Şimdi Ara

Warhammer Online Ön Sipariş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Warhammer Online ı Türkiye' de önsipariş verebileceğimiz bir yer var mı.
    Veya Türkiye ye gönderen yurtdışında bir site. Sendit.com Türkiye' ye gönderiyo ama orada da warhammer online yok :/
    Aral da önsipariş yazıyo ama sipariş verilemez diyor hemde.
    Malum Open betaya girmek içinde ön sipariş kodu lazım.

2 seneden fazla süredir bekliyorum bu betaya giremezsem kafayı yerim :(

• ya su 20 ytllik pakette yazan kodlarla betada oynıyabılırmıyız ??

aldıgım pakette betada oynama sansı dıo ama sitede bu kodları yazcak yer bulamıyorumm....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asitutkum -- 13 Ağustos 2008; 17:17:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asitutkum

ya su 20 ytllik pakette yazan kodlarla betada oynıyabılırmıyız ??

aldıgım pakette betada oynama sansı dıo ama sitede bu kodları yazcak yer bulamıyorumm....
    bu oyunun pre-order paketini aldım orda 3 kod var bu kodlardan 1 tanesii betaya katılabılmek ıcın .ama sıtede bu kodların 3 unude denedım yalnıs kod dıyor.
    pakettedewww.war-europe.com yazıyo bu sıte kapalı. bu yüzdenwww.warhammeronline.com dan denedım orda kabul etmedı avrupa sıtesınde mı yalnızca kodlar kabul edılıo ?bu konu hakknda bılgısı olan varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asitutkum -- 13 Ağustos 2008; 23:35:10 >

• quote:

bu oyunun pre-order paketini aldım orda 3 kod var bu kodlardan 1 tanesii betaya katılabılmek ıcın .ama sıtede bu kodların 3 unude denedım yalnıs kod dıyor.
    pakettedewww.war-europe.com yazıyo bu sıte kapalı. bu yüzdenwww.warhammeronline.com dan denedım orda kabul etmedı avrupa sıtesınde mı yalnızca kodlar kabul edılıo ?bu konu hakknda bılgısı olan varmı ?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: asitutkum

site yeni kapandı bugun açılması bekleniyodu hala kapalı bugun açıklama günüydü açılma tarihi için ama hala bişi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Flooo

quote:

Orjinalden alıntı: asitutkum

site yeni kapandı bugun açılması bekleniyodu hala kapalı bugun açıklama günüydü açılma tarihi için ama hala bişi yok.

Alıntıları Göster
    yani kodlar yalnızca o sitedemi geçerli ?

• Open beta keylerinizi 15 Ağustosdan sonra war-europe a girebilmeniz lazım ama bende open beta key yok. :(

Nereden alabilirim yardım lütfen :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekisa

Open beta keylerinizi 15 Ağustosdan sonra war-europe a girebilmeniz lazım ama bende open beta key yok. :(

Nereden alabilirim yardım lütfen :(
    walla ben 1 ay önce Bimeksden almsdm .D&R -bimeks bi bak istersen oralara pre-order paketi için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • direct2drive.com dan oyunları download edebiliyormuşuz :)))

destek bölümüne mail attım oradan alınan key ile avrupa serverlarında oynayabilecek miyiz diye cevap bekliyorum.
  • quote:

direct2drive.com dan oyunları download edebiliyormuşuz :)))

destek bölümüne mail attım oradan alınan key ile avrupa serverlarında oynayabilecek miyiz diye cevap bekliyorum.
    war-eroupa.com da 13.de acılcak yazıo ama hala bı ses seda yok...
  • quote:

war-eroupa.com da 13.de acılcak yazıo ama hala bı ses seda yok...

Alıntıları Göster
    http://www.war-europe.com/ açılmış da burda codları yazacagım bölum yok varsada ben göremedım .
  • quote:

http://www.war-europe.com/ açılmış da burda codları yazacagım bölum yok varsada ben göremedım .

Alıntıları Göster
    http://www.war-europe.com/

bize izin verdikleri server bu server olacak. henüz açılmamış olabilir 15 ağustostan sonra keyler işe yarayacak demiş KeK ama ben duymadım böle bişi. bekleyip deneyelim. Haberdar edin bizi de

• quote:

http://www.war-europe.com/

bize izin verdikleri server bu server olacak. henüz açılmamış olabilir 15 ağustostan sonra keyler işe yarayacak demiş KeK ama ben duymadım böle bişi. bekleyip deneyelim. Haberdar edin bizi de

Alıntıları Göster
    Walla 4 gözle beklıyorum sıkıldım ya eskı oyunlardan ...Aionda yılan hıkayesınden beter oldu ....nu cıkardılar.. .

• Tıkla

"The only thing occurring today is that later on we will be activating all Pre-Order (CE & SE) Open Beta and Head Start codes (hold onto all of your codes though!) This is the first step in preparations towards hosting a live environment and the pre-launch events ahead."

15 Ağustosda open beta keyleri aktive edilecekmiş. Beta başlayacak değil fakat keyler girilebilecek.
  • quote:

Tıkla

"The only thing occurring today is that later on we will be activating all Pre-Order (CE & SE) Open Beta and Head Start codes (hold onto all of your codes though!) This is the first step in preparations towards hosting a live environment and the pre-launch events ahead."

15 Ağustosda open beta keyleri aktive edilecekmiş. Beta başlayacak değil fakat keyler girilebilecek.
    warhammeralliance.com a göre Open Beta client downloadı pazartesi başlayacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekisa -- 15 Ağustos 2008; 22:20:01 >
  • quote:

warhammeralliance.com a göre Open Beta client downloadı pazartesi başlayacakmış.

Alıntıları Göster
    18 Eylül 2008 olarak geçmiş US serverında.www.warhammer.com
  • quote:

18 Eylül 2008 olarak geçmiş US serverında.www.warhammer.com

Alıntıları Göster
    key kullanabilen oldumu ? europe sitesinde hala key aktif deil..login bile olamıyorum artık..hata verıo sıte
  • quote:

key kullanabilen oldumu ? europe sitesinde hala key aktif deil..login bile olamıyorum artık..hata verıo sıte

Alıntıları Göster
    Europe da açılacağına dair bişi yok. US açılıyor. US keyi bulabilen girecek
  • Sanırım EU ile US Open Betaları aynı zamanda başlayacak. Pazartesi girebileceğinizi düşünüyorum
  • quote:

Sanırım EU ile US Open Betaları aynı zamanda başlayacak. Pazartesi girebileceğinizi düşünüyorum
    http://www.massively.com/category/warhammer-online/

burada 7 Eylül de open beta US için başlıyo demiş. önceden de US ile EU aynı günde başlaycak demişlerdi
    Demekki 7 Eylülden itibaren yaklaşık 1 haftalık bir open beta olacak.

Bence çok az :S

Client file ların downloadı pazartesi başlayacaktı ama noldu bilmiyorum.

• quote:

http://www.massively.com/category/warhammer-online/

burada 7 Eylül de open beta US için başlıyo demiş. önceden de US ile EU aynı günde başlaycak demişlerdi
    Demekki 7 Eylülden itibaren yaklaşık 1 haftalık bir open beta olacak.

Bence çok az :S

Client file ların downloadı pazartesi başlayacaktı ama noldu bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    D&R da var....

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.