Bildirim
warhead türkçe mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
şüphen olmasın -
Türkçe ama kimsenin oynayabileceğini sanmıyorum.Crysis'den de çok sistem istiyor -
quote:
Orjinalden alıntı: FadeToßlack
Türkçe ama kimsenin oynayabileceğini sanmıyorum.Crysis'den de çok sistem istiyor
500 € luk bilgisayar bile kaldıracakmış optimizesi daha iyi diyolardı -
Yeni çıkan oyunları en iyi kalitede 9600 Gt'den aşağı bir kartla oynayamıyorsak Crysis'ide yüksek kalitede bu karttan aşağısıyla pek rahat oynayamayız. Bence yüksek kalite ayarlarına fazla takılmayın gölge detayını ortaya veya düşüğe alın ozaman Crysis'i çok rahat oynarsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiper-Nova -- 4 Eylül 2008; 21:47:21 > -
ya rezil oldum crysis de kurdum oyunu 9600gt kullanıyorum bu arada.ayarlar yüksekte aa2x oynuyordum.ortalama 20 fps 30 a hatta yere bakarken 50 lere kadar fps artışı oluyordu.yani ortalama 25 fps desek yerinde olur.ağır çatışmalarada fps 15 lere kadar düşüyor.bende ayarları orta seviyeye almak zorunda kaldım.3gb rem 9600gt le bu oyunu bu ayarlarda oynuyorsam bir yerde sorun var demek ki.şimdi şu patch olayları var kursam bir yararı olur mu sizce?veya performans artışı için ne yapayım beyler? -
evet oyun türkçe olacak -
En büyük avantajı zaten oyunun Türkçe olması. -
Türkçe olması iyi.Keşke artık her yeni çıkacak olan oyun türkçe çıksa.(Hayale bak bea) -
eskisi kadar yüksek sistem parçalarına gerek duymadıgını okumustum yani eskisini oynayan bunuda oynar diye düşünüyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X