Şimdi Ara

wariorlar :: yeni karakter actım acil yardıma ihtiyacım war yuksek lvl abiler yardım ederse sevinirm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Warior karakter actım Skilleri defans-atack olarak kullandım ama defans sanıırm kalkan omaynıca bi işe yaramıor. Kalkan olduu zmn elimdeki atak yapacaım silah nasıl olması gerekir ya da neler olabilir
    çünki, bi elimde kalkan olunca bazı silahları kullanamıorum bana iyi kullanabilieceimn itemleri soylermisiniz?
    ayrıca defance wariorda defans skilleri yerleştirilmior diyimi bende ole oldu cook şaşırdım
    Bilen warior abilerin dikkatine yardımlarınız için saolun

Karakter yapılandırma rehberini okudunm ama bunlar orda yazmıo

(GEREKSİZ TOPİC OLDUPUNU DÜŞÜNEN ARKADASLARDAN SİMDİDEN ÖZR DİLERİM)
    (YAZIM HATARINDAN OZUR DİLERİM)
    Saygılarımla : ::BeSTBoY::

• Bahsettiğin skiller passive skill olduğu için skill bara koyamazsın,ama faydalanırsın.

Defans skilleri kalkan olmadığı zaman da işe yarar, sadece defans ve rezistans bonus veren skiller kalkan kullanmadığında yarıya düşer.Provoke skilli şu an eskisi gibi kullanılamadığı için attack skillerine ağırlık vermek daha mantıklı.

Kalkan kullandığın zaman doğal olarak çift el kullanılan silahları (bardish,poleaxe,bill,glave,raptor vs.) kullanamazsın. Bunun yerine tek el kullanılabilen silahlar (cross spear,pike,harpoon,philum,deep scar vs.) kullanabilirsin kalkanla birlikte, ama bu aralar elinde kalkanla oynayan warrior pek kalmadı onu da söyliyim.

Ayrıca gereksiz başlık diye özür dilemene de hiç gerek yok, son zamanlarda açılan başlıkların en mantıklılarından biri. Arada sırada giriyorum foruma ama warriorlar ile ilgili başka sorun olursa cevap vermeye çalışırım.
  • saol teşekkür ederim yardımın için bana şu an laazım olan bunlardı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    charım kayboldu yardım pls
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.