Warhammer 40,000: Space Marine 2 - Multiplayer Modes Reveal (youtube.com) Yeni videosu da yayınlanmış. Aksiyona doyacağız yakında |
Warhammer 40,000: Space Marine 2 {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2024} (2. sayfa)
-
-
Sistem Gereksinimleri
-
Çok iyi beklemedeyiz, cıktıgı gün dalacagiz. Türkçe oyun bal tadı vericektir. : )
-
Warhammer 40,000: Space Marine 2 - Heed the Call of War | Gamescom 2024
Focus EntertainmentyoutubePre-order Warhammer 40,000: Space Marine 2: https://store.focus-entmt.com/w/warhammer40000spacemarine2?utm_campaign=SM2_ONL&utm_medium=post&utm_source=YouTube Answer the call of war and defend the Imperium! Space Marine 2 is showcased at Gamescom (Aug. 21 - Aug. 25)! Come try out the game during the entirety of the event at the Xbox and AMD booths! Your Eternal Service starts on September 9.https://www.youtube.com/watch?si=-C-NK4tmrTmaFNfx&v=_DchUEbEAt8&feature=youtu.be -
Epic Games Store'da da Türkçe eklenmiş.
-
Oyunda Denuvo olmayacak.
focus together community - powered by games2getherAugust Community Update - Space Marine 2https://community.focus-entmt.com/focus-entertainment/space-marine-2/blogs/68-august-community-update -
God Ragnarok / Warhammer 40k Space marine 2 Alacagim.. Bu oyunu gold editionmu alsam diye düşünüp duruyorum.
-
Neden bir türlü AMD Promosyonu bulamadım. Belki çıkışından sonra piyasası hızlanır. Hem o arada ilk oyunu da aradan çıkartırım. Son olarak konu içerisine Türkçe çıkacağını yazanlardan birisiymişim fakat aklımdan çıkmış nedense. Başlıktaki Türkçe ifadesini görünce sevindim tekrar.
-
Aldık bekliyoruz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hangi editionu aldın? Bende normal ile gold arasında gidip geliyorum.
-
Bu oyun solo oynanıyor mu, yoksa helldivers 2 gibi ekiple mi oynamak lazım. Öyle ise oyun içinde random squad üyesi bulma var mıdır acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oynanıyor hocam. Daha çok single player hikayesi ile ön plana çıkan oyunlardan zaten. Hikayesini de arkadaşlarınızla veya yabancılarla co-op oynayabiliyorsunuz. Bunun dışında multipleryer - pvp de var.
Tam eski oyunların kafasında yani hem doğru düzgün single player var hem multiplayer
-
Notları falan belli mi veya ne alemde hiç denk gelip de göremedim.
Alsam mı almasam mı kararsız kaldım, gerçi baya başarılı görünüyor.
-
Dlc'leri felanda yok , sırf erken oynamak için 20 dolar fazla vermeye niyetim yok. Düz alacagim sanırım. Beni God of war'a götürür yeter )
-
Alsam mı almasam mı diye arada kaldığım oyunlardan biri : )
-
Oyunun incelemeleri yayınlandı. Metayı 84 den açtı, IGN ise 8 verdi.
-
Zaman benim icin cok kiymetli oldugundan , birde bu oyunun hastası oldugumdan normalde ucuzlamasını beklerdim... Türkçe dil yaparak beni felaket yemlediler.. Aldım gectim god ragnarök ile... Bu paralari vericek insan degilim ama böylesi oyunlari TÜRKÇE cıkaran adamlara destek olmak icin aldim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 5 Eylül 2024; 2:14:14 > -
Bu harika haber için teşekkürler.Gamepass bitmişken Single da iyi gider arada Alien kessseriz.
-
xbox sx oyuncusuyum, saat kaçta oynamaya başlacağız?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X