniz olsun, ( abi geldiler abi)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyun yağ gibi sorunsuz optimizasyon ile oynamaktayim.Hikayesi bana gears'ı andırdı. Uzun süre beklediğim bir oyundu. Bolca kan isteyen seriyi kacırmasın.Oyunda bomba imha ve patlama sahneleri mülkemmel Alamayanların indirimde asla kacırmasını önermem.10/8
-
Biz promosyon kodu buluncaya kadar oyunu çıkışını gerçekleştirdi. Genel olarak beğenilen bir yapım olmuş. GoW(Gears olan) hasreti çekenlere ilaç gibi gelmiştir. Herkese iyi oyunlar dilerim.
-
Fiyat pahalı geldi biraz.İlerde indirimlerde bakayım artık modundayım şu an.Ama videolardan izlediğim kadarıyla zevkli duruyor oyun.
-
Galiba anti aliasing olarak sadece lanet TAA var.Bulanık görünüyor diyen şikayet eden kullanıcılar var.Sadece Bu SM2,Stalker 2 ve Mech Warrior 5 Clans yılın kalanında ilgimi çeken oyunlar.
-
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.God of war Signud walküründen sonra en zorlayici 2. boss bu heralde :S tek başima olsam 50 kere ölmüştüm Korkunç. İntikamını aldım kardeşim :d Spo değil ama rahatsız olan vardır belki ) Liktörü en zorda oynayip yenen varmı merak ediyorum D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 6 Eylül 2024; 10:50:54 >
-
grafikler iyi optimizasyon iyi ultra 2k da 60 fps alıyorum yer yer 3/5 düşssede sıkıntı yok.drop yok. dualsense tetik efekti çalışıyor uygulama sayesinde. denuvo olsaydı böyle çalışmazdı bu oyun
-
Denuvoyu kaldirarak %30 civarinda olumsuz almaktan kurtardilar kendilerini : )
-
Kral sana bilgiyi yanliş vermişler Oyun 17-20 saat sürüyor. Koşarak oynasam yine 10 saatte belki biter. Sadece 1.gezegendeki görevi bitirmem 6 saat sürdü yarisına bile gelmedim daha :S 7 saatte bitmesi imkansız.
-
oyun mükemmel en son gears 5 oynamıştım bu kıvamda performans fena değil iyi diyemem çünkü aynı anda horizon forbiddent west oynuyoryn grafikler fersah fersah önde ikiside ultrada space 45 verirken horizon 65 70 fps veriyor.
-
bu oyunda resmi Türkçe mi var radarımda olmayan bi oyundu ama biraz video seyrettim. Baya gears vibe'ı aldım oyundan. bi malum yolla deneyeceğim ilk.
-
rtx 3060 ile oynayamadım ben bu oyunu işlemcim 12400f
DLSS balanced low-high karısık ayarlarda yaratık yokken 70-75fps bol aksiyonlu yaratıklar ile kapısırken 40-50fps > 1080p
İlerde rtx 4070 yada rtx 5060 falan alırsam oynarım anca.
- ÖNERİLEN:
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10 (1903 min)/11 64-bit
- İşlemci: AMD Ryzen 7 5800X / Intel Core i7-12700
- Bellek: 16 GB RAM
- Ekran Kartı: 8 GB VRAM, AMD Radeon RX 6800 XT / Nvidia GeForce RTX 3070
- DirectX: Sürüm 12
- Depolama: 75 GB kullanılabilir alan
- İlave Notlar: SSD required. 60 FPS in 1920x1080 with the "Ultra" preset.
Zaten adamlar 3070 önermiş benm kart zayıf kalıyor. İade edebilirm inş. 1saatten fazla oynamadm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 7 Eylül 2024; 12:9:30 >
-
Ben oyunu hiç sevemedim. Vuruş sistemi çok kötü çok kaba olmuş. Grafikler iyi değil hele wukong'dan sonra buna girince afallıyorsun. Sesler de öyle. Gears serisinin kalitesine hiç yaklaşamamış. Ümitliydim bu oyundan üzdü. Performans güzel 4K ultra fsr quality 100 Fps civarı seyrediyor ama oyunu oynamamak üzere sildim gitti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 7 Eylül 2024; 12:25:38 > -
Bende ryzen 7 5700x ve rx 6800 ile aldım bu değerleri. Ölçek yerel şeklinde ayarladım. Ben memnunum ya saf güçten yanayım . AMD 8 bin serisini bekliyorum fiyat performans olursa yine amd alırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende 45 fps felan aldım çok kasıyor gibi geldi ardından lossless scaling diye bi uygulama kullandım mükemmel oldu sakın önyargılı olmayın bir deneyin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X