Şimdi Ara

Warlock ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 105 lvl update i ile birlikte artık cleric lerin %100 olan koruması (holly spell)artık %50 ye dusuyor. Holy spell 106 lvl da up oldugundan 10 degree koruma saglıyor. Holy word ise 104 te up olup 11 dg koruma verecek ama bildiğiniz üzere bu tum party ye değil secilen kişilere atılan bir buff.

Warlock tarafında ise debuffların hepsi 104 lvl da up olup 11 dg zehir vermekte ama stun ve sleep 106 da up olup 10 dg de kalmakta.

Cleric charların tutan her zehirde zehir silici skilini kullanmaları gerekecek buda 3 sn de dolan ve 1 kullanısta 2 debuff sılebılen bir skill ayrıca tum party den degil sadece kendısınde sılıyor.
    Warlock debuff larının tutma olasıgı %80 holy nın koruma olasılıgı %50 yanı artık %30 ıhtımal ıle zehırlerı tutturma gibi bir imkan olmus olacak.

Bu konuda fikirleriniz neler dusunduklerimde yanlıs olan var mı ? Yada bu warlock tabanlı yuksek lvl bir char oynamıs kişilerin yorumları nelerdir ?

Kaynak :Konpaku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkseed_Gaia -- 2 Aralık 2009; 13:06:37 >

• Hehehe yapılması ereken de buydu
  • Mantıklı olan bu zaten,cleric bir skill ile resmen bir buildi bitiriyordu
  • oh içim rahatladı adamlar tek skille bizi bitiriyolardı vallah ne debuff ne stun tutuyodu şimdi görsünler olayı
  • Bkz: ben

Ben holy spell 3 olan oyuncularıda kesiyordum o ayrı tabi
  • Sanırım senin warlock / cleric :)
    Bu olay gercekten hem force hemde warlock buildlerine tekrardan hayat verecek bir haber ch char katili olan warlock ların daha fazla olması sanırım ch charları gercekten uzecek.
  • %30 tutma şansı yine az gibi. Ayrıca tutsa bile 2tanesi tuttu diyelim. Direk silinir. Yani sadece biraz şans tanındı.
  • Holy+debuff silici+pill

Herhangi bi avantajı yok yine warlockların clericler karşısında..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.