Şimdi Ara

Warlett için! (oyuna girmeme sebebi hakkında) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SINIRYOK

Yanlız YF ile bağlanınca en son zamanların en düşük latency ise oynanıyo.. 70-100 ms arası birkaç gündür.

bende de yf var ama saatte bir dc ediyo.. satın alsam mı diyorum ama hem wow parası + yf ye para mı vercem :S
  • valla 600ms ile siz bu oyunu oynuyorum diyorlarsanız helal olsun, ben 200 ms görünce çıldırıyorum... bence 300 ms ve üstü iseniz bence oynamayın oyunu... veya kendi çapınızda mob kesip level up yapabilirsiniz. ama ne PVP'den ne de PVE'den zevk alınır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oray

valla 600ms ile siz bu oyunu oynuyorum diyorlarsanız helal olsun, ben 200 ms görünce çıldırıyorum... bence 300 ms ve üstü iseniz bence oynamayın oyunu... veya kendi çapınızda mob kesip level up yapabilirsiniz. ama ne PVP'den ne de PVE'den zevk alınır.

almanyada mı oturuosun?
  • Gariğ bir durum normalde de freedom olmadan girmedigim icin oyuna sonradan fark ettim bi kac kisiden sikayet duyunca. Aklima su geldi arkadasin iddalarina bakarsak bu Knight online daki premium ve free oynayanlar icin yapilmis sistemin biraz daha degisigi gibi duruyor. Server belli bir limite geldi mi Turkiyeden girisgeri engelliyor. Tabi bu durumu biraz daha incelemek lazim derim sistemde belki bir sorun vardir. Dava acilacagini bile bile blizzard bu riske girmez derim. Sadece turkiye degil bircok ulkede bu sorun var .
  • Ben dunemaul a girebiliyorum ama asıl main karakterimin olduğu Stromscale e giremiyorum 5 gündür. Geçen günlere mi yanayım oşa giden paraya mı. Arkadaşlarıma verdim şifremi girin dedim onlar girebiliyor delirecem
  • İstediğin zaman istediğin saatte girebilirim bir kaç gündür burda elektrikler gidip geliyor o arada modem kapanıp açıldığı için şu anda ip 78 li o yüzden girebiliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blade GTR

benim anlamadığım birkaç şey var :

1- Avrupa sunucularında sanırsam aşağı yukarı 3milyon insan var bu oyunu oynayan, belirtildiği gibi bu doğu bloğunda sadce 25000 kişi oynuyor, bu 25k kişiyi bloklayarak sistemi nasıl rahatlatmaya çalışıyorlar? Farkederseniz toplam oran %1 den bile az.

Ek olarak, sonuçta avrupa insanı ile biz aynı parayı veriyoruz o adamlara, bukadar adamı bloklasan avrupadan 25000 kişi daha girebilir, bu durumda blizzardın kazancı nedir?

2- Irkçılıktan bahsedilmiş, bu problemi birtek biz çekmiyoruz, sanırsam komşularda da aynı problem varMIŞ.

3- Bu firmanın patronu değişmedi birşeyi değişmedi, ırkçılık yapmayı rüyalarında mı görmüşler de 2 senedir sağlam hizmen veren bir firma şimdi böyle bir davranış sergiliyor ?

dediklerine kısmende olsa katılıyorum. ama aklıma şuda gelmiyo değil bu sene 10 milyonu aşan bir populasyona sahip WoW ve geçen sene yada ondan önceki sene bukadar büyük bir yoğunluk yoktu. 25bin kişinin mensup olduğu 3.5 milyon insanı karşılarına almaktansa sayıları hepsinin birleşmesiyle toplam olarak en fazla 25bini bulan bir topluluğu karşılarına almayı tercih ederler diye düşünüyorum. ki oda imkansız ya daha en ufak bir itirazda bile ülkemizde blizz sempatizanları yada muhalefet bekçileri ortaya çıkıyor.

•  Warlett için! (oyuna girmeme sebebi hakkında)

• Eheheh. Ama doğru
  • mukemmel olmuş
  • Resim harika
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thunderfury

quote:

valla 600ms ile siz bu oyunu oynuyorum diyorlarsanız helal olsun, ben 200 ms görünce çıldırıyorum... bence 300 ms ve üstü iseniz bence oynamayın oyunu... veya kendi çapınızda mob kesip level up yapabilirsiniz. ama ne PVP'den ne de PVE'den zevk alınır.

almanyada mı oturuosun?

yoo Ankara'dayım, ve Telekom'un ADSL'ini kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 5 Haziran 2008; 22:58:10 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Thunderfury

quote:

almanyada mı oturuosun?

yoo Ankara'dayım, ve Telekom'un ADSL'ini kullanıyorum.

O kadar düşük ms in nasıl birşey olduğunu bilmediğimizden maksimum zevki alıyoruz

• Oyuna yeni başlıyan birisi olarak ilk ayımda böle bir sorunla karşılaşmam benim icin supriz oldu.
    3 gun once uyeligim sona erdi ve yeni uyelik almadim bekliyorum alsam bir işe yaramıycak ancak 12 den sonra oyuna girelebiliyor o saattede uyamam lazim.Başlamadan soguttular oyundan malesef yakışmadı blizzard'ın ismine bu olay.
    Saygılar.
  • http://www.bizimantalya.com/blizzard_a_tepkiler_buyuyor-8959.html

Durmak yok yola devam. Bu haber ve gelişmeler sorunlar düzelene kadar resmi gazetelerden dünya basınına kadar ulaşacaktır inşallah =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: injection

Ya her şey güzel iyi tamamda girenler nasıl giriyor ozaman? böyle bir olay varsa genel olarak tüm ülkeyi kapsaması gerekmiyor mu? benim arkadaşlarımın hiç biri yf filan kullanmadan bağlanabiliyor

Ilk betadan berı oynuyorum cok gerıye donmus olabılırım ama sole soylemek ıstıyorum baslarda 600 700 le oynuyordum tabıkı o zmn 256 baglantım vardı sonraları duzeltıldı felan yurt dısı cıkısları cok kotuydu..Neyse bu sene bnm bulundugum sehır antalyadan benımle bırlıkte gıren 10 15 guılde arkadasım var ben suana kadar 1 kere lag problemı yasamadım ms ım her zmn 100 200 arası degıstı yf hıc bır sekılde kullanmadım bundan 1 ay oncesıne kadar dahada rahattım herkez gıremesken ben gırerdım.Sımdı sorun gecen haftalarda sole olmaya baladı 78 lıler zorlandı ben 85 yaptım ıpmı reset atmadım gayet guzel bır sekılde gırdım 85 bozuldu 78le gırdım gayet duzgun ben yf ıle gırdıgımde daha kotu baglanıyorum sasırtıcı gelebılır arkadaslarımda sasırıyor.Sımdı almanyadan baglanınca sorun olmuyor dıyorsunuz arkadasım almanyada kuzenım yasıyor altında delı baglantı var abı delı gıbı lag var oyuna gırıyorsun fakat oynanmıyor dıyor.Sunuda belırteyım yukarda 15 bın felan yazmıssınız sız sadece turkıye ıcınde kac tane wow satıldıgını bılmıyorsunuz heralde ve bunların ıternetten alınanlarıda var bırde bunları dusunun avrupada en cok oyuncu 4 sunucu dılınden sonra turkıyede asagıdakı resımde baglantımın bır nevı kanıtı dıyelım :D ...
    Bu arada arkadasım senın dedıklerıne katılmıyo degılım yanı yanlıs anlama sende sonucta savunuyorsun bırseylerı hakkını arıyorsunda bende bunu mera kedıyorum benm gıbı adamlar neden baglantı sorunu cekmıyor torpıllımıyız:D

Warlett için! (oyuna girmeme sebebi hakkında)

• Valla herhangi bir akrabam TT de çalışmıyor söylim
  • Arkadaşlar bu sorun bütün realmların belli bir kısmında aşağı yukarı %50 den biraz fazla serverda girmeme sorunu yaptı buda o serverların bulunduğu ülkelerdeki internet hizmetini dağıtan asıl isveç şirketi olan telianet in pislikleri ve bir şekilde blizzard da 1 haftadır bu işle adam akıllı ilgilenmedi burdada türlü türlü teroiler, komplolar üretildi kimiside %90 olabilir olasılığı yüksek olanlardı bu yüzden blizzard firmasının üzerine gidilmeliydi ki offical forumlarda olsun başka yollarla gidildi! ve bugün bağlantılar aradan geçen 1 hafta sonra düzeldi ve nedense geçen cuma başlıyan sorun bu cuma düzeldi en azından forumlarda okuduğum kadarıyla girişlerin kapatıldığı realmlara giriş oluyor artık.
  • Unutmayalım wow basarılır bır yapım ve rakıplerı var bunu dusunelım=))
  • Bende injection, melart ve oray gibi düşük ms'lerde oynuyorum ama bir çok arkadaşım mağdur durumda sizler gibi ben de ankaradayım ama n'olursa olsun böyle bir şey varsa kimsenin yanına kar kalmamalı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.