hiç açmadı beni oyun. bayıyor hep sürü sürü vur vur vur. yeteri kadar çeşitlilik yok gibi hissettirdi hem kombat hem de yaratıklar. |
Warhammer 40,000: Space Marine 2 {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2024} (7. sayfa)
-
-
-
Sezon 2.drki pve yeni bölüm tahmini ne zaman gelir sizce hocamquote:
Orijinalden alıntı: innorvous
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçen haftalarda Steam'den oyuna sık sık güncelleme getireceklerini söyleyip bu yol haritasına dikkat çektiler ama tam bir tarih yok tabii hocam. Zaten 2025e bir şey kalmadı, ben aralığın ortasında falan gelir diye düşünüyorum. Açıklamalarına göre belki daha erkende diyebiliriz ama belli değil işte.
-
Yeni gelecek pve içeriğinden görseller
-
Hocam ne zaman geliyor yeni bölüm? oyunu pve de en Zor modda oynuyorum aşırı talent yaptım, zaten dövüş oyuncusuyum ama baya zor ,en Zor modda yere düşmemek imkansız 2 kere Fix düşüyoruzquote:
Orijinalden alıntı: kocankoiYeni gelecek pve içeriğinden görseller
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Tarih vermemişler hocam ama ''Termination ve yeni Lethal Difficulty modunu içeren ilk büyük güncelleme çok yakında ücretsiz olarak tüm oyuncular için geliyor.'' demişler. Arkadaşın bahsettiği gibi ben erken geleceğini düşünüyorum önümüzdeki ay falan.
Bende en zor modda oynuyorum hocam. Şimdilik bulwark ve taaruz sınıfını oynadım ve son seviyelere geldim, oyunun parry mantığını falan anlayınca kolay kolay düşmüyorsunuz aslında. Ama biraz sıkıntıları var, mesela düşmanlar blocklanamaz saldırı yapıyorken aynı esnada sizde hamle yapmışsanız iptal edip kaçınma şansınız çok düşük. Yani oyun yanlış bir hamleyi hiç affetmiyor boşu boşuna ölebiliyoruz. Gerçi 'en zor' modda bu sıkıntılar olabiliyor, darktide da var bunun gibi. Açıkçası en zor modda horde sayısı umduğum kadar fazla değil umarım yeni gelecek Lethal zorlukta hordelar daha kalabalık olur.
Focus EntertainmentyoutubeYour duty is not done! A whole year of new content awaits you in #SpaceMarine2. ⚔️ New Operations, new Dark Angel themed cosmetics, new foes to annihilate, and more! 🔥 Play #SpaceMarine2 now on PlayStation 5, Xbox Series and PC: https://store.focus-entmt.com/w/warhammer40000spacemarine2https://www.youtube.com/watch?v=-aTR-9RYPu0
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocankoi -- 16 Ekim 2024; 15:19:19 >
-
Çok iyi anlatmışsın gerçekten teşekkür ederim.sana✋☕quote:
Orijinalden alıntı: kocankoiTarih vermemişler hocam ama ''Termination ve yeni Lethal Difficulty modunu içeren ilk büyük güncelleme çok yakında ücretsiz olarak tüm oyuncular için geliyor.'' demişler. Arkadaşın bahsettiği gibi ben erken geleceğini düşünüyorum önümüzdeki ay falan.
Bende en zor modda oynuyorum hocam. Şimdilik bulwark ve taaruz sınıfını oynadım ve son seviyelere geldim, oyunun parry mantığını falan anlayınca kolay kolay düşmüyorsunuz aslında. Ama biraz sıkıntıları var, mesela düşmanlar blocklanamaz saldırı yapıyorken aynı esnada sizde hamle yapmışsanız iptal edip kaçınma şansınız çok düşük. Yani oyun yanlış bir hamleyi hiç affetmiyor boşu boşuna ölebiliyoruz. Gerçi 'en zor' modda bu sıkıntılar olabiliyor, darktide da var bunun gibi. Açıkçası en zor modda horde sayısı umduğum kadar fazla değil umarım yeni gelecek Lethal zorlukta hordelar daha kalabalık olur.
Focus EntertainmentyoutubeYour duty is not done! A whole year of new content awaits you in #SpaceMarine2. ⚔️ New Operations, new Dark Angel themed cosmetics, new foes to annihilate, and more! 🔥 Play #SpaceMarine2 now on PlayStation 5, Xbox Series and PC: https://store.focus-entmt.com/w/warhammer40000spacemarine2https://www.youtube.com/watch?v=-aTR-9RYPu0
Hocam şimdi oyunda mastery points var silahları geliştiriyoruz ya o.sari.olan kristal.puan zor geliyor bakın video atayım,ve son olarak sizce pve moduna 12 harita olurmu dersin darktide gibi
Şu sağdaki sari kristal varya onu diyorum
CrazymrpipzyoutubeSPACE MARINE 2 - INDEPTH WEAPON UPGRADE GUIDE, EVERYTHING U NEED TO KNOW (BEST BEGINNER TIPS)https://www.youtube.com/watch?si=Kq1JJxTCoMpT9TwF&v=XMT6DqkGpw4&feature=youtu.be
-
4.5 milyon satmış.
Focus Entertainment (@Focus_entmt) on Xtwitter4.5 million players on #SpaceMarine 2... Thank you 🥹 We want to thank every single Space Marine who has joined the fight a month ago! Brace yourselves, it's only the beginning ⚔️https://x.com/Focus_entmt/status/1846581980080615606 -
Kaç map olur bilmem ancak oyunda büyük potansiyel var bence ve çok iyi geri dönüş de aldılar, zaten oyuna sürekli içerik getireceğiz falanda diyorlar adamlar şuan hevesli hocam bence güzel içerikler göreceğiz Darktide'da mesela bu kadar kısa sürede map vs getirmemişti fatshark.
Matery points den bahsediyorsanız valla bende bir türlü tam anlayamadım o olayı, Bazen silahta ustalaşınca veriyor onu bazen ustalaştırdığın halde vermiyor anlamadım.
-
Biz çıktı mı çıkacak mı derken adamlar çıkarttı bile Yeni map gelmiş az sonra bakacağım
steamcommunity.comSteam :: Warhammer 40,000: Space Marine 2 :: Patch Notes 4.0 - New Content for Operations!https://steamcommunity.com/games/2183900/announcements/detail/4538031058666780903 -
Dostum ben oynadım güzel.olmus birde 6 harita daha eklensin 12 mal hadi 10 desek yeter stres atmaya birebir 🫡quote:
Orijinalden alıntı: innorvousBiz çıktı mı çıkacak mı derken adamlar çıkarttı bile Yeni map gelmiş az sonra bakacağım
steamcommunity.comSteam :: Warhammer 40,000: Space Marine 2 :: Patch Notes 4.0 - New Content for Operations!https://steamcommunity.com/games/2183900/announcements/detail/4538031058666780903
Ha şunu soylim aşırı yoğun baskı var düşmanlardan kesinlikle ama kesinlikle sağlam oyuncular lazım ben öncü yakın kesafe bıçak varya onlan dalıyorum koruma ve saldır koruma ve saldır o hesap😁
Oyunde ne big var ne birşey online kismida güzelleşmiş 🫡
Helldiver2
Space marine 2
Darktide
Pve'de ilaç gibi sen oyna buraya yaz ama bekliyorum 🫡
-
Random ekiple en zorda oynadım (Lethal değil) şansa aklı başında sağlam iki oyuncu geldi zar zor bitirdik yeni map'i. Map'i bende beğendim horde daha yoğun geliyor evet ve görevleri falanda diğer maplerden daha zor akıllı ve sağlam oyuncular şart. Helldivers2'yi oynamadım fakat Darktide'ı çok beğenirim
-
Darktide benim için halen en iyi pve bambaska rüya oyunumuz level 5 Akira illelah etirir, bir ara gel oyniyalim ekip var zaten 😂quote:
Orijinalden alıntı: innorvousRandom ekiple en zorda oynadım (Lethal değil) şansa aklı başında sağlam iki oyuncu geldi zar zor bitirdik yeni map'i. Map'i bende beğendim horde daha yoğun geliyor evet ve görevleri falanda diğer maplerden daha zor akıllı ve sağlam oyuncular şart. Helldivers2'yi oynamadım fakat Darktide'ı çok beğenirim
Space marina 2 de pve de bir kişinin hatasi ekipe mal oluyor birde kesinlikle mesafe acmiyacaksin yoğun düşman altında ekip birliği şart tabi zor modda😂quote:
Orijinalden alıntı: innorvousRandom ekiple en zorda oynadım (Lethal değil) şansa aklı başında sağlam iki oyuncu geldi zar zor bitirdik yeni map'i. Map'i bende beğendim horde daha yoğun geliyor evet ve görevleri falanda diğer maplerden daha zor akıllı ve sağlam oyuncular şart. Helldivers2'yi oynamadım fakat Darktide'ı çok beğenirim
Steam'den oynuyorsanız arkadaşlık kodunu atabilirsin PM olarak eklerim hocam. Denk düştükçe gelirim mutlaka. Damnation'da oynuyorum bende Darktide'ı.
Space Marine 2 vs bu tarz her PvE oyunda takıma uymayan kendi başına buyruk kekolar oyunun içine ediyor zaten dediğiniz bu hiç şaşmaz. Aklı başında takımlar en zor zorluklar bile yağ olup akabiliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innorvous -- 17 Ekim 2024; 23:22:51 > -
Adamlar cidden güzel çalışıyor bu ne hız :D Yeni gören görev haritasına az önce baktım hocam bende çok beğendim atmosfer ortam yine şahane. Ve sanki pve kısmında iyileştirmeler yapılmıyş gibi geldi bana. tek şikayetim keşke devasa boss ile daha efektif savaşabilseydik.
onun dışında çok beğendim horde kalabalığını artırmışlar bazı kısımlarında. eski maplere bakmadım onlara da lethal zorlukta bakacağım. yeni mape lethal de bakmadım bende
-
Oyunu biraz oynayıp tdu ya geri dönmüştüm 90gb lık 4k doku paketi çıktığını okuyunca indirip başladım 4k da 20gb vrami dolduruyor.
Fov modu yokmu nexusda göremedim.
Fov ve resolution scale şu 2 ayarın her oyunda olması lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 19 Ekim 2024; 22:48:53 >
-
23 GB'a yaklaştı neredeyse VRAM kullanımı.
-
2K çözünürlükte ne kadar harcıyor acaba?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X